Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajkuna

jak wygląda

Polecane posty

jak wygląda "okres" w ciąży, czy wtedy krwawienie jest bardzo malutkie podobne do tego jak krew z nosa leci, plamienia są małe i nie trzeba zmieniać często podpaski, wystarczy jedna na dzień, czy w nocy wtedy może pojawić się duże krwawienie, bo chyba zwykłego okresu wtedy nie ma ciekawi mnie ten temat bo wiele osób pisze ze ma okres w ciąży a wiele ze nie ma okresu w ciąży i każde krwawienie , plamienie jest niebezpieczne

Gość muniadksdksd
nie bylam w ciazy ale zApytalam o to kiedys swojego ginekologa i powiedzial ze moze zdarzyc sie niewielkie krwawienie w dniu spodziewanego okresu,ale to nie jest okres,tylko plamienie

też mi się wydawało że chyba raczej plamienie niż okres i wystarczy no jedna wkładka ale czemu na forach dziewczyny piszą że do 5 miesiąca miały okres normalny nie wiem czy im wierzyć

Gość muniadksdksd
kolezanka ze studiow mowila mi, ze jej kolezanka do 4 miesiaca nie wiedziala o ciazy poniewaz miala to plamienie a wydawalo jej sie ze po prostu ma bardziej skąpy okres

ale chyba przed ciażą też musiała mieć skąpe okresy bardzo skoro plamienia same ją nie zapokoiły

Gość justlittlebit
hmmm ja jak dostałam "okresu" w ciazy pojechalam bezzwłocznie na pogotowie i okazalo sie ze poronilam. Takze "okres" w ciazy nie jest normalny, zadne krwawienie nie jest normalne, jest bardzo niebezpieczne dla życia dziecka.

Gość muniadksdksd
nie, wczesniej okresy miala normalne, w ogole nie pokojarzyla skapego okresu z ciaza bo zadnych innych objawow wskazujacych na ciaze nie miala

hm dziwne wygląda na to że miała normalny okres w ciąży jak wcześniej przed ciąża tylko mniejszy nie rozumiem to miała plamienia czy okres skąpszy w tej ciąży sam lekarz ci mówił że okresu nie ma tylko plamienia

Gość muniadksdksd
nie. Przed ciaza miala okres normalny, w czasie ciazy jak to sama nazywala ,,skapy okres" a TO BYLO naprawde takie plamienie trwajace gora 3 dni. Nie miala zadnych innych objawow ciazy, no moze troszke wiecej jadla ale nie pokojarzyla tego z ciaza.Okazalo sie jak poszla do ginekologa.

nikt nie pisze bo tu nie ma co więcej pisać, pierwsze 3-4 miesiące ciąży można mieć ZAMIAST okresu lekkie plamienia, bardzo skąpe, z małą ilością krwi i krótkie - tyle w temacie

ja zawsze mialam okres obfity trwajacy 8 -9 dni w tym miesiacu mialam tylko skape plamienie trwajace 5 dni. terz czekam na wizte u gina. a za kilka dni zrobie test. w moim przypadku takie plamienie nie jest normalne. dodam ze staram sie o dziecko

aha bardzo skąpe miałaś to plamienie w porównaniu do normalnego okresu

czemu nikt się nie wypowiada czy w ciąży grozi tzw" zalanie " czy to sa raczej zwykłe male plamienia wystarcza wkładka czy jedna podpaska na dzień bo wyczytałam tu na forum w podobnym temacie że dziewczyna miała obfity okres przez kilka miesięcy ciąży nawet trwał 9 dni wierzycie ze to mozliwe bo ja nie