Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

poradzcie co byscie zrobily w takiej sytuacji

Polecane posty

zrwalam po 6 latach z facetem to byl toksyczny zwiazek nie wiem czy sie z niego dam rade wyleczyc ;/ zaczelam sie spotykac z facetem na ktorym zaczelo mi zalezec on dla mnie zostawil swoja dziewczyne bo powiedzial ze spotkal bratnia dusze... ze zawsze chial ze mna byc tylko nigdy go nie chialam bo bylam ze swoim...pare dni temu dostal tel od swojej bylej zeby pilnie do niej przyjechal ona z placzem ze nie ma okresu i podejrzewa ciaze ;/ zrobili test podobno 3 razy na tak...;/;/;/ powiedzial mi o tym, powiedzial ze on jej nie kocha ale czuje sie odpowiedzialny za nia za dziecko, ze teraz wie ze zycie jest porabane, ze gdyby nie dziecko bylby ze mna ale bardzo przeprasza zostaje z nia ;/;/;/;/ ciagle pisze smsy ze teskni, ze juz tak nie potrafi ale zostawic jej tez nie umie ;/ ze czas wszystko pokaze...co byscie sadzili o takiej syt??

Gość psssssssst
Jesli ona jest z nim w ciazy,to daj sobie spokoj. Tego juz nie zmienisz.

Gość samotna żona
Pożegnałabym ten związek na zawsze.

Gość Musa
ciezka sprawa... to dojrzala decyzja, ze chce zajac sie dzieckiem... moze zastanow sie, czy np mimo tego zamieszania moglibyscie byc kiedykolwiek razem... jesli on nie kocha matki swojego dziecka to lepiej zeby je tylko razem wychowywali nie bedac para... Ty masz tu najgorsza sytuacje... zastanow sie na co jestes gotowa, co mozesz poswiecic.. i popros, zeby on tez sie zdeklarowal...bo jesli powie, ze chce byc z tamta i dzieckiem, to chyba szkoda czekac i cierpiec...

tak na pewno bylibymy bardzo szczesliwi razem od late sie przyjaznimy zawsze sie dogadywalismy czulam sie przy nim bardziej bezpieczna niz przy facecie z ktorym bylam tyle lat ;/i kiedy w koncu to zrozumialam ona jest z nim w ciazy ;/ on twierdzi ze jej nie kocha ze nie wie co zrobic ale czuje sie za nich odpowiedzialny :(

Gość dziwaczne to wszystko
... tak jej nie kochał, ze zrobił jej dziecko? To po co on z nią był i jeszcze nie zwracał uwagi na to żeby się zabezpieczać mimo, ze nie myślał poważnie o związku z nią. Ja bym dala sobie z nim spokój niech teraz się zajmie kobieta i swoim dzieckiem. Nie marnuj sobie życia na starcie.

Gość no chyba jest jasne co robic
on bedzie mial dziecko,juz na zawsze bedzie musial miec z nia kontakt,sam postanowil ze lepiej jak do niej wroci,wiec nad czym sie zastanawiasz? w sumie nie rozumiem twojego problemu i w ogole nie chcialabym byc z facetem co zostawil swoja dziewczyne dla mnie,bo skoro juz raz tak zrobil to kto wie czy nie zrobi znowu.