Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anngeelaa2

SPACE TUNEL

Polecane posty

Gość anngeelaa2

Hej Czy ktoś chodził na zabiegi SPACE TUNEL Interesują mnie konkrety Czy to działa? Po ilu zabiegach widać efekty? Czy można na tym schudnąć jak tak to ile kilogramów i po ilu sesjach?

Gość Adrian Eop2
tak, słucham... kto przy telefonie?

Gość anngeelaa2
:/ lubię poważne odpowiedzi :D

Gość Adrian Eop2
halo! kto mówi?

Gość halo ,to ja
pędze do Ciebie, światłowodem .. :P

Gość sweete505
w salonie Royal Vital chodziłam na zabiegi w pakiecie , między innymi na Space tunel. Trochę kasy to kosztowało , ale jestem bardzo zadowolona. Miałam problem z brzuchem ,którego nie mogłam się za żadne skarby pozbyć. Wszelkie diety nie skutkowały. Pakiet nazywał się "rozmiar w dół" , ja straciłam 8 cm w pasie , to ST wyrobił mi mięśnie na brzuchu , który jest do tej pory płaski .

Gość Agahat
Polecam Diamont clinique - byłam 3 razy na Space Tunelu , jestem zachwycona. Na pewno tam wrócę

Gość Pronew
Znam to urządzenie od pół roku , uzależniłem się od niego . Za każdym razem , kiedy goszczę w Wawie , wykupuję serię zabiegów . Oprócz tego że poprawia mi się sylwetka , bo elektrostymulacja działa cuda , skóra niesamowicie gładka, to przede wszystkim po takiej dawce pozytywnego światła przez tydzień chodzę szczęśliwy.

No a jak to jest w postaci utraty cm lub kg po jakim czasie widać ruchy na wadze czy tez po ilu seriach a także czy utrzymuje sie efekt?

Gość Bunia...
jestem świeżo po zabiegu Lipo Royal i Space Tunel na brzuch. Straciłam 4 cm w obwodzie, konsystencja brzucha zdecydowanie inna, czuję pod spodniami że mam mniej. Po jednym zabiegu nie widzę zmiany na wadze, ale podobno to normalne. Dam znać czy efekty się utrzymują za jakiś czas

Cześć dziewczyny! Też byłam na 3 zabiegach póki co. Efekty już zaczynam dostrzegać. Tyłek stał się jakby jędrniejszy i skóra napięła się, a miałam niezłego flaka i rozstępy po ciąży. W sumie to nieźle się zdziwiłam, bo miałam katar i chrypkę, a po zabiegu nos się odetkał. Był moment, że pełno było tych zabiegów na Grouponie. teraz jakby mniej. Ja korzystałam z tunelu w Legionowie. Chyba zaczęły się te sprzęty rozprzestrzeniać poza Warszawę. Jest taniej niż w Wawie, tylko dojechać trzeba.. Dajcie znac, jak efekty u Was! Będe na bieżąco meldować.

Gość ST=OK
jestem dobrym przykładem, że jak się chce to można zrzucić nadwyżkę kg. mój typ sylwetki to dzwon czyli duża pupa i uda. Podeszłam do tematu całościowo bo jeśli dieta jest nie prawidłowa to cała reszta pewnie nie wiele pomoże. A i jeszcze woda to podstawa. Nie znoszę jej ale po 3 miesiącach picia widzę że mój metabolizm przyspieszył a to ma duże znaczenie. wracając jeszcze do tematu urządzeń , korzystałam z Lipo royal i Space. dwa rozmiary w dół to może nie wiele ale przy samej diecie nie dałabym rady z pewnością mieć płaskiego brzucha. Cellulitu właściwie już nie widać, sylwetka zupełnie inaczej wygląda, nie trzęsie się jak galareta, pupa umięśniona- zdecydowanie na tak.

Gość DiamondC
Moja firma wykupiła mi pakiet zabiegów w jednym z salonów Warszawskich - wykorzystałem Space Tunel - skupiłem się na 2 partiach brzuch i nogi. Idealny "trening" dla faceta. Tego szukałem, oprócz super ciepełka mięśnie tak ćwiczyły że po zabiegach miałem zakwasy - nigdy tak silnych nie miałem. Ledwo się ruszałem ale efekt fajny. Żonka się śmieje że już kaloryfer widać na brzuszku.

Gość LaskaNebyska
ja się dopiero wybieram, dam znać po, ale nie jestem przekonana do efektów ...

Gość mariolka_wola
Witam. Ja skorzystałam już z 3 zabiegów space tunel i jestem mega zadowolona... mam zamiar wziąć całą serię. pewnie koło 10-ciu. no przyznam że faktycznie zabiegi są dość drogie ale znalazłam salon własnie niedaleko swojego domu w którym jest promocja i co najważniejsze nie muszę płacić z góry za całą serię :) a... i co jest jeszcze fajne mój mąż dał się namówić na zabiegi ST i bardzo mu się spodobało :) za 2 miesiące wyjeżdżamy na wakacje więc bez skrępowania będziemy mogli wyjść na plażę :)