Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belzebubowa

Faceci: jak skutecznie zrobic sobie antyreklame

Polecane posty

Gość belzebubowa

Zagadal do mnie ostatnio taki jeden na imprezie. zaden przystojniak ale tez nie najgorszy. Nawet fajnie mi sie z nim gadalo. poprosil mnie o numer telefonu wiec mu go zapisalam po czym on stwierdzil ze ten nr jest za dlugi i w zwiazku z tym napewno nieprawdziwy. Mimo moich zapewnien upieral sie przy swoim wiec go po prostu olalam. chodzil jeszcze na tej imprezie przez jakis czas za mna ale ja przed nim uciekalam. Dlaczego? Ano dlatego ze jego zachowanie mowilo mi: jestem taki beznadziejny ze laski mi daja falszywe numery. A wiec chlopaki nie robcie takich rzeczy, NIGDY nie dawajcie nowo poznanej kobiecie do zrozumienia ze watpicie iz jest wami zainsteresowana bo wtedy my faktycznie tracimy zainteresowanie i wy sie zastanawiacie co poszlo nie tak.

Gość wysoki men
Pierwsze zdanie oczywiscie potwierdza kluczową kwestię. Nie wyglądał źle. Ale jakby był przystojny i miał ok. 190 cm wzorstu, to nie byłby tematem tego posta.

Gość dezo
dzieki za rade 🖐️ chociaz mi i tak niepotrzebna

Gość belzebubowa
mysle ze jakby byl przystojny to moze bylby bardziej pewny siebie choc z mojego doswiadczenia wynika ze tez niekoniecznie

Gość prawiczek z warszawy
Udawać się nie da, ale można nad nią pracować :D Ja pracuję od wczoraj.

Gość prawiczek z lublina
Moim zdaniem gość był w porządku,nie dał sobie wcisnąć byle czego i się trzymał swojego zdania.

Gość prawiczek z Łodzi
Pewnie dawała numery każdemu? A on nie liczył na szybki numerek w kiblu