Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straaszne

Chyba zawsze będę sama..

Polecane posty

Gość opietunta28
dobra ja lecę , bo jutro muszę wcześnie wstać jak na niedzielę, pozdrawiam i może do sklikania

Gość Straaszne
krolowiec chciałabym poznać faceta mniej więcej w Twoim wieku.

Gość Straaszne
opietunta28 przyjemnych snów, trzymaj się i myśl pozytywnie!

Gość krolowiec
straaszna olej te IMO, bo to jakieś oszołomstwo, usłuszałem dziś fajny tekst, "lepiej z wibratorem w domu niż dać d...py byle komu", inaczej lepiej być samemu niż z byle kim tylko po to, żeby kogoś mieć

Gość krolowiec
straaszne,no to możemy się poznać:)

Gość Straaszne
krolowiec tak? :) To daj jakiś namiar..napiszę do Ciebie, bo tu nie będę się za bardzo uzewnętrzniać.

Gość krolowiec
krolowiec3@wp.pl, klikniesz coś jeszcze dziś czy dopiero jutro?

Gość Straaszne
Dzisiaj kliknę :)

Gość krolowiec
ok, to czekam:)

Gość IMO13715
W tym właśnie Wasz 'problem'. Lepiej z wibratorem niż z byle kim... Tylko, że tych "byle jakich" jest niewielu (tak samo jak tych super-hiper) większość jest zwykła, przeciętna - dlatego są WIĘKSZOŚCIĄ. Jednak dla Was przeciętny=śmieć, lepiej czekać na księciunia. Niestety księciuniów jest niewielu i nie dla każdej ich starczy, stąd Wasze jęki i płacze...

Gość fajno*
jedni juz sie poznaja, moze to na siebie wlasnie czekali;) powodzenia!

Gość Straaszne
IMo ale po co ja mam się zadowalać tym przeciętnym, jak nic mnie w nim nie pociąga, nie interesuje..jak mamy stworzyć związek to chyba musi być w nim coś, co mnie zaintryguje...i tu mam na myśli osobowość.

Gość krolowiec
IMO a skąd Ty się urwałeś oszolomie?? Gdzie nie wleziesz, to wszędzie ludzi obrażasz i snujesz opowieści dziwnej treści, każdy szuka swojego ideału. Dla jednej jest to facet z wąsem a dla innej księciunio. Taki jesteś wygadany a w sobotni wieczór gnijesz przed kompem. ciekawostka

Gość fajno*
IMO pewnie tez jest samotny i wina za to obarcza te ksiezniczki, bo chcialby taka miec, ale niestety jest ponizej przecietnej:P

Gość krolowiec
fajno, piąteczka for you, wyczuwam cięty języczek ale dobrze, trzeba temperować niektórych kozaków z mafii podwórkowej:)

Gość IMO13715
I co ma wygadanie do gnicia, bo nie rozumiem? I na moje wychodzi księciunio się marzy, ale jak mówiłem tych jest niewielu, a Wy macie zjebaną mentalność, że przeciętny = zły. Od kiedy normalny facet jest zły? A no tak od wtedy jak księżniczką wymagania urosły niekoniecznie odzwierciedlając ich wlasną wartość.

Gość fajno*
nikt tu nie jeczy i nie placze, dziewczyny znaja swoja wartosc i predzej czy pozniej trafia na swojego wymarzonego faceta, bo takich nie brakuje:)

Gość IMO13715
Ale cięte języczki, oj joj joj. Tylko mi krzywdy nie zróbcie. Chciałbym zauważyć, że gnijecie tu razem ze mną, jęczycie i narzekacie, oraz wsciekacie się na mnie - tym samym przyznając mi rację,

Gość Straaszne
Haha Imo a jaki to jest wdłg Ciebie normalny facet ? Co to w ogóle znaczy normalny? Przybliż mi to pojęcie, bo może jestem zbyt głupia, żeby zrozumieć, ale chyba wybaczysz księżniczce i wytłumaczysz, co ?

Gość fajno*
tak trudno to zrozumiec, ze dziewczyny maja troche inne wymagania, takie ponad ta przecietnosc, ktora nawiasem mowiac kojarzy mi sie nijako:O dobrze, ze maja, cenie takie osoby i na pewno nie jestem w mniejszosci:)

Gość IMO13715
Taki który zarabia "srednią" krajową. :P

Gość IMO13715
Żeby mieć wymagania trzeba miec także swoją wartość - co możecie zaoferować ponadprzeciętnemu facetowi oprócz swojego rowa? Wymiencie mi Wasze domniemane "zalety"...

Gość fajno*
straaszne, daj sobie spokoj z tym IMO, on ma tu jakas misje do spelnienia:P

Gość Straaszne
IMO jak to będzie dla mnie "ponadprzeciętny" facet to zauważy moje zalety, nie musisz się o to martwić :P fajno* widzę właśnie, że ma misję do spełnienia, chyba rozweselać zdołowanych :D bo mnie te jego wypowiedzi śmieszą :)

Gość IMO13715
Tak, tak - niewygodne pytania ignorujmy, nawzajem nacierając nasze ciała swoimi łzami.

Gość krolowiec
Misję? Chyba na Marsa:) Koleś daje upust swoim kompleksom i flustracjom. Ciekawe czy na spotkaniu w realu też byłby taki kozak, żeby porozmawiać z kobietą.

Gość IMO13715
Wdzięczność za ubaw w nagich fotkach przyjmuję!

Gość IMO13715
W realu od razu skaczę do gardła i z impetem gwałcę. :D

Gość fajno*
niewygodne pytania:D:D faktycznie, te wypowiedzi nalezy zbyc usmiechem...takim z politowaniem, nawet:P straaszne- zycze powodzenia i trzymaj tak dalej, nie znizaj sie do przecietniakow;)

Gość krolowiec
IMO jesteś błyskotliwy jak ERKA na sygnale. Po co tu wlazłeś skoro masz takie poglądy i nie umiesz rozmawiać z kobietami. Takimi tekstami niczego nie wskórasz a tylko się błaźnisz.