Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość something stjupit

ale bylam glupia za małolata :/

Polecane posty

Gość something stjupit

wiosna gdy juz sie zrobilo cieplo, przyjezdzala do mnie w weekend kolezanka i szlysmy na wioske ubrane w spodniczki i w ogole wypicowane zeby podobac sie chlopakom :O ja kupowalam specjalnie rajstopy we wzorki, sztuczne paznokcie na ta okazje :O i tak laziłysmy nawet w deszcz.. mialysmy wtedy po 16 lat.

Gość something stjupit
up

Gość something stjupit
jak spotkałyśmy chłopaków to zadzierałyśmy spódniczki do góry i pokazywałyśmy im nasze piczki owłosione jak rumcajs,chłopcy kwiczeli z zachwytu ,a zwłaszcza taki jeden co miał trabanta ,podobałam mu się więc woził nas z kolezanką do lasu i była macanka,wieczorami chodziliśmy nad staw gdzie chłopcy oglądali nasze piciole z zacwytem i wachali która bardziej śmierdzi ,a w nagrodę pokazywali nam jak się wali konia który szybsciej się spuścił mógł polizać cycuszki i potrzymać ręke w majtkach przez pięć minut ale to były piękne czasy

Gość something stjupit
nie podszywie to nie tak hahahaa

Gość something stjupit
up

Gość something stjupit
pamiętam też jak zamknęłyśmy tego gościa od trabanta w kiblu bo mieli na dworze,chłopaczyna sie wypróżnił tak śmierdząco ,że omało nie zdechł w tym kiblu bo trzymałyśmy go tam dobre pół godziny ale ubaw był na całą wieś od tego czasu nie było już przejazdżek trabantem ale syn sołtysa zakupił motocykl marki WSK i obwoził nas dookoła wioski z dzikim wrzaskiem aż stary zabrał motor i tak sie to skończyło

Gość czarna chudzinka
hehe dobre bylycie :D

Gość something stjupit
fajnie było no ale cóż chłopcy ze wsi pożenili się między sobą i zostałam starą panną ,wspomnienia jednak zostały ech

Gość ale bylas gluipia sucz
haha

Gość czarna chudzinka
Ty wyzej zakomlepksiony buraku, suko :D

Gość something stjupit
tak młodość rządzi się swoimi prawami,niczego nie załuje nawet tego że dziewictwo straciłam w wieku 15 lat ,nigdy nie zapomne tego wydarzenia,to było tuż po sianokosach zwoziliśmy siano do stodoły i na koniec wygłupialiśmy się skacząc i przewracając po sianie w pewnym momencie władek przewrócił się na mnie i poczułam jego wielka łape w moich majtkach,zaczęłam sluzować no i stało sie ,nieodzywaliśmy się do siebie chyba dwa tygodnie bo było nam głupio ale póżniej samo tak jakoś przeszło,władek wyjechał do miasta ozenił się a ja do dzisiaj czuje jego ręke w moich majtkach

Gość something stjupit
widze ze podszywy maja pole do popisu :D

Gość OnaGrzeczna
Dlaczego piszecie o seksie i sie podszywacie :o ale chamscy jesteście, ja bym tak nigdy nie zrobiła, ale chamy :(

Gość something stjupit
a niech tam podszywajcie się , ja wiem jedno miałam cudowną młodość ,wszystkie wakacje spędzałam na wsi,a kolezanki zazdrościły mi że jestem z miasta i podziwiały moje stroje i wiedzę na temat sexu i wogóle ,oni na wsi nie mieli pojęcia że można lizać narządy płciowe i uwazli że ja zmyślam,chłopcy chcieli to sprawdzić ale dziewczyny za boga nie chciały się zgodzić mogłam zrobić to ja ale wyszła bym na łątwą i kolezanki odsuneły by się ode mnie,jak byłyśmy same to wypytywały mnie jak to jest z tym lizaniem i czemu się to nazywa mineta jedna nazwała tak póżniej swoją córke ale z tego co wiem to zmieniła póżniej na maneta

Gość something stjupit
wy dostajecie jakas kase za te podszywanie czy jak? bo zeby tak sie podszywac bez celu to trzeba miec na prawde w dupie kołek osinowy

Gość something stjupit
kurde dajcie se na luz bo może ktoś z przyjemnością poczyta moje przezycia z młodośi

Gość something stjupit
z tym kołkiem to przesadziłam ale troche to wkurzające

haha,ja pamietam jak kiedys dla smiechu kupilysmy paczke prezerwatyw z kuzynka i czytalysmy instrukcje na glos chlopakom we wsi.koles az czerwony byl z emocji,ale jak teraz to wspominam to glupiaaaa bylam oojjj glupiaaaa :P

Gość something stjupit
po tych waszych podszywach czuje sie tak jak po kąpieli w gnojówce u babci bo dół był zle zabezpieczony i zdarzyło mi się zamoczyć ze trzy razy

Gość something stjupit
myśmy też eksperymentowały z prezerwatywami koleżanka przynosiła od ojca który trzymał kondoma w słoiku z jakąś cieczą

widziałam własnie ostatnio w niedziele takie lachy ze wsi przyjechały i robiły lans jak nic :D:D jest się przynajmniej z czego pośmiać :D

Gość something stjupit
najczęściej bawiliśmy sie w chowanego, w sodole albo zabudowaniach gospodarczych,pamiętam jak w szopie było ciemno a kolega z którym się chowałam przywarł do mnie i poczułam jak mu sanął tak na maksa ale nie dałam pom sobie poznać chociaż odczułam że soki fluktuacyjne napływają mi do krocza

Gość something stjupit
myśmy się lansowały na zabawach w remizie albo klubokawiarni gdzie srednia wieku wynosiła 50-60 lat czułyśmy się tam jak gówniary chociaż miałyśmy juz ok 18 tki

Gość something stjupit
ehhh to byly czasy teraz mam 17 lat i juz nie taplam sie w gnojowicy