Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko.1

ELEKTROSTYMULATOR

Polecane posty

Gość mam pytanko.1

ma ktoś? działa?

Gość -joasia pelasia-
3 tys. jak bedziesz kupować to zwroc uwage na ilosc elektrod (najlepiej jak jest ich 24szt.) i zeby bylo osobne sterowanie mocą dla każdej pary.

Gość mam pytanko.1
a te elektrody są jednorazoewgo uzytku?

Gość -joasia pelasia-
elektrody nie sa jednorazowe, ja je przecieram srodkiem dezynfekującym po kazdym uzyciu i jest git.

Gość a ja wam powiem ze to
pic na wode fotomontarz!

Gość temat powraca
jako, że wiosna już nastała i czas pościągać zimowe ciuszki, temat staje się znowu aktualny. podzielcie się swoimi doświadczeniami. planuję zakup ale nie wiem jaki wybrać

Gość olivvvka82
Nie kupuj jakiegoś dziadostwa za 500zł, bo to strata pieniędzy. Jak chcesz zobaczyć efekty, to kup pożądny sprzęt. Jak Cię nie stać to idź pobiegać w parku. To moja rada ;) Ja niestety dałam najpierw się nabrać za badziewie w promocyjnej cenie za 399zł i straciłam tylko pieniądze. Przy okazji jak byłam u kosmetyczki, namówiła mnie na elektrostymulację i dopiero wtedy zobaczyłam jaka jest różnica pomiędzy elektrostymulacją, a badziewiem, które kupiłam. Poszperałam potem w necie i znalazłam dobry sprzęt. Niestety w tym przypadku dobry nie oznacza dobrej ceny. Chociaż oczywiście zależy z której spojrzeć. Jak będziesz chodzić do salonu to dwie serie zabiegów i wydasz tyle ile na dobry sprzęt. Mój kosztował trochę ponad 3 tyś. ale używam go do dzisiaj i nie tylko ja, bo przekonali się do niego wszyscy domownicy. Po pierwszych zabiegach miałam zakwasy, co dla niedowiarków było dużym zaskoczeniem. Dopiero jak mój tata się podłączył, to przyznał mi rację, że to naprawdę działa.

Gość temat powraca
a jaki dokładnie masz?

Gość temat powraca
i jak odróżnić badziewie? tylko po cenie?

Gość olivvvka82
Nie tylko po cenie ale oferty za 500zł sobie odpuść. Zwróć uwagę na ilość elektrod, im więcej tym więcej mięśni zostanie podłączynych w ciągu jednej sesji. Ja mam 24 sztuki i to jest idealne, przy mniejszej ilości był by już problem. No i każda elektroda z osobna posiada możliwość regulacji, co jest według mnie podstawą. Bo nawet jakbyś miała 100 elektrod bez możliwości regulacji każdej z osobna, to i tak wszystkich nie założysz na ciało. Np założysz elektrody na wewnętrzną stronę ud i na brzuch, to nikt nie wytrzyma takiego samego kopa i wtedy trzeba sobie wyregulować moc. Ja kupowałam u wyłącznego dystrybutora, w Mosati

Gość temat powraca
ale przez internet? masz ich stronę? napisz jeszcze jak u ciebie z efektami?

Gość olivvvka82
Można wygoglować: mosati.sklep2.pl Pozbyłam się oponki na brzuchu, zmniejszyłam obwód ud i ramion. O ile z brzuchem poradziłabym sobie sama, to z ud i ramion zawsze było ciężko.

Gość .K.I.N.I.A.
no to ja przypinam do tematu, zwerbowana przez -temat powraca- ;) widzę, że to mosati jest dosyć popularne, bo ktoś zapodał link w moim temacie o elektrostymulatorze - http://www.youtube.com/watch?v=RCe0I3eeuh8 olivka taki masz?

Gość olivvvka82
identyczny

Gość ale to na pewno działa?
??????????????????

Gość czytac nie umiesz?
przeciez napisala tutaj kobita, ze jak se kupisz za 500zl to nie dziala, trzeba wydac wiecej kasy

Gość MAGNIFA
napaliłam się na ten elektrostymulator, tylko ta cena. będę musiała jeszcze trochę dozbierać

Gość MAGNIFA
pewnie, ze lepsza silownia ale na nia trzeba jeszcze chodzic regularnie ;p a nie kazdemu to sie udaje

Gość elektronik_gość
3000zl ?? może rozpocznę takie produkować, czy zainteresowałybyscie się takim stymulatorem kosztującym 1500 PLN ?

Gość gość
A co robicie tym elektrostymulatorem???

Gość gość
Do tej pory chodziłam na elektrostymulację do salonu kosmetycznego, kiedy zapłaciłam 899 zł "w promocji" za 10 zabiegów zaczęłam się zastanawiać ile może kosztować takie "cacko". Przejrzałam kilka stron www i znalazłam idealny stymulator dla siebie. Kosztował 2500 zł, ma 24 elektrody, ustawiam sobie program jaki chce i kiedy chce. Nie tracę czasu na dojazd do salonu. Teraz moje przyjaciółki wpadają do mnie na małe zabiegi. Mąż na początku się śmiał. Ale sam go teraz stosuje i widzi efekty. Wiadomo, że elektrostymulator nie zastąpi ćwiczeń ale jest dobrym dodatkiem do nich. W domu elektrostymulator mam od 2 tygodni, co drugi dzień robię sobie godzinną sesję na razie zauwazyłam mniejszy celulit, ale moje ciało nie jest idealne i wiele pracy przede mną.

Gość gość
Elektrostymulatory pomagają w wielu sprawach, ciekawe sa dla mnie elektroakupunktura i termoterapia, można poczytać na stronce firmowej Econova, w Polsce mają chyba najlepszy sprzęt medyczny, używany w szpitalach przychodniach, ale też do użytku indywidualnego.

Widzę, że niektórzy tu twierdzą, że te "cudowne" urządzenia pozwalają poprawić kondycję. Tymczasem dobra kondycja to dobre funkcjonowanie układu krążenia, oddechowego i układu mięśniowego. W jaki sposób elektrostymulator miałby pobudzać do pracy serce i płuca? A przecież bez tego nie sposób mówić o poprawie kondycji. Propagowanie elektrostymulatora zamiast aktywnego spędzania czasu - jazdy na rowerze, biegania czy pływania - to zwykłe i niebezpieczne dla zdrowia oszustwo. Elektrostymulatory wywołują skurcze jedynie w miejscu, do którego są przyłożone elektrody. Konstrukcja tych urządzeń pozwala na pobudzanie okolic brzucha, pośladków, ramion i nóg, czyli tylko najbardziej wyeksponowanych partii mięśniowych. Trzeba liczyć się z tym, że taki wybiórczy "trening elektryczny" doprowadzi do nierównomiernego rozwoju mięśni, a w konsekwencji może przyczynić się do utrwalenia wad postawy. Zamiast bawić się w fizjoterapeutę polecam odwiedzić lekarza i spytać czy na pewno dla nas jest wskazane uzywanie takiego urządzenia.

Gość jag23
cześć! wasze opinie są bardzo pomocne! co prawda nie stać mnie na kupno elektrostymulatora za 3000 zł bo to lekka przesada. skoro praca elektrostymulatora polega na przepływie prądów to chyba nie ma większego znaczenia czy wezmę kredyt czy kupię taki za 300 zł?bo i ten i ten działają tak samo:> ,,, mam pytanie czy któraś z Was kupiła sixpad'a ( to ten produkt który reklamuje Ronaldo)? znalazłam ostatnio coś podobnego - ems trainer i zastanawiam się, czemu mają podobne właściwości a różnica w cenie jest znaczna..

Gość gość
Ja sobie kupiłam z emstrainer.pl, jest bardzo podobne do tego, co reklamuje Ronaldo, ale jest super, mam od ponad miesiąca, wszystko działa i już widać efekty:).

Gość jag23
dzieki za odpowiedz! kusi mnie, chyba kupie. mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie

Gość gość
ja kupiłam sobie elektrostymulator w Mimari ale na bóle kręgosłupa - czuje mega ulgę po takich sesjach. Kręgosłup boli o wiele mniej, do tego jest to też swego rodzaju dla mnie relaks :)

Gość Semaine
Ja kupiłam swój elektro jakiś tydzień temu. Na początku miesiąca byłam na otwarciu nowego studia figury (nie fitness) i tam taka młoda dziewczyna (kiedyś ich klientka, teraz pracownica) bardzo je zachwalała. Podpięła mnie na dwie sesje. Czułam się fantastycznie, ale stwierdziłam, że wydam majątek żeby "podrobić" sobie wszystko - brzuch, uda, pośladki, boczki, raniona (zastanawiam się także nad biustem i twarzą!). Tydzień później lżejsza o 1500 zł stałam się szczęśliwą posiadaczką. Zdam relację z postępów. Może nawet jakiś blog założę czy konto na insta, żeby pokazać wam efekty. Trzymajcie kciuki!