Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomtom

czy mam prawo tak myśleć?

Polecane posty

Gość tomtom

mam 21 lat i miałem jak dotąd jedną dziewczynę, i to bardzo krótko. wydaje mi się czasami, że coraz bardziej obcy jest mi związek, wszystko to, jak się człowiek w nim czuje, jak zachowuje i jak powinien przede wszystkim. no i brakuje mi tego trochę. czy rzeczywiście moje myślenie jest prawidłowe i powinienem się rozglądać za kimś, czy dać sobie spokój, bo na siłę nie ma sensu?

Gość czarna chudzinka
hmm, jedna dziewczyna to malo, nie szukaj na zwiazek, flirtuj z dziewczynami, podrywaja nawet i w necie, spotykaj sie :) Pewnie nalezysz do tych porzadniejszych :))) Powodzenia

Gość tomtom
nie wiem do końca, czy chcę. na dodatek szybko mam tak, że się zniechęcam od razu, gdy widzę, że dziewczynie zależy. bardziej niż mi...

Gość czarna chudzinka
no to jak z jakas poznajesz, to daj jej do zrozumienia zeby sie tak nie angazalowa, widocznie musisz cos w sobie miec, skoro laski tak lgna do Ciebie ;)

Gość tomtom
no nie wiem, może... :) to działa tak, jakbym chciał za każdym razem sprawdzić, czy mogę mieć daną dziewczynę. tylko przed poznaniem o tym nie myślę i szukam normalnego związku. może po pewnym czasie po prostu widzę, że z tego nic nie będzie... bo takie flirty mnie nie interesują za bardzo.

Gość tomtom
skoro jedna to mało, to już mnie dyskwalifikuje w pewnym stopniu, żeby poznać dziewczynę. a w takim flirtowaniu w ogóle sensu nie widzę. po co, żeby się pobawić?

Gość popraw jakość
1? malo malo. jak nie chcesz flirtowac to sobie czekaj do smierci :)

Gość dzeryd
Ja nie spodziewałem się że dziewczyna będzie tobie doradzała flirty. czyli Wy też głównie w takich celach poznajecie facetów.. i dla zysków.

Gość aSDSADF
dzeryd, to tylko wypowiedz jednej dziewczyny, nie generalizuj, kazdej siedzi co innego w głowie

Gość dzeryd
Większości dziewczyn, może 90%, zależy tylko na przelotnym flircie, więc jak tu nie generalizować?

Gość sratata876
musisz ruchać co sie rusza i co popadnie bo inaczej sam zostaniesz wyruchany