Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvvka

Jakie efektowne kwiatki na działkę polecacie ?

Polecane posty

Gość sylvvvka

Takie jednoroczne. Chodzi mi o nasiona, żeby było taniej.

Gość 15 lat ze wsi
jakieś słitaśne różyczki może

Gość sylvvvka
Róże za długo rosną.

Gość 15 lat ze wsi
na dole krzaki na górze drzewa a ty se posadź co ci potrzeba może kapusty posadź z dwie grządki będą ci rosły jak miłorząbki może kapusty a moze bez - po prostu posadź co sobie chcesz!

Gość co to bedzie co to bedzie
15 lat ze wsi jakie to piękne :D

Gość 15 lat ze wsi
co to bedzie co to bedzie, dla ciebie jeszcze trochę mojej poezji: po niebie obłok mknie powolutku lecz nie utwierdza mnie to dziś w smutku kapusty sobie dziś ukisiłem i do ziemniaków ją nałożyłem i spałaszuje ten obiad jak trzeba, potem nakroję dwie pajdy chelba i z dżemem wszystko to zjem ze smakiem, i będę cieszyć się obłoku brakiem bo brak obłoku pogodę wskazuje i bardzo się z tego dzisiaj raduję! ------------------- Posadzę zaraz ze dwie doniczki bzu pachnącego oraz papryczki do tego różyczki w doniczce posieję i każdy z zazdrości zaraz zzielenieje....

Gość 15 lat ze wsi
pies szczelił kupę w moim ogródku posprzątam po nim choć po cichutku myślę, że kupa użyźnia ziemię ach czemuż noszę w sobie to brzemię?

Gość oto moje dzieło wierszowane
cyce mam ja jak dwie donice duzą mam równiez ja odbytnicę pupsko mam wielkie jak dwie armaty ach czy ja zzmieszczę siędziś do mej chaty?

Gość oto moje dzieło wierszowane
a w chacie wanna w łazience stoi pupsko zamoczyć w niej każdy się boi więc myć sięraczej my unikamy lecz dla zabawy się trochę płukamy

Gość sylvvvka
Mam aksamitkę, groszek pachnący, len wielokwiatowy, zawciąg nadmorski.

Gość nie wiem co dla ciebie jest
proponuje tytoń ozdobny. Pachnie tak niesamowicie wieczorami, że maciejka przy nim wysiada :)

Gość antykwiat
po co wam te kwiaty? kwitna tydzień a wody lać trzeba ogromną ilość. Szkoda na to badziewie miejsca. Ja mam koło domu trawę i drzewa i nie wyobrażam sobie zaśmiecać kwiatami. Rozumiem maciejka- pieknie pachnie przynajmniej i nie trzeba tego duzo a można w kazdym miejscu zasadzić. kwiaty to ja mam w domu dzięki nim powietrze jest duzo lepsze. dzieki drzewom żyjemy. Kwiatami mozna se dupe natrzeć. Nie rozumiem sadzic kwiaty na które żeby popatrzeć trzeba wyjść z domu i wąchać woń kwiatów zmieszany z psimi i kocimi odchodami bo jak nie wiecie to na wasze kaiaty srają zwirzaki. hahaa