Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluch ziom

dlaczego wszystkie dziewuchy ubierają się niemal tak samo?

Polecane posty

Gość kluch ziom

każda w czarnej kurtałce, fikuśny szaliczek i podobne do siebie buty... sama monotonia...

Gość IMO13715
Bo nie są wystarczajaco inteligentne, aby dopasować styl do samej siebie.

Gość tomtom
i do tego białe spodnie. coś w tym jest.

Gość zielonooka88
a ja dla odmiany chodzę w czerwonym płaszczu..;)

Gość tomtom
żeby nie uogólniać, to nie piszmy że wszystkie. na pewno spora część. osobiście cenię, gdy któraś wygląda inaczej, tylko niezbyt wymyślnie.

Gość zielonooka88
A że spora część, to się zgadzam. Niestety, żyjemy w takich czasach a nie innych, gdzie królują pewne stereotypy, królują reklamy. Spora częśc dziewczyn i kobiet pragnie wyglądąć trendy, nie ważne, czy dany ciuch pasuje czy nie. Jest to akurat modne i na topie.... może jest to również wynikiem braku indywidualności. Po części napewno.

Gość kluch ziom
szukam fotki stereotypowo ubranej kobiety. jakby ktoś znalazł wczęsniej niech wrzuca link.

Gość bon ton
"i podobne do siebie buty" to by dopiero bylo jakby laski w dwoch roznych butach chodzily! :)

Gość twims
No fakt, ale zawsze tak było. Moda to moda. Ciężko jest się ubrać inaczej, ja szukałam chyba z tydzień czarnych prostych szerszych spodni, w końcu poddałam się i kupiłam wąskie, bo nie mam czasu spędzać życia na zakupach ;)

Gość twims
A te ciuchy z linka-koszmar :D

Gość zielonooka88
niestety, wystarczy przejść się do pierwszej lepszej galerii czy centrum handlowego, aby przekonać się, że w każdym sklepie jest wszystko na jedno kopyto. Zgodnie z obowiązującym aktualnie trendy. Dlatego też każde tego typu wyjście kończy się u mnie niemal frustracją i brakiem zadowolenia z zakupu (jeśli wogóle taki był).

Gość zielonooka88
To dla odmiany spróbuj znaleźć coś oryginalnego, niestandardowego:) Pewnie z tym będzie trudniej;)

Gość też młoda
A ja nie ubieram się tak jak wszyscy :) nigdy tak nie robiłam, od zawsze przeszkadzałoby mi wyglądanie tak jak inni. Pomijając względy finansowe - przede wszystkim wygoda i wyglądanie "do twarzy" - to się dla mnie liczy, nie "moda", czyli jedno wielkie goowno :);)

Gość też młoda
oczywiście nie obchodzi się bez spojrzeń :P wiadomo, nie jestem kserem więc jesteś inna/y :D pewnie nie masz wyczucia smaku, gustu, nie potrafisz się ubrać, ha ha ha.

Gość plepleple
te jeszcze nie są takie złe , mogłoby być znacznie gorzej :o

Gość kałasznikowy
demot mówi prawdę. niemal każda laska ubiera siępodobnie do swojej koleżanki :(

Gość didi______
Zzgadzam sie. I zgadzam sie ze kupic cos fajnego, innego to niezla sztuka. Dlatego czesc kupuje w sklepach (uniwersalne dobrej jakosci rzeczy) a reszta Allegro i lumpeksy.

Gość a sto po co111
najgorsze jest to ze jak kazda sie tak ubiera, a ja ubiore sie inaczej to: po wyjsciu z domu czuje sie super, a wraz z iloscia mijanych na ulicy dziewczyn w leginsach i mini czuje sie coraz gorzej. dajmy na to ze ubiore szerokie spodnie. jestem szczupla wiec takie spodnie plus dopasowana gora wyglada super. ale jak widze laski w obcislych rurkach lub leginsach i tunice zaslaniajacej ledwo tylek to moje poczucie bycia atrakcyjna spada. glupie?