Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony_maz

lepiec zdradzic czy sie meczyc?

Polecane posty

Gość znudzony_maz
a czasu akurat teraz mam bo jestem w pracy.

Gość Obri
jeśli kobieta pracuje zawodowo i w domu zasadniczo ze wszystkim radzi sobie sama -mawiamy że praca to 1 etat dom 2 etat-nie nazwę sexu 3 etatem bo to przyjemność. Moze faktycznie jest zmęczona a może ? ale sam napisałeś że jej kupujesz fatałaszki sexi a ona się krępuje nie rób tego to twoje pragnienia . Może nie wyzwoliłeś w niej jeszcze tej strony kobiecości

Olej to ;] Masz jakieś pasje? Zacznij im czas poświęcać, a żonę olej. Z pewnością zauważy że cię nie ma. Kup sobie terenówkę i znikaj na całe dnie, a i czasem sporą część nocy. Mi pomogło na psyche i mojej dało sporo do myślenia. Powiedziałem jej że skoro ona nie dostarcza mi przyjemności to nie widzę powodu żeby nie znaleźć jej gdzie indziej.

Gość A prawda jest taka, że...
Widzę, że próbujesz się na mnie wyżywać, może jest inna przyczyna. Trudno mi uwierzyć, że żona odmawia współżycia, skoro DZIĘKI twojej pomocy nie ma powodu do zmęczenia. Może nie czuje się atrakcyjna przy tobie, może zapominasz się starać o jej doznania, może w jakiś sposób ją zaniedbujesz, kobiety, to delikatne i wrażliwe stworzenia. Podejrzewam, że takie chwile, jak twoja żona przechodzi każda z kobiet, ale nie trwa to wiecznie. Seksem można się cieszyć bardzo długo, ale o to muszą się postarać obie strony.

Gość Obri
Rus -ktoś mądry napisał że facet jak kocha nie olewa . w jakim wieku jest żona ?

Obri Po pierwsze- nie każda kobieta jest gorąca Po drugie- ogromna część kobiet z czasem, albo po urodzeniu dzieci staje się matką polką... Równa się to mniej więcej z gorącem lodowca na Islandii.

Gość znudzony_maz
zona ma 34

Uwież mi że będąc stale olewanym, w końcu ma się dość. A to olać było w przenośni. Chodziło mi o to żeby ruszyć się z domu, skoro nie ma w nim nic przyjemnego. Człowiek potrzebuje czasem rozrywki.

Gość znudzony_maz
nie wyrzywam sie tylko zaraz kobitki pisza ze na pewno zmeczona, ze duzo na glowie, a prawda jest taka, ze ogolnie na mojej glowie jest 70%, na jej 30 - i to chyba za duzo :D tak sobie luzna rozmowe prowadzimy i jest milo. widze ze i kobiety tez maja problemy. tyle ze od innej strony. ten mars i wenus to jednak cos w tym jest :D

tak, tak słuchaj tych, co nawet pisać poprawnie nie potrafią ...oni są ekspertami w każdej dziedzinie!!! :D:D

Gość Obri
Napisanie atrakcyjna to za mało powiedziane . kiedy czujemy się atrakcyjne ? Jak przeglądamy się w oczach partnera. kiedy to widzimy jak patrzy na nasi To jak szepczecie Przypomnij sobie jak ją uwodziłeś A nie tylko dawaj d**py Przysięga małżeńska to nie obowiązek to chęci trzeba chcieć To pragnienia.

Ty pracujesz na II etaty i masz czas na pomaganie w domu ..... kiedy??

Gość Obri
sory nie nadążam. tak kobiety mają różny temperament -100% prawdy mężczyźni też to mają tu się nie różnimy. Ale nie można powiedzieć Olej -zdradź bo masz lodówkę może to kaloryfer tylko za mało głaskany ?

Obri Ty chyba nie znasz uczucia kiedy osoba którą kochasz i pożądasz cię olewa co?

Gość znudzony_maz
drugi etat nie jest codziennie a pracuje zmianowo, i uwierz mi ze rano wracajac z nocki, spijam kawke i udaje sie drugiej pracy, poludnie mam wolne i da sie duzo zrobic. itd... kwestia organizacji.

"może to kaloryfer tylko za mało głaskany ?" A co kiedy kaloryfer kopie i gryzie przy każdej próbie zbliżenia????????????????????????????

Gość aSDSADF
rus - wtedy idzie sie bzykac gdzie indziej :D

Gość Obri
rus 1 przeszłam wiele wiesz mi :( wieżę że jesteście wytrwali tylko niekiedy leniwi . I w tym lenistwie zapominacie że kwiaty kwitną jak są nie tylko podlewane. trzeba pomyśleć gdzie jest problem -takiego zachowania -bo koleżanki to ściema.

Ja też mam wiele za sobą i "wieżę że jesteście wytrwali tylko niekiedy leniwi . I w tym lenistwie zapominacie że kwiaty kwitną jak są nie tylko podlewane." To działa w obie strony... Znikam już. znudzony- dasz radę ;]

Gość aSDSADF
a co on wróżką jest żeby sie domyślać? a ona nie potrafi mówić? niech powie w czym problem a nie strzela fochy jak dziecko 5 letnie

Gość Obri
A flit z zonami ? Może uważacie że coś takiego jest dziwne . A to pomyłka. flirt nawet z zoną jest jak najbardziej wskazany . No chyba nie muszę pisać na czym flirt polega ? :)

Gość grog
hmmm.. wiesz ja mam ten sam problem co Twoja zona. od kiedy mieszkam z chlopakiem wszystko sie zmienilo. chyba mysli ze juz mu nie uciekne, zreszta sama nie wiem. przestal o mnie w ogole zabiegac. ja pracuje od pon do pt on roznie, ale nigdy nie ma weekendu wolnego. dlatego ciagle sie mijamy. dzien w dzien jest wiecznie zmeczony, zero przytulania, rozmowy, seksu. a wystarczy ze on ma wollne to pierwsze co powie jak ja wracam z pracy to: seksu mi sie chce. zero hmmm romantycznosci, wydaje mu sie ze mu sie nalezy i koniec kropka. tak jakby przypominal sobie o mnie jak ma chec. z tym czuje sie okropnie. i co z tego mamy?.. od miesiaca zadnego zblizenia. i szczerze Ci powiem ze juz mam tego dosyc. a rada dla Ciebie? okaz jej zainteresowanie, nie przechodz w rozmowie od razu do seksu. to jakbys atakowal. ona dobrze wie, ze tego seksu nie ma, ale nie chce zebys ciagle jej o tym przypominal. zacznij z innej strony a byc moze Ci sie uda. jak w zwiazku nie ma czulosci to i seksu nie bedzie. jak myje nacynia to podejdz i przytul ja od tylu, pocaluj w szyje i odejdz. nie naciskaj a pokazuj, ze Ci zalezy. a zobaczysz ze niedlugo po tym ona sama przyjdzoe do Ciebie w bieliznie ktora sam dla niej kupiles.

Gość znudzony_maz
z naczyniami kicha - jest zmywarka :D ale dzieki za rade. i dzieki wszystkim za rozmowe. pozdrawiam

Gość grog
no mam nadzieje ze Ci sie uda;) pozdrawiam!:*

Gość Nimfomanka6985412378
powiedz jej że brakuje ci sexu że bardzo cie podneica itp.;P moze sie skusi na sex:D albo zaszantazuj że ją zdradzisz jak nie bedzie z toba uprawiala sexu to nudzi cie ta rutynaxd:D

Gość fakttt
daj jej do zrozumienia, glównie werbalnie, że jej zachowanie może doprowadzić do tego że będziesz ją zdradzać mimo iż wcale tego nie chcesz ale coraz częściej chodzi ci to po głowie. w końcu to prawda. jak taka myśl zakiełkuje w jej głowie to na pewno coś zacznie się dziać. owszem może to negatywnie również zadziałać ale mniemam że jesteś w sytuacji (z twojego punktu widzenia) że gorzej już być nie może. niech dotrze do niej że jej zachowanie nie ogranicza się wpływem tylko na nią. skoro ona nie ma ochoty na seks niech zdradzi tobie co w takim razie ty masz robić, skoro ty masz ochotę, a kompromis jakiś, jakieś inne jej pomysły. chyba że po takiej rozmowie stwierdzi że to "twój problem i ma to głęboko" to wtedy powiesz jej to samo i sobie poradzisz, lecz tego pewnie nie powie i masz szansę żeby się określiła co dalej jakie ma wyobrażenie na kolejne "x" lat pożycia. niech też się postara, pokaże że jej zależy. bo niestety kobiety mają tak dziwnie w przeciwieństwie do większości facetów. facet jak nie ma ochoty to raczej nie powie "nie niedotykaj mnie bo nie mam ochoty na seks" tylko rób co chcesz może zoś z tego wyjdzie. przecież to nie boli, najwyżej mu nie stanie, ale loda da radę podać mimo to :), a ONE, "nie, nie chcę, więc mnie nie dotykaj bo niedaj boże mi się spodoba i zacznę mieć ochotę a przecięż nie miałam, i nie chcę mieć". pokręcone to rozumowanie ale tak to wygląda przynajmniej z mojego doświadczenia. ALE POCIESZĘ CIĘ, jest jeszcze światełko w tunelu

Gość wszyscy sa szczesliwi
Najwięcej cierpiały kobiety, które przez swoją kokieterię i wyuzdanie zdradzały mężów a innych mężów odciągały od ich żon i ogniska domowego, mimo, że te rodziny żyły przedtem przez wiele lat w najlepszej zgodzie. Takie kobiety, które nazwać można diabłami a nie kobietami, które potrafiły rozbić ogniska domowe, cierpią tutaj najwięcej. Twarze ich, które były powodem do grzechu są powykrzywiane, istne karykatury! Nawet w tej chwili widzę takie dusze, są szpetne, że nie mogę rozeznać czy to szatan czy dusza, coś podobnego do szatana, Gdybym nie wiedziała, że to jest czyściec, gdzie oprowadza mnie Anioł, to naprawdę myślałabym, że to piekło. Słyszę jakieś krzyki, jakieś wycia. Lecę w przepaść najgłębszą, wydostaję się z niej i znowu lecę w tę przepaść. Pomyślałam sobie jakże straszną jest rzeczą wpaść w ręce Sprawiedliwości Boga. Widzę tu wielką Sprawiedliwość Boga ale i zarazem wielkie Miłosierdzie Boże, że dusze te nie są w piekle a to dlatego, że inne modliły się o ich nawrócenie. Najwięcej przebłagania wyjednały dusze ukryte, zwłaszcza w klasztorach klauzurowych, gdzie odmawiają sobie wszystkiego, nieraz nawet światła dziennego... tak samo dusze ofiarnej miłości, dusze pokorne, często służące, które w ukryciu modliły się o nawrócenie i wielkie ofiary ponosiły za dusze grzeszników. One to uratowały te dusze, że wybłagały im akty skruchy i żalu, że nie zostały potępione. Ta co dyktuje (ociemniała Siostra Medarda) błaga żyjące dusze, które tak ciężko grzeszą jak wyżej wspomniane, w Imię Boga Sprawiedliwego i w Imię Boga Miłosiernego - zaniechajcie tej drogi dopóki macie jeszcze czas. Nadejdzie chwila, że przez wasze grzechy cały świat będzie karany!

Gość grog
blagam Cie tylko jej nie szantazuj! jsk to ma wygladac? ma isc z Toba do lozka bo sie boi ze Cie straci? tego chcesz? aby kochala sie z Toba z przymusu? w zyciu bym sie tak nie ponizyla. zastanow sie na spokojnie (bo jej tez nie bronie) czy na pewno nie ma w Tobie ani odrobiny winy? jesli nie to rozstan sie z nia, albo wyjedz na tydzien dwa, niech zateskni. jesli to nie pomoze to rozstan sie z nia, ale nie zastraszaj i nie zdradzaj. bo oprocz zony stracisz takze przyjaciolke. czy tego chcesz naprawde? dla kilkunastu a moze dla kilkudziesieciu orgazmow?... bo w koncu i tak sie dowie ze zdradziles..