Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzanaaaaa88888

KOPNELAM GO W DUPE ZDJARCE!!!!!!!!!!!!! teraz byle by wytewac yh

Polecane posty

Gość zdradzanaaaaa88888

pisal i sotykal sie z inna choć byl ze mna 5 lat potem chcial wrocic wybaczylam po 3 miesiacach i co znowu zaczol cwaniakowac ublizac mi, mowic zebym spier**, ze zaluje ze zakonczyl z ta swoja ( z ktora sie spotykal) oczywiscie gadal to wszytko zeby mnie wkużyć bo myslal ze nic sobie z tego nie zrobie... to siedzialam cicho i nie wytrzymalam wygarnelam mu wszytko e jest pustym czlowiekiem ze tylko się dla niego wylad liczy,firmowe ciuchy, a w glowie ma siano.. ze bedzie sam.... bo kazda się na nim pozna.. ze wcale nie jest taki ladny za jakiego sie ma.. i ze zle skonczy bo jest glupim pustym nic nie wartosciowym czlowiekiem i ze wole Jarka( moj psycholog u ktorego musialam sie leczyc po tych wszystkich przejsciach) i to go zabolalo stal jak wryty powiedzial ze on przeciez zartowal .. Moniś:( wiesz ze ja ciebie tylko kocham, chce z toba spedzic reszte zycia juz prawie 6 lat razem.. no co ty.. ja mowie -gowno.......! jest koniec na zawsze a on- a bo ty chcesz byc z tym psychologiem(myslal ze zaprzecze) a ja mowie - tak wole z nim niz z kims takim jak ty.. a on -łzy w oczach.. i dobrze mu tak!! planuje sie nie odzywac nie odbierac..eh

Gość druga szansaaa
brawooooooo! żebyś tylko teraz nie zmiekla ! bardzo dobrze zrobilaś

Gość zdradzanaaaaa88888
wlasie jesli przetrwam jutro ebdzie ok potem ide do szkoly wiec juz bedzie ok najgorsza jest sobota i niedziela jak sie nudze w domu a on chce mnie gdzies wyciagnac..