Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TolerancyjnaAnia

Plotki o dziewczynach.

Polecane posty

Gość TolerancyjnaAnia

Społeczność nieraz niesłusznie przypisuje kobietą pewne etykietki. Najczęściej etykietke "dziweczki". Moja sprawa jest następująca: jestem dziewicą, lubię imprezy i dobrą zabawą, lubię wypić. Raz miałam gorszy dzień, trochę przesadziłam i przelizałam na imprezie 3 chłopaków. Nie miałam z tym problemu, bo jestem atrakcyjna. Od tego czasu chodzą o mnie plotki ,że jestem dziwką. Nigdy nawet z nikim nie spałam... Będąc pełnoletnią chyba mogą się całować z kim chcę? No błagam... Czy nie sądzicie, że tak pochopne oceny są krzywdzące...?

Jesteś atrakcyjna, zazdroszczą Ci, życzą źle, dlatego szukają pretekstu żeby Cię udupić. Nie przejmuj się, tylko prymitywy puszczają ploty.

Gość defre
"Będąc pełnoletnią chyba mogą się całować z kim chcę? " Możesz. A oni mogą Cię z tego tytułu nazywać dziwką.

Gość TolerancyjnaAnia
@defre tyle że dziwka zajmuje się czym innym i bierze za to kasę ; p

Gość TolerancyjnaAnia
ponad rok temu...

Gość defre
TolerancyjnaAnia No tak jest w teorii. W praktyce dziwką nazywa się też np. dziewczynę co na jednej imprezie się bierze za trzech kolesi.

a jak to jest, mówia Ci to wprost? Czy rozmawiasz z kimś i ta osoba mówi Ci, że słyszała od osoby X,że jesteś dziwką ale nie może Ci powiedzieć kim jest osoba X?

Gość TolerancyjnaAnia
defte w praktyce tacy ludzie mają srake zamiast mózgu i jakby mieli możliwość wzięliby się i za 20 osób na jednej imprezie ; p Amonaria bardziej słyszę coś w stylu: "Ty! słyszałam, jak o Tobie w liceum mówią, średnio ładnie Cię tam nazywają. " ; p Potem oczywiście się dopytuję jak no i własnie tak jak napisałam ; p

Gość TolerancyjnaAnia
w twarz to nikt nie powie... co Ty... chyba bym zabiła...

Gość defre
"w praktyce tacy ludzie mają srake zamiast mózgu i jakby mieli możliwość wzięliby się i za 20 osób na jednej imprezie ; p" No widzisz. Dla Ciebie ktoś kto się bierze za 20 osób ma srake zamiast mózgu. Dla nich ktoś kto się bierze za 3 jest dziwką. W czym problem?

Gość TolerancyjnaAnia
defte nie rozumiemy się widzę. Srakę zamiast mózgu mają, bo uważają się za cnotliwych i idealnych i krytykują mnie. Przeświadczenie o ich idealności wynika właśnie za sraki zamiast mózgu... A że wzięliby się za 20 osób na jednej imprezie było dygresją, dotyczącą tego, że nie wierze że są tacy święci

Z małego incydentu może powstać wielka plota, wyolbrzymiona, przekształcona, bardzo koloryzowana oczywiście na niekorzyść osoby o której lata ta plota. To przykre ale niestety to się zdarza...

Gość defre
TolerancyjnaAnia Z ich punktu widzenia, oni mogą to samo powiedzieć o Tobie.

Gość TolerancyjnaAnia
Amonaria wiem i cieszę się że już niedługo wyjeżdżam z tego miasta.... defre że krytykuję ich za to że oni mnie krytykują? to zupełnie inna sytuacja... poza tym ja nikomu nie mówię że jestem bez wad, ale w przeciwieństwie do niektórych wiem co oznaczają niektóre słowa... np. dziwka