Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......Cytrynka

wygrałam 12.000 zł

Polecane posty

Gość .......Cytrynka

poradzcie mi co zrobić czy za te pieniądze wprawić sobie dwa zęby 5 i 6 :D bo niestety musialam wyrwac bo miałam zgorzel :/ czy wydać na ciuchy/kosmetyki i biżuterię ?

Gość jack ill
możesz się podzielić;)

Gość sadffffffffffffff
Najlepiej przelej mi je na konto :P

Gość sratata876
jesteś córką papieża czy jaki chuj ?

Gość mysle ze nie stao sieu nic
gratuluje!!!!

Gość .......Cytrynka
lotto :D w sumie to mój facet puszczał ale ja skresliłam liczby więc to moja kasa no troche sie z nim podziele :P więc co robic zęby czy ciuchy ? :P

Gość adfvsd
ja pierdole jakie zjebane pytanie. jak bym nie mial trybów to bym se wstawil bez zastanowienia (mam 30 lat i wszystkie - w sumie pewnie jak kazdy zdrowy). ciuchy zalozysz pare razy i wyjebiesz bo sie wypiora porwa czyu ujebia, a zeby na cale zycie. napisz ile masz lat.

Gość sadffffffffffffff
Zęby :) A to miałaś piątkę??

Gość hoohoo
sama zdecyduj czy wolisz być szczerbata i ładnie ubrana czy uzebiona w łachmanach:D poza tym to czemu zakładasz ze nie starczy na jedno i drugie?:o

Gość adfvsd
najbardiej mi szkoda mlodych ludzi co nie maja zeba w kaciku ust jak sie smieja, mysla ze nie widac czy co ?? i to mlode osoby do 30 stki. bo i zdarzaja sie tacy co maja po 20 lat i nie maja tego zeba.

Gość adfvsd
wstawiaj zeby !!!

Gość .......Cytrynka
zęba miałam całkowiecie zdrowe ale co ja poradze że miałam zgorzel :/ musiałam wyrwać ! A wprawienie nowych to są ogromne koszty bo chce zrobic implanty ! A to będzie kosztować 10.000 ale z drugiej strony mołabym sobie na to zarobić w pracy no sama nie wiem :/

Gość adfvsd
ile masz lat ?? zarobisz se w pracy na ciuchy, nie oszczedzaj na zdrowiu i wygladzie.

Gość jem kićla
glatulje! to takiek fajo fajne! srup co kcesz. tak miło syseć o cceńściu innych :)

Gość .......Cytrynka
mam 25 lat i macie racje zainwestuje zęby :P bo ciuchy można sobie później kupić a poza tym to tylko ciuchy.

Gość adfvsd
uwierz mi jak teraz nie wstawisz zebow to nie zrobisz tego nigdy bo 12 koła nie lezy na ulicy. teraz wydasz na glupoty i kasa przepadnie, zreflektujesz sie jak bedziesz wypierdalac lachy do smietnika , a zeby cóz oby na cale zycie.

Gość ropuchaaa
12 tysiaków to ja bym wydała na same ciuchy i kosmetyki bz zastanowienia !!!!!!!!!!!!! Potem juz ci bedzie na to szkoda kasy a zęby zawsze sobie mozesz zrobi

Gość co to za fantazja
ząbki sobie zrób, bo ciuchy zawsze kupisz, wydać kasę łatwo, a potem będziesz się półgębkiem uśmiechać do ludzi i łatwo takiej kasy nie zbierzesz. Ja bym ząbki zrobiła na Twoim miejscu. A i w ogóle gratulacje z powodu wygranej. Masz jedną fajną rzecz, która Cię spotkała, wygrałaś większą gotówkę, to raz. A dwa, wstawisz sobie zęby, druga fajna sprawa. A może z ładnego uśmiechu i jakaś trzecia wyniknie, kto wie :)

Gość jem kićla
kuje sie pzes k ni h pice :(

Gość [rozkapryszona]
pozdrawiam was chuje tyś jest jakiś popierdolony czy co szukasz laski idealnej to jej aparat kupiłes żeby cię krzywulcami nie straszyła debil jestes i tyle ! Sam pewnei jak cap wyglądasz ale od laski wymagasz idealności i to jeszcze w jaki ohydny sposób sie o niej wyrażasz jak o jakieś własności i rzeczy.

Gość kurierrr
jak juz go zdejmie to znajdzie sobie normalnego faceta, bo laski nie są takie glupie, znalazła frajera co jej przysponsorował paracik a potem i tak go pusci ahahaha

Gość [rozkapryszona]
chyba te zarobki na zmywaku masz bo takie byki walisz że wstyd czytać :D przyspnsoruj sobie słownik ortograficzny pakerku z siłowni :D

Gość gind
a ja mam 27 lat i nie mam 6 zębów i chuj wam w dupe !

Gość 3050601
zeby!!

Gość gind
mam 20 lat i jestem piękną laską gdybyś mnie spotkala nawet byś nie wiedział że nie mam 6 zębów ale ty tępaku nie masz tez pojecia o tym że brak zebów nie zawsze spowodowane jest zaniedbaniem a np. wypadkiem tak jak w moim przypadku, dalej sponsoruj niunie cial

Gość .......Cytrynka
śledziu już postanowiła kasa idzie na zębole tylko przeraża mnie to wiercenie w dziąsłaćh wkręcanie śrub itp :/ ale czego sie nie robi dla wyglądu :P

Gość .......Cytrynka
no właśnie nie każdy brak uzębiania wynika z zaniedbania a ci którzy się lubuja i uważają za lepszych bo mają wszystkie są co najmniej dziwni.

Gość Palos Park
Zrób sobie koronę cyrkonową lub pełnoporcelanową a nie wkręty. Nigdy nie wiadaomo jak to się przyjmie, to iduża ngerencja w dziąsło. Poczytaj o implantach najpierw to nie takie proste jak później wygląda. Korony cyrkonowe to koszt koło 1500 zł/jedna więc jeszcze sporo Tobie zostanie. Trochę ciuchów dobrych sobie kup: super dobra marynarka wyjściowa, dobre dźinsy ze dwie pary żeby pozniej zwykły t-shirt załozyć i super kozaki, i inne półbuty, piekna ponadczasowa torebka, dobry zegarek i jestes dama - i masz ząbki :) Reszta na konto :) Ja bym tak zrobiła bynajmniej ;)