Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iga20a

co zrobić zeby odwzajemnił uczucie

Polecane posty

Witam ! mam problem bo spotykam się z "kolegą" w ktorym się zakochałam , on niestety woli luźny zwiazek... nie wiem co o tym myślec... sypiamy razem etc. przyjaciolka twierdzi ze to bez sensu nie wiem co z tym zrobic. czy spotykac sie i czekac az "moze" w ktoryś dzień sie coś zmieni czy to zakończyc? pozdrowienia ! :)

Gość tak tak czekaj i dawaj mu dupy
niech se chlopak pouzywa..do czasu jak nie znajdzie sobie kogos lepszego...Luzny zwiazek dobre sobie, ze tobie dziewczyna nie szkoda czasu anis siebie samej dla kogos takiego.

Gość dhsjshfskdhfks
jestes ruchadelkiem gratulacje

moze zatankuj mu auto, przy obecnej cenie benzyny powinien spojrzec na ciebie inaczej... ;D

no tak. spodziewalam sie takich opinii.. :/ . łatwo wam mowić, ale mi nie jest do śmiechu... Wiem ze nie jestem mu obojętna etc. ale jak wyzej pisałam on nie chce poważnego zwiazku w obecnej chwili..

no tak. spodziewalam sie takich opinii.. :/ . łatwo wam mowić, ale mi nie jest do śmiechu... Wiem ze nie jestem mu obojętna etc. ale jak wyzej pisałam on nie chce poważnego zwiazku w obecnej chwili..

a co to w ogole znaczy powazny zwiazek??? sam tez to slysze i w sumie nie wiem ocb... chcecie pierscionek od razu czy co..?

haha dobra niech bedzie "zwiazek" takze dostane jakies konkretne rady czy nie bardzo? :/.

Gość no jasne ze nie jestes mu
obojetna..bo zawsze ma cie pod reka..jak mu sie zachce, a gdzie znajdzie taka druga naiwna ??...Moja rada, posluchaj swojej przyjaciolki i kopnij go w dupe, a nie pakuj w cos co nie ma przyszlosci. Szanuj siebie dziewczyno. Zamiast marnowac czas ..czekajac na kazde skinienie tego dupka, poszukaj sobie kogos kto watr bedzie twojej milosci. Ale to twoja sprawa tak naprawde.

Gość a nie dostajesz
konkretnych rad. Wszyscy tutaj daja ci ta sama rade, ale chyba ty tego nie rozumiesz :).

hmm... rozmawialam z nim na temat zwiazku, powiedzial ze chce byc ze mna ze mozemy sprobowac... a co do drugiej naiwnej to mysle ze on z tym nie mialby problemu... :/ znowu przyjaciel mi poradził zebym czekała ze wiadomo ze sie nie zakocha od razu ... nie wiem kto ma z nich racje...

Gość sama musisz zdecydowac
to TWOJE zycie, ja bym z kims takim nie mogla byc. A jak ON nie ma problemu znalezieniu , kogos tylko do lozka....to tym bardziej poslalbym go na drzewo.

może jakis facet sie wypowie, napewno mieliscie takie sytuacje... i jak się one kończyły... ja nie chce kończyc tej znajomości...

Gość to tylko zludzenia
i pobożne życzenia .... twoje kobieta zawsze chce uczucia, chce wiedziec , że jest ta jedyna, kochana, uwielbiana, ta za która sie teskni, której sie pragnie .... wlaśnie jej jednej luzny zwiazek oparty na seksie to nie jest to to nie tego chcesz i dobrze o tym wiesz chcesz milosci on ci jej nie da nie zakocha sie z biegiem czasu u facetów tak to nie dziala

sama nie wiem co o tym juz myslec, nie dociera do mnie nic , nie chce kończyc tego bo jak jestesmy razem jest wspaniale, on sie mnie interesuje, wszystko chce wiedziec na moj temat etc.

Iga -bardzo Ci współczuję :( to tylko zludzenia-podpisuję się pod tym co napisałaś/eś

Gość głupio zakochana
Mam dokładnie to samo,a już myślałam,że nie dam się więcej na coś takiego nabrać po tym co przeżyłam. Obecnie staram się podejść do tego z dystansem i przestać liczyć na coś więcej. To już chyba taki typ człowieka bez uczuć:(

Gość artkafe766
ile on ma lat?

tzn wczesniej on był 3 lata w zwiazku i teraz jak twierdzi ze nie chce się pakowac w nic powaznego... powiedział ze potrzebuje czasu , takie głupie gadanie... jak kazdy facet...