Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musa

nie wiem co tym myśleć, heeeelp!!!!

Polecane posty

Gość Musa

Jestem z moim chłopakiem od ponad roku. Układa nam się bardzo dobrze, poza jednym "ale"... Od początku naszej znajomości miał kontakt ze swoją byłą, którą określał mianem "dobrej koleżanki". Po kilku miesiącach okazało się, że koresponduje z nią dość regularnie, używając pieszczotliwych zdrobnień, przesyłając buziaczki, z troską pytając jak się miewa (ona mieszka w innym mieście). Widziałam ich korespondencję i bardzo mnie to zabolało, poczułam się zdradzona emocjonalnie... On twierdził, że to nie miało żadnego znaczenia, ale nie chciałam się oszukiwać, miałam to czarno na białym. Z listów wynikało, że jej bardzo podobało się to jego zainteresowanie. Po godzinach rozmów udało nam się ustalić, że spróbuję mu zaufać, on zerwał z nią wszelkie kontakty (przynajmniej tak twierdzi). Przez tę historię nie potrafię mu w 100% zaufać, choć minęło już kilka miesięcy, a on zapewnia, że jestem dla niego najważniejsza. Czy warto to dalej ciągnąć?

Gość GDF
Skoro zerwał dla ciebie wszelkie kontakty z tą dziewczyną powinnaś spróbować mu zaufac jeszcze raz. Widać że mu na tobie zalezy