Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm:)E:E

bezplodna a jednak nie cud czy zla diagnoza?? pomozecie??

Polecane posty

Witam wszystkich:) . Zaczne od poczatku ale szybko streszcze. od 16r.z chodze do ginekologa.w wieku 17lat dostalam diagnoze ze w jestem bezplodna, ;/ hmm pierwsza @ dostalam w wieku 13 lat od tej pory mialam co pare miechow.pozniej mialam cyste itp. to zespol policystycznych jajnikow. to moj organizm nie przyjmowal zadnych chormonow. za kazdym razem po chormonach ladaowalam w szpitalu. byla u roznych specjalistow itp. w wieku 18lat powiedziano mi ze mam ostatnia szanse na dziecko i jesli teraz niezaczne sie starac to nigdy nie bede juz nie bde miala. mozlwe ze nawet za rok to juz nie bedzie mozliwe. i sie leczylam staralam od tamtej pory i nic. dzisaj mam ponad 21lat i jestem w 3miesiacu ciazy. a nikt nie dawal mi zadnej szansy i nawet ginekolog jest w szoku. Diagnoza byla jednoglosna Bezplodna!! Bład lekarzy czy cud?/ Jestem szczesliwa ze bede miala dzieciatko!!:D ale juz mi powiedziano ze na drugie to napewno mi sie nie uda. bo mam cos z estrogenami itp wazne ze jedno chociaz ale jakim cudem juz taka diagnoza??

Gość lopae
nie wiem 🖐️

Gość dvdvf
mialam podobny przypadek:) o nieplodnosci dowiedzialam sie w wieku 25 lat, majac 27.5 urodzilam dziecko;) gratuluje:)!!

Gość dvdvf
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

dzieki DVDVF... :D

czipsy z Biedronki- jak to mialo byc smieszne to zbytnio nie wyszlo wrecz przeciwnie bardziej zalosne;/ hahaha ale coz ludzie roznie staraja sie zwrocic na siebie uwage a jak widac Ty tym akurat sposobem:)

Gość Ta na pewno!!!!
Jezus i piękno bożego słowa-Co Ty gadasz takie brednie?????????????Chyba się nie boisz Boga!!!!!!!!!! Cóż by to był za Bóg!!!!!!!!

Jezus i piękno bożego słowa- wiesz to chyba po sobie ze tak pewnie to piszesz;/ gadasz jak jakas dziewica Orleanska lub zagrzybiala zakonica. jest wiele kobiet ktore maja problemy z zajsciem w ciaze i to nie jest winna za grzechy tylko problemy zdrowotne. wiec daruj sobie takie komentarze i jak nie amsz nic ciekawego do powiedzenia to nie koniecznie musisz sie tu wypowiadac:)