Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulaszka

Jądra po stosunku

Polecane posty

Gość Kulaszka

Witam :) Piszę do Was ponieważ chciałabym zasięgnąć porady... i wiedzy na intymny temat. :P Jestem w trwałym związku od 4 lat, mój partner zawsze miał twarde jądra kiedy uprawialiśmy sex, słyszałam, że po stosunku jaja robią się miękkie... Zastanawia mnie to i martwi, ponieważ to wskazywałoby na zdradę, gdyż... ostatnio kiedy się widujemy on przyjeżdża do mnie, kochamy się i ma dużo bardziej miękkie jądra niż zwykle. :( Poza tym zawsze nasz pierwszy stosunek trwał krótko, szybko dochodził a teraz to trwa o wiele dłużej... Proszę o Wasze opinie i odpowiedzi.

Gość aaawwwwwwww
nie sex tylko SEKS. moze po prostu sobie wali reka?

Gość jak sprawdzasz
buahahahahahaha jak sprawdzasz tą twardość?? :) jest jakaś skala ?? może mierzysz objętość Jestem dumnym posiadaczem "jaj" i sam nie byłbym w stanie określić (nigdy nie zauważyłem różnicy) czy mam twardsze czy bardziej miekkie. Co najwyżej jak mi się chce ostro ruchać to mogą mnie aż boleć (raczej odczuwam dyskomfort aniżeli ostry ból).

no ale po co mialby to sam robic skoro jest w udanym zwiazku ? a miekkie jadra jako dowod zdrady ? zbyt pochopne.Jest jeszcze trzecia mozliwosc- objaw jakiejs choroby.Jesli Cie nie zdradza ani sami tego nie robi (choc nie wiem czy liczba wytryskow ma wplyw na twardosc jader ) to powinien zasiegnac porady lekarza.