Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I.like.good.sensimilla

Dziewczyna pochłonięta nauką

Polecane posty

Podoba mi się pewna dziewczyna, która bardzo dobrze się uczy i ma dobre oceny ze wszystkich przedmiotów. I nie wygląda na to żeby była zainteresowana facetami. Ubiera się raczej skromnie i nie stara się być postrzegana jako atrakcyjna. Ale trzeba zaznaczyć iż mimo to jest bardzo ładna. Moje pytanie jest następujące: Czy mam u niej jakiekolwiek szanse, czy ona w ogóle nie jest zainteresowana facetami?

Gość nie nie masz
przykro mi... jeszcze jak jest barzo relgijna znalem kieys taką, latałem i latego bez rezultatu...., nic zero teraz robi doktorat, wciąz i zawsze sama może kiedyś się obudzi, że nauka i kariera to nie wszystko :-O

Gość Carnival of rust_
Cała ja ;) Ciężko ci będzie, jeśli jest taka ambitna.

No niestety jest religijna. Może nie bardzo, ale na pewno wyznaje swoją religię. Więc wygląda na to że lipa :(

Gość Carnival of rust_
Może najpierw się zakumplujcie? Zwróć się do niej o pomoc z jakiegoś przedmiotu lub coś. Korepetycje zbliżają ludzi :D

Ta, a w czym niby religijność przeszkadza? :P Może dziewczyna jest nieśmiała :) Spróbuj zapytać o korki :)

Gość nie nie masz
ja pisałem o sytuacji skrajnej ;) :( więc zawsze możesz spróbować

Ej, a w ogóle to taka słodka sytuacja :) Autorze tematu, próbuj :)

Eee, wstydziłbym się prosić ją o pomoc. Nie chodzi o to, że jestem nieśmiały tylko, że wstydziłby się przed nią swoimi wynikami. Wiem, że to może być śmieszne, ale cóż :D

Gość nie nie masz
>Fryzka Ta, a w czym niby religijność przeszkadza? niby nie przeszkadza ale te bardzo relgijne często wyznają zasade: jeden chłopak -> jeden mąż więc musi być ideałem by wogule dostrzegła ;)

Oj, czym miałbyś się wstydzić :) Pomoc by ci się przydała, skoro masz słabe wyniki :) Możesz też tak z głupa zagadać, że niekomfortowo się czujesz, że nie chcesz nalegać, ale gdyby mogła ci pomóc, to byłbyś strasznie wdzięczny... Tak bez ataku, żeby nie odmówiła :) Wtedy nie tylko ci pomoże, ale lepiej ją poznasz i zobaczysz, czy warta jest zachodu :)

"niby nie przeszkadza ale te bardzo relgijne często wyznają zasade: jeden chłopak -> jeden mąż więc musi być ideałem by wogule dostrzegła " Kurczę, ale to takie stereotypowe. Jak w filmach :) Nie chcę mówić na własnym przykładzie, ale nie sądzę, że dziewczyna (bo chodzi tu o etap nauki, czyli pewnie liceum, zakładam) myśli teraz, by mieć tylko jednego męża. :)

Loooser, no ale przecież nie wiadomo, czy chce 1 przez całe życie :)

Zresztą te bardzo religijne nie szukają ideałów :D Zapewne chcą być "czyste" aż do śmierci lub znajdą równie religijnego kolesia :) Czemu od razu ideała? :)

Tak, chodzi o liceum. Ja się zastanawiam czy na tym etapie życia ona w ogóle chce mieć faceta. A ateistki to 2 naraz też pewnie nie chcą mieć.

Oj, liceum to super czasy :D Na pewno ta dziewczyna nie myśli: jeden facet- jeden mąż A jeśli tak, to wybadaj ją, poproś o korki, a może najpierw po prostu zagadaj. Mówię ci, ona może być nieśmiała. Tym lepiej dla ciebie ;]

"No nie wiadomo, ale to właściwie bez znaczenia. Jak poczuje miętę do autora to będzie chciała z nim być, jak nie to nie." Dokładnie. Albo się mu spodoba, albo nie. Ale warto zaryzykować. Dziewczyny, wiem z mojego punktu widzenia, boją się zarywać i wymagamy tego od facetów :P Masakra, nie?

Gość nie nie masz
dlatego takie zazwyczaj nie chcą nikogo ;) nawet jezeli nie wiedzą dlaczego nie chcą to jest jedna z głównych przyczyn siedząca w ich podświadomości :P - za dużo naczytają się tych wszystkich lektur romantycznych ;) poezji i innych bzdetów, później jeszcze ksiądz i mama powie co jest beeee więc po co takiej chłopak który być może będzie chciał (ma tak wpojone) czego ona na pewno nie będzie chciała bo to przecież STRASZNIE be ;) troche mam już lat, wiem co pisze ;)

Gość Tak tylko pytam :)
A po ile macie lat? :)

Dobra, już widzę - liceum. Chodzicie może do jednej klasy, szkoły?

Hehe, autorze :) Ale z ciebie sympatyczny chłopak. Idźże próbuj od poniedziałku! :) Tak, może mają wpojone wyobrażenia itp. Ale ty w sumie nie wiesz, czy ma jakieś konkretne zasady, czy co... Bądź sobą, a może się nawet na ciebie otworzy. Ja też tak mam, że czasem o byle czym nie potrafię pogadać z kumplem, głowa w książkę, jeszcze się nie maluję i pewnie chodzą plotki, że jestem nawiedzona heheh. Ale potrafię się też otworzyć przed innymi. To różnie jest :)

Tak, do jednej klasy. Ja mam 17, ona 16.

No proszę, to masz ułatwione zadanie :) Na początku wystarczy, że zagadasz o jakieś pierdoły, potem jak ktoś już zasugerował poproś o pomoc, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :D

Już kilka razy z nią gadałem. Ogólnie to ona jest taka, że z każdym potrafi porozmawiać. Tylko wiadomo jaka jest różnica między gadaniem o niczym, a jakimś konkretnym ruchem. Założyłem ten temat żeby się poradzić czy w ogóle warto robić jakiś ruch. Wygląda na to, że może jednak warto spróbować ;)

Warto spróbować, tym bardziej, że laska potrafi rozmawiać nawet o niczym. To znaczy, że jest zainteresowana rozmową z tobą :)

Moim zdaniem warto - nawet jeśli spróbujesz, a nic z tego nie wyjdzie to przynajmniej będziesz miał 'czyste sumienie' że próbowałeś :) Życzę powodzenia :)

Gość kluch ziom
po zdanej maturze będą długie wakacje to wtedy do niej zarywaj :P