Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsfsf

czy powinnam być zaniepokojona, widzącjak tańczą?

Polecane posty

Gość fsfsfsf

Wczoraj mój chłopak tańczył z koleżanką. Ok- nie mam nic przeciwko. Ale tak patrzył na nią, położył jej rękę na swoim karku, ale więcej nie widziałam bbo nie mogłam na to patrzeć. Bardzo mi przykro.

Gość Musa
Ile macie lat? jak dlugo jestescie razem?... to bardzo delikatne sprawy, granice miedzy zwyklym kolezenstwem, normalnym zachowaniem a nieuczciwym w stosunku do partnera bywaja cienkie... Albo powiedz mu ze bylo Ci przykro kiedy patrzylas na niego w "romantycznej" sytuacji z inna, albo pokaz mu jak to jest;):):).... idzcie na impreze, baw sie dobrze z innymi kolegami....

Gość fsfsfsf
właściwie krótko. znamy się 10 miesięcy, na początku niby tylko byliśmy kumplami, ale teraz od 2 msc. nasze relecje się zmieniły. Mówił mi, że kiedy był właściwie chłopczykiem (12lat) to sie w niej podkochiwał- ona jest 8 lat starsza. Przykro mi jest bardzo...:( ale nic mu nie powiedziałam.

Gość fsfsfsf
byliśmy kolegami, wiec nikt do nikogo o nic nie mógł mieć pretensji ani być zazdrosnym, ale teraz chyba jesteśmy już bliżej, to pewne rzeczy muszą się troszkę zmienić...?

Gość krolowa karo a nie dama
przestan, zamiast sie zalic nam wygarnij mu co ci lezy na sercy, ja stawiam na uczciwosc i przy okazji pokazesz, ze nie dasz sobie w kasze dmuchac

Gość Musa
Krolowa karo ma racje :) badz dzielna dziewczyno!

Gość Top***Secret
wczoraj położył jej rękę na karku, a jutro na pupie... Jak chcesz, to patrz tylko na to i cierp...