Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straaszne

Chyba zawsze będę sama..

Polecane posty

Gość Straaszne
Dzięki fajno* :) Powodzenia również dla Ciebie.

Gość IMO13715
Ojejku. Jak mówiłem zlościcie się, bo mam rację. Najpierw popracujcie nad soba, potem wyczekujcie na księcia z bajki, który się Wam NALEŻY... Do tej pory nie powiedziałyście jakie - oprócz cipy są wasze zalety.

Gość fajno*
za zyczenia powodzenia dziekuje:) moze w innej dziedzinie sie przydadza;) ja tez czekalam i bylo warto, mam swojego ksiecia, on swoja ksiezniczke i jestesmy szczesliwi, nie rezygnuj nigdy ze swoich marzen, ze swoich oczekiwan wzgledem drugiej osoby. Fakt, wspolne zycie to kompromisy, ale z jednej i z drugiej strony:)

Gość krolowiec
jest tu kto jeszcze czy wszyscy oglądają Włodarczyka:)

Gość Straaszne
fajno* fajna jesteś :) krolowiec ja jestem :)

Gość krolowiec
no, fajna ta fajna ale coś kolega IMO ucichł, czyżby się wypalił czy skonczyla się inwencja twórcza:)

Gość IMO13715
A co się bedę rzucał jak mnie ignorują... Nawet cycków nie pokazały.

Gość 9870541100
:)

Gość niedzisiejsza
straaszne przeczytałam twoje posty i tylko jedna myśl mi się nasuwa GŁOWA DO GÓRY! Odrobinę pozytywizmu. Jesteśmy w tym samym wieku i uwierz mi, że życie dopiero przed Tobą nie jesteś sama wiesz ile jest samotnych fajnych facetów na pewno się jakiś znajdzie! Może warto poczekać....Jesteś młoda bez zobowiązań...to ja mogłabym spokojnie stwierdzić że chyba zawsze już będę sama jestem w twoim wieku mam za sobą nieudane małżeństwo i dzieci, które kocham najmocniej na świecie. Wszyscy mi mówią wkoło, że będzie ciężko no bo który niby facet chciałby na dzień dobry zostać tatusiem. A ja wierze, że będzie dobrze przecież nie jestem krzywa, garbata ani tępa! Nie chcę być sama bo samotność i pustka dobijają ale na pewno nie złapie się na pierwszego lepszego faceta byle by nie być sama chyba nie ma nic gorszego. Wiem nie będzie łatwo bo tak myślę sobie,że chyba jestem nieco "niedzisiejsza". Nie gonie za karierą ale jestem ambitna, dbam o siebie bo sport trenuje siłę charakteru i wytrwałość ale to nie ciało jest dla mnie wyznacznikiem wartości człowieka, gotuje obiadki piekę ciasta robię weki ale daleko mi do kury domowej, dbam o dom ale nie jestem jego niewolnikiem, rodzina ponad wszystko.Szanuje siebie, nie jestem kobietą "na raz". Nie jestem ideałem i dobrze mi z tym:) Chyba nie pasuje do tego świata he he he...