Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o bosheeeeeeeeeee

ogladacie Geslerową???

Polecane posty

Gość o bosheeeeeeeeeee

Ale sobie uzywa na nich ja pierdziele. Brudno jest, ale jest chamska i sie kurwa jebana panoszy. Jak ta menagerke zjebala i do szmaty albo tego biednego kucharza. To ona jest niewychowana poczatkowe odcinki byly na poziomie teraz jest straszna

Gość dziecko nie podniecaj się tak
konwencja taka, zeby zwiększyć oglądalność i tyle

Gość o bosheeeeeeeeeee
aczy ja sie podniecam po prsotu omawiam. Mogliby to zdjac juz. Probowalam ogladac ale sie nie da chamski babsztyl. Nie bede nabijac ogladalnosci:P

Gość podravka
ta kobieta jest paskudna i masz racje, to, że ona prowadzi ten program to nie znaczy, że może obrażać ludzi. głupiego babska nawet słuchać sie nie da a co dopiero oglądać.

Gość bon ton
dobrze robi, takimi trzeba wstrzasnac bo zawsze im sie wydaje ze maja zajebista restauracje a ludzi to nie ma przez jakas klatwe... kurna- Prezes, Dyrektor...

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaa
zajebista babka mówi prawdę prosto w oczy i to sie nie podoba słabym ludziom

Gość ewewewewe...
super babka

Mnie denerwuje jak ktoś zagląda do mojego garnka, gotuję po swojemu:), nikogo nie chcę widzieć w kuchni, macie też tak?

Gość mnie to ylko dziwi
Ja to się tylko dziwie, ze w kazdym odcinku wszystkie potrawy sa niejadalne. A tu raptem przyjdzie Geslerowa zrobią jedną kolację i co nagle kucharze naucza sie gotowac? wydaje mi sie ze nawet jesli cos jest jadalne to ona specjalnie pluje na talerz, bo po rewolucji juz restauracja piekna i gosci zawsze pelno. Dziwne, ze przez 3 dni nagle naucza sie gotowac.To takie naciagane. Jednak jak ktos jest kucharzem to musi miec o gotowaniu jakies pojecie ja nie skonczylam zadnej szkoly gastronomicznej a jakos nikogo nie truje i kazdy je. A tu nagle takie niejadalne w kazdej restauracji po czym po jej interwencji wszystko cud i malina. A co jej ta nazwa przeszkadza??

Gość bon ton
bazwa valencia jest pretensjonalna tak samo jak te tutuly "dyrektor" "prezes" dziewczyno, jak ona przyjezdza zmieniac filozofie gotowania - swieze produkty, naturalne przyprawy zazwyczaj kucharze w tych restauracjach potrafia gotowac, ale po prostu krocza zla sciezka, M. gessler ich naprowadza na dobra...

Gość tylko, że w wiekszosci
przypadkach to jest wina tylko i wyłącznie szefostwa, to oni decydują z czego i co bedzie sie podawać. więc nieświeże i niedobre produkty to jednak brocha szefostwa a nie biednych kucharzy

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
prawda jest taka że ci którzy nie tego jak geslerowa zachowuje się w kuchni co robi jakie innowacje wprowadza, nie rozumieją nawet tego że przed jej przyjazdem jest syf na talerzach a w czasie jej pobytu prawdziwy smak to jest bardzo zaściankowym człowiekiem z małym móżdżkiem

Gość ciekawa zaciekawiona
zacznijmy od tego że w restauracji Geslerowej żarcie też jest niejadalne.Niech najpierw ogarnie swój bajzel

Gość Palos Park
Nie lubię Gesslerowej, ale ta restauracja jest tak beznadziejna jak jej wszyscy szefowie. Nadali sobie tytuły i gówno robią. Jak można pozwolić na taki syf, to wina całej trójki bo chyba każdy tam siedział po kilka godzin dziennie. Żal facetowi wyrzucić mięsa za 80 zł więc lepiej żeby Gesslerowa zrobiła cud i podała stare mięso jak nowe? Tacy są restauratorzy z "ulicy" niestety. Karta z przesadzonymi cenami z 70 pozycjami. Buraki i koniec, nie znają się to niech idą na budowę.

Gość ale czy pamieta ktoś
żeby chociaż raz jej coś smakowało i pasowało jedząc na początku programu? to chyba jednak przesada żeby aż tak wszystko wszędzie gnębić...hmm

Gość pomrańczowa mandarynka
czasami jej smakuje domowe jedzenie juz nie robcie z niej potwora, ja wiem jakie warunki panuja w kuchniach i to co sie dzieje a co jemy my(o ile chodzimy do rest,} to przechodzi ludzkie pojecie dobrze niech sie bierze za syfiarzy