Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyterba

Ukrywam przed mamą że mam chłopaka, wstydzę się.

Polecane posty

Gość vyterba

Napiszę jak jest, i proszę- nie śmiejcie się, nie piszcie głupot. Mam 20 lat i to mój pierwszy związek. Spotykałam się z wieloma chłopakami, ale takie chodzenie, związek- to dla mnie szczerze mówiąc dopiero nowość. Mama zawsze mi kibicowała. Powiedziała, że nie może znieść że jestem sama w tym wieku i by bardzo chciała. Póki co, ja sama się oswajam z tym że kogoś mam. Samotność tak długo mi towarzyszyła, że odzwyczaiłam się choćby od trzymania za rękę czy czułych gestów ze strony płci męskiej. Wstydzę się i boję jej powiedzieć o tym. Wiem, że ona codziennie potrafiłaby dopytywać się o wszystkie szczegóły :O CO lepsze...chłopak powiedział że chce mnie zabrać na wakacje do swojego rodzinnego miasta (na Mazurach więc wczasy zarazem). Ma tam znajomych, chce mnie z nimi poznać. Mama mnie nie puści. Już to widzę, zaraz by się bała że rozpocznę współżycie, choć ja nie jestem na to gotowa jeszcze oczywiście, za krótko jesteśmy razem. Jestem najmłodsza w rodzinie więc ona ma mnie jeszcze za dziecko, traktuje mnie jak małolate. Raz mówi, że chciałaby żeby miał mnie kto zabrać na pizze czy na spacer, ale jak jej powiem że to w końcu się ziściło, to boję się że "jej czar" pryśnie, pęknie jak balonik i zaczną się uprzedzenia i rozmowy "na dywaniku" o tym czy się już całuje, a czy on mnie już namawiał do seksu i takie tam ;/ Doradźcie coś. A może i wy ukrywacie swoje związki?

Gość 15 latek ze wsi
ja ukrywam swój związek bo jestem gejem i kocham innego chłopca. To piękna miłość a ja muszę ją ukrywać. Tata jak by się dowiedział to by krzyczał, bo nie mogę mieć nawet dziewczyny a co dopiero chłopca! Co mam zrobić?

Gość vyterba
dzięki...

Gość aaawwwwwwww
20 lat masz i takie dylematy???? :d prowo jak nic :classic_cool:

Gość vyterba
nie mam przysięgam, poza tym, nie muszę nic udowadniać po prostu opisałam swój problem a że ty mi nie wierzysz cóż...

Gość vyterba
moje cipsko śmierdzi gównem