Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpatkabudyniowa9877

czy moze byc? ocencie prosze!

Polecane posty

Gość pomrańczowa mandarynka
moze a nawet bardzo moze

A czy mogłabyś ten płaszczyk założyć na siebie, na nogi w rajstopach bez spódnicy? Wtedy będzie dobrze widać jak na tobie leży. Twarz oczywiście utniesz na foto.

chciala bym, ale niestety nie moge. wczoraj kupilam go na allegro. czy nie jest tandetny?? nie mialam za duzo pieniedzy, a zalezalo mi na takim trenczu na swieta i wiosne. zastanawiam sie czy jest ladny. czy ten kolnierz nie jest tandetny?

Gość pomrańczowa mandarynka
ile dalas ten kolnierz taki sobie

tobyla aukcja, wylicytowalam za 45 +15 zl przesylka. jak dotrze do mnie wstawie zdjecie ;)

Gość \gcthet
Brzydki kolor bez wyrazu, jak nie masz mocnych rysów twarzy i ciemneijszej skóry to będziesz wyglądać słabo.

chcalam jasniejszy, bardziej tradycyjny kolor, zeby po jednym sezonie nadal byla chec jego zalozenia. mam ciemne wlosy i karnacje troszke ciemniejsza wiec moze bedzie ok;) zastanawiam sie tylko nad kolnierzem....

Gość johnny bravoooo
Sankio and Onkio - idź ruchać pedałów bo o tym marzysz sądząc po wcześniejszych wpisach

Gość johnny bravoooo
Ja ci się chętnie wystawię. Jestem znanym cwelem, który zaliczył już wszystkich w iększości polskich więzień. Najbardziej podniecają mnie bezdomni o ostrym zapachu moczu. Na samą myśl, aż mi się zwieracz otwiera i cieknie po nogach :)

czy mozemy powrocic do tematu? ten kto tematem nie jest zainteresowany i rada dla mnie, prosze o opuszczenie tego topiku :)

Gość chłop ze wsi
A czemu jeden guzik jest inny? wszystkie są podłużne a ten jeden na dole jest okrągły.

z tym guzikiem to mysle ze to takie zludzenie optyczne , tak zdjecie dziwnie zrobili:)