Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttttnooo MI

sobota wieczor a ja jak zwykle sama w domu

Polecane posty

Gość smuttttnooo MI

wszyscy mnie olewają i mają gdzieś,, zwłaszcza moje niby przyjacilki które maja chlopaków i nawet nie zadzwonią....

Gość smuttttnooo MI
telewizji tez juz mam dosc... dlaczego jak naprawde sie kogos potrzebuje zeby pogada itd to wszyscy maja mnie w dupie

Gość prrawddziwaowieczkabozza
Ja też sobie dziś siedzę sama w domu i bardzo to sobie chwalę. Żebym jeszcze mogła iść do pracy normalnie w poniedziałek - to by było coś. A tak? Bida z nędzą :( Tyle napiszę. Ale mam rózne myśli w głowie. To mnie cieszy bo inaczej musiałabym się załamać moim życiem ostatnio. Bo jest załamujące. Od 1,5 roku jakaś tragedia mnie spotyka, ale może będzie lepiej...oby...

Ja z Toba pogadam. O czym chcesz gadać? O pracy chcesz pogadać - czy możesz stać o prace na stałe? Chcesz taki temat?

Bo wiecie - ja sobie kupiłam dziś prowiant na wieczór. W sklepie wiecie - przed 21. 00. Nie powiem wam co,ale piję sobie SOKA teraz. SOKA Z ŻUKA. Wiem, wiem jakieś winko sobie miałam kupić, ale po co mi to? Może za tydzień sobie kupię choć może akurat wyjadę do pracy. Jeszcze 3 tygodnie do Świąt. Kiedy ja tę pracę znajdę słuchajcie? Ja jestem ZAŁAMANA i tyle. No ale co - sami mordercy, zera ostatnie, miałam być taka jak dziś i myk, myk do szkółki, ale całą bym wam ją rozwaliła, a moja matka i tak by z niej wyleciała bo z rodowodu tylko mogła mieć pracę a ona TAK JAK JA. 100 tysięcy kwiatków i stałej pracy zero. Ona chyba miała kontrakty roczne. Musiałabym sprawdzić. Ale stałej pracy nie miała na pewno. Przez to jak się zwolniła była czysta.

I wiecie jakie te Angole są - tyle kwiatków, o byle czym możnaby z nia pogadać - daj no kwiatka jakiegoś. Bo z rodzicami nie hodowała, ale jak poszła z zakonu to pełno kwiatków miała. Pełno. I nikt się tym nie przejął. Miała sobie to dać do gazety mi powie, ale takie mieszkanie. A ja co? Jak mieszkałam u morderczyń to RAZ KUPIŁAM SASANKĘ. Ale sasanka to co coś znaczyła wiecie i tyle. I co poza tym? A w sumie też nie mam humoru. Przez jakąś idiotkę na pewno znowu będą samobójstwa wiecie. Jakaś ŚMIESZKA idiotyczna - wszystko przez nią. Taka jedna siostra miała o mnie stać to się wypięła. No a ja wyleciałam. Jak ja mam napisać jej teraz żebyśmy sobie razem pojechały na na przykład targi do Berlina ogrodnicze za rok? Zielony tydzień są takie targi. Wystarczyłoby raz na rok pojechać gdzieś - ona i ja albo kogoś miała tam wziąć i pojechać i by było OK. A tak ona się też zabije bo nic jej nie będzie pasowało, a chyba też jest z Londynu wiecie i też dziecko samobójców. Bo mnie też pasuje Berlin wiecie a jej też, a Londyn do kwiatków nam nie pasuje i tyle. No to też by musiała z Londynu być i tyle. I co ona zrobiła ta pojebana śmieszka? Teraz ma już ludzi na sumieniu. No ja sobie poradze wiecie bo owca to owca, no ale ta mała - co ona pieprzy? Życie jest jak kamol. Ona ma rodzinę. Oni sobie na niej jadą, a ona 22 lata i niewydana po zawodówce, a powinna być po technikum ogrodniczym i też wiecie pewnie jak ja ma kasę w tym Londynie to haruje jak deb na rodzinę, a miała być po technikum ogrodniczym wiecie, do Holandii i by ją zaraz znaleźli wiecie. Ale po co? Kucharka kurde, a teraz siedzi 3 lata na kontrakcie i cała rodzina sobie tam na niej jedzie BO MOŻE DOSTANIE STAŁĄ PRACĘ. Tak jest - dostanie. A ona umie jakiś język wiecie? Boże - ci ludzie w Polsce to są normalnie gorzej niż zera i tyle. Na szczęście jest tą kucharką i gotować w tym Londynie może. Pewnie też ma mieszkanie wiecie tam i tyle z całości. I powinna grzmotnąć tą rodziną za te kwiatki, ale ona... takie dziecko naiwne. Nawet wyjść za mąż nie umie. Bo się nie umie domyślić skąd jest. Ja też tak myślałam wiecie , ale dzieci z Londynu tylko z Berlina się domyślą skąd są. Czy ona tam była w ogóle w tym Berlinie? Powinna. Co ona w ogóle umiała oprócz tych garów. Tu dużo, a język? Na pewno jest jak pisze bo w tej lasce też nic nie pasowało, a jeszcze na mnie. A powinna być zupełnie normalna to też kawał dekla i tyle :( No ale cóz... nauczka żeby od żadnej ŚMIESZKI wiecej nie jechać i tyle. też na niezłego dekla wyszłam. Ale wiecie - ta Ilona też mnie wkurzyła nieziemsko i było imię i nazwisko i co cipie zrobisz chorej na łeb. Ale zawsze imię i nazwisko - też taka śmieszka jebnięta w łeb i tyle. I koniec opowiastek wiecie. Ach to życie to jeden horror. I przez to widzicie moja matka nie znosiła swoich sąsiadów - bo żadnych kwiatków nie mieli, wywiesili by kilka kwiatków i zaraz by dzielnica wyglądała, a tak? I tyle z wszystkiego. Ale jak mieszkała gdzie myślę , że mieszkała to to samobójstwo i adopcja zwłaszcza to powciągane - gdzie tam sama melina. Skąd jej taki pomysł przyszedł. Oni ją powinni druknąć w gazetach, że z takich dzielnic jak masz kasę to się wynieś bo tyle z tego. Wiecie - co mieszkanie to egzorcyzm. A po kim ona miała to mieszkanie? To się kiedyś okaże, że ona mieszkanie wygrała. Ale gdzie? Bo u nas to są nowe mieszkania do wygrania? A tam? Po cholerę jej to dali. Przynajmniej by musiała o ten zakon stac, a tak? To był już koniec zakonu. Zdecydowanie. Ale stare mieszkanie - aż się zdziwiła. A tam zaplombowane chyba było. No to miała zapytać CZEMU? I by dostała odpowiedz że jedna się w ciąży z dzieckiem powiesiła i tyle. A z kim to była w tej ciąży - nie wiadomo. Dlatego zaplombowano mieszkanie, nikt jej w ciąży nie odwiedzał i wiecie po porodzie to samo i tyle. A ta samobójczyni - jeden kryminał, jakaś z morderstwami. Dziecko miała z gwałtu. Choć cholera wie - oni chyba jej mówili, że miało być mieszkanie, ale dadzą jej kasę bo mieszkanie stare, zła dzielnica. I chyba mówili, że po samobójczyni, dziecko z gwałtu i ble ble wiecie. A ta była w tym klasztorze - a tam bierze, przyda się. I się dziwili wiecie , że to wzięła. No ale co - rodziców miała, najwyżej sprzeda i tyle. Mieszkanie się przyda myślała i tyle. Nie zamierzała tam mieszkać i wiecie... ona o tym zapomniała póżniej. Tyle sie działo że wyleciało jej to z głowy. Ona sie tam źle czuła, ale nie skojarzyła czemu, ci rodzice nie żyli i tamta ją wciągnęła. Też jakaś z morderstwami i taki koniec. Że aż ten habit zdjęła. Normalnie ją parzył. I tyle. Koniec. Takie życie :(

No i widzicie to jest historia , że zawsze trzeba stac o nowe mieszkanie z wygranej a nie starego wraka. Raz tam była u tych przybranych to im nie powiedziała I TO IM MIAŁA POWIEDZIEĆ, że byle co wygrywała ale mieszkanie to nie wiedzieli i by jej to z głowy od razu wybili i wiecie do tego Londynu pojechali i by już było OK, ale ona się bała że jej to każą przepisać, znowu nic, a tak jakiś kąt miała i tyle. I jak się zgubili to ona całkiem zapomniała, że to było po samobójczyni i tyle. Może wiecie mówili, że jak będzie wymiana to coś tam i tyle. Ale nie było żadnej wymiany i koniec. I takie życie. I po co to tak jej dali? Tez wstydu nie mają w tej Anglii. A ona się miała WYNIEŚĆ w tej ciąży i patrzcie i 2 mieszkania i gdzie się tu wynieść, a ci sąsiedzi nie, że jej nie lubili tylko się BALI na pewno tam chodzić. No była zakonnica to mogła być, ale w ciąży - zaś to samo? No dosłownie :( Ale ...racji nie mieli. A ja to już w ogóle nie powiem jaka ja byłam bogata jak sie urodziłam. Ale tylko chwilę. Za chwilę już nie byłam bogata. Tylko to pasuje. i nomalna też już nie byłam wiecie. Tyle wam napiszę :(

Wiecie na morderstwo jest ratunek, ale zależy gdzie to mieszkasz - ile ludzi na sumieniu. Ta jej poprzedniczka to kilku ludzi na sumieniu i to się musiało skończyć samobójstwem. Że ona mnie urodziła to cud boski i tyle. I koniec. Od razu mieszkanie miało być zaplombowane i tyle. Co zrobić z takim mieszkaniem? Wszędzie sól egzorcyzmowana i kadzidło i koniec. I nawet może kilka razy. Po samobójczyni w ciąży. No i moja koleżanka w Polsce też tak skończyła - samobójczyni w ciąży. Ale nikogo nie zabiła CHOCIAŻ kiedyś się ją zapytam - słuchaj no co to było na tym 2 roku? I to jest jej wina i koniec. To miało być śmieszne? Bo to była próba morderstwa i tyle. No ale nikogo na sumieniu. No i to tak się zebrało plus te gwałty i tyle :( Ale wiecie - matka katechetka to miałam wiedzieć i przecież słowem się do niej nie odezwę. - Co Ty tu robisz z tą matką katechetką bym myślała i tyle :( A tak? No w domu była - dziećmi się zajmowała. Czy po studiach? Jakoś tak ,że nie mi pasowało. No katechetka bez przesady. I tyle. Ona zawsze taka sportowa - wuef mi pasował co najwyżej, polski, byle co - nawet niemiecki i tyle. I fajny koniec, nie? I tyle z tego. I w 2008 to już nie mogłam. Juz prawie byłam chora na łeb. Ale teraz znowu doszłam do siebie w 2011. Nie w 2009 już nie mogłam. 2008 to jeszcze, ale jesienią widziałam diabła i to tu już nie mogłam. To bym oszalała i tyle :(

Szkoda, ze nic nie piszecie, ale wiecie ta młoda wie, że ma rodowód. Jaki to nie mogę wam napisać, ale chyba to wie. No ale niczego nie osiągnie w tym Londynie za 3 lata jeśli nie będzie ZE MNĄ trzymać bo od kogo masz rodowód to z tym musisz trzymać. Ta morderczyni podwójna tylko wie, że jest adoptowana i tyle. Ona nie ma rodowodu. No jaki? Od diabła. Ale ta kuchareczka ma. I wiecie - one są głupie jak buty tam i myślą, że ona nie wyszła za mąż przez księdza bo ksiądz namotał - wiecie takie głupie zerska tam siedzą, a ona nie wyszła za mąż za takiego ze sklepu. Ale on ma rodowód i wie, że nie jest Niemcem. No jest i nie jest. Wie skąd jest, a ten mój brat co u niego pracowałam to tylko wie, że jest adoptowany i ma rodowód. Tyle mu powiedzieli. Skąd nie powiedzieli. A ten ze sklepu no to jak wie, że nie z Niemiec no to by nie miał rodowodu. No to już ma wiecie nie wiem czy ode mnie. Od tej kucharki uważa. No ale jaki? Musiałby wiedzieć jaki. Ja wiem jaki ona ma. A on? Diabli wiedzą. Mógłby być bo wie skąd jest i pasuje. Ale rodowodu nie zna. A musi wiedzieć. No to muszą się spotkać. I wiecie - ta kucharka też nie miała rodowodu zanim mnie nie spotkała. Nie znała. No bo przecież skąd jest? Nie wie i tyle. Chyba, że się z tego Berlina domyśli. Ja tam w Berlinie się domyśliłam, że ja jestem w złym miejscu, że ja tam NIE MOGĘ być ani nigdzie w okolicy. Zaraz wiedziałam, że źle to wymyśliłam, ale nie wiedziałam czemu. Jeździć se tam mogę ale być nie i koniec. I to się wyczuwa. No i ta kucharka powinna się też tego domyślić. Rodowód ma, skąd jest, kasa i całą rodzinę olać na zawsze. Jadą sobie na niej jak moi - jedynie, że jej jeszcze nikt nie zatrzasł. Reszta to są skomplikowane sprawy - ja bym jej powiedziała tak - jest tą kucharką i koniec. Tego niech sie trzyma albo Londyn jej dalej zostaje i koniec. A reszty wam nie napiszę bo to bardzo skomplikowane jest i tyle :(

Nie wyszła za mąż przez tego ze sklepu. Tyle. I ŹLE ZROBIŁA bo tak i już. Ale tego wam nie napiszę. I w sumie powiem wam ten młody ze sklepu mądrzejszy od tego mojego brata - on jest tylko adoptowany a ten starszy to jest BRAT. To jest rodzina czyli coś tam blisko i to jest prawda. I wiecie -każdy powie ten ze sklepu, a ten twój brat - matko święta. No ale wiecie - on nie wie skąd jest ten mój brat i tyle. I ta jego matka - ciężki przypadek. Naprawdę. I tyle :( Też nie żyje chyba. Bo rodzice brata żyją, a jego chyba też nie - cos jak tej kucharki. A kit tam wie. No ale on jest niżej od mojego brata i zawsze będzie niżej. I od tego drugiego też. Oni jak ja mają złe imiona, wszystko powalone i tyle. razem. Bliźniaki - i jeszcze na siebie oddziaływują bo bliźniaki nie wiedzą o sobie i na siebie oddziaływują. To sobie wyobraźcie rozdzielone bliźniaki - kompletne powaleństwo, bez matki, żyje, bez ojca, żyje, nie wiadomo skąd. Coś strasznego:( Jak ja i tyle. To samo. Jeszcze złe imiona - tak myśleli aż wszystko powalili, zły chrzest, ale nie taki jak mój no i moje życie a ich. No ja mam więzienie od 6 lat - ja jestem STRASZNA. I koniec. I nigdy się nie poddam nikomu bo na najbardziej ohydnej wsi w Polsce i koniec. Całą historię Polski stąd można złapać i rządzić równo, no ale... czy o to w życiu chodzi? 6 LAT W WIĘZIENIU SIEDZIAŁAM W POLSCE - tak zawsze powiem i w dupie mam to chujstwo bo to jest normalne CHUJSTWO a nie państwo i niech się już dzieje co chce. Nawet na to już nie pierdnę nigdy - nie opłacało się. Naprawdę :(

:(

I wiecie - oni wszyscy się moga POWIESIĆ jak dla mnie - to rodzeństwo adoptowane. Bo TAKIE miałam życie w Polsce OHYDNE, WSTRĘTNE i nie dadzą mi rady NIGDY. Jeszcze głód tu był, niczego nie rozumieją. Dwie siostry popełniły samobójstwo, a nawet 20 osób za paszport niby mój a w sumie amerykański i tyle. Ale to nieważne choć te siostry ważne. Dwie Angielki też. A mnie oddali do Włoszkoniemki i brata przyrodniego mam Włochoniemca. TRAGEDIA. A ojciec Polak z niemieckim paszportem. Jestem nie do ogrania w tym układzie. Kto mnie ogra? Nikt. To niemożliwe. I tyle. Matka głupi wał jak dla mnie i tyle. Brat też. Cudem mnie Bóg uratował bo wszystko by było na mnie co złe w Polsce, a tak dopiero teraz. No powodzie można powiedzieć, ale co - susza źle, a powódź też i tyle. I te powodzie to tak skomplikowane, że naprawdę raczej nie. Inne rzeczy tak, ale to nie. I dlatego nie umiałam się domyslić pożaru ja i też mam życie zrujnowane na zachodzie przez to bo widziałam chmurkę jak byłam malutka i nie umiałam się domyślić pożaru z tego. Że najgorszy jest pożar. Czemu ją widziałam? Żeby nic nie było na mnie. I tyle. A ten młodszy brat wiecie mój to też widział, żeby nic nie było na niego. I żeby kościół sie przez niego nie rozleciał. I nie rozleciał się bo zjadł opłatek. Dałby go komuś i WTEDY by mieli 1 legendę polska i po Polsce, a tak nie i koniec. I ja mam 3 legendy a miałam mieć jedną, ale z tej okolicy? Nie - za dużo protestantów. Świętą mogłam mieć, ale tez nic z tego. Z miasta bym miała patronkę. Ja nawet patronki nie miałam tutaj i jeszcze OHYDNY chrzest. I więzienie. I tyle :( Tego nikt nie ogra i koniec.

Gość Bo wyskocze z kapci
To witaj w klubie, ja tez sama dzisiejszego wieczoru, moj facet chla z koelgami, olal mnie, ma na mnie wy je ba ne , koncze jutro ten zwiazek, wlasnie dzwonil i sie pyta czy moze przyjsc, w du pie go mam niech spi na dworcu

Gość MADZIKAKA
SOBOTNIE SAMOTNE WIECZORY - MASAKRA!

No bo wiecie - siedzę tak i myślę że z więzieniem w Polsce wyglądałabym lepiej niż z moją biografią. 35 lat. No wybaczcie downy z Polski . I tyle. 29 mogłam mieć i tyle miałam jak tu przyjechałam. Co was moja dupa tu obchodziła? Mnie wasza w ogóle. I tyle z głupiej Polski. Na szczęście mogę was o pożar pomówić, że jak ja się tam nie podobam to niech se Z ŁASKI SWOJEJ WSADZĄ ZA POŻAR KOGO TRZEBA TAM a się z tej samej łaski ODPIERDOLĄ ODE MNIE I TYLE. Bo tyle mnie już obchodzą i mam chyba pierdolone prawo do tego i tyle. Do swojego zdania i koniec. I niech se zrobią u siebie porządek i tyle mnie obchodzą. No bo co jeszcze powiedzieć i koniec. Zabójce sobie ogram w razie co - swoje zrobić i do domu. Najgorszy pożar wiecie. Ale też umiem to ograć i tyle. Poza tym? To chyba tyle :(

Eee widzisz co ci faceci warci - jak chlac to niech chla dalej. Tylko wiesz - nie musieli mnie ci mordercy polscy na zachodzie w ten pożar wrabiać od początku do końca bo naprawde nie miałam aż takiej złej opini tutaj i wiesz - swoje zdanie i wersję wydarzen miałam, dalej też wiedziałam jak kombinować a teraz czego oczekują, że im napiszę, że w więzieniu siedziałam? A jak to udowodnię wiesz. Bo tam wszędzie jest dowód , a tu świadek - czego? ZBRODNI? NIe żyje i tyle. Bez sensu kompletnie i tyle. Na zbrodnię w Polsce ŚWIADEK i widzicie jaki koniec. Każdy morderca na wolności. Bo Zydzi na pewno tak mieli - i dlatego ten naród jest taki pierdolnięty wiecie. Ale jak przyszedł Pan Jezus do jednej i powiedział - zróbcie mnie tu królem to do dziś zero reakcji bo by się ten jebany w łeb Kościół poddawać musiał wiecie i taka paranoja tu jest dziś, że Kościół Bogu służy a za króla go nie chce. Takie spite jełopy z niemieckimi rodowody bo ...stracą niemieckie rodowody. Myślicie , że oni są durni. No niby nie są. Ale wiecie - bo wiedzą, że by były morderstwa księzy - że są głupi. I dlatego Pan Jezus nie jest tu królem bo by ich mogli zabić wiecie, a tak cenią tytke życia, że wolą iść do piekła, ale sami sobie tak wymyślą. No bo wiecie - księży się nie zabija w Polsce. Mieli go wybrać na króla i sobie morderstwo ograć a nie popierać morderców, lesby, nic nie robić i wszyscy się boicie wielce jeden drugiego bo jak zza krzaka z siekierą wyleci i tyle. No to sie przeniesiesz na drugi świat. I przez to mnie ten diabeł tak porwał, że mnie zabił i tyle. Normalnie choćby mnie nożem gnojek ugodził. I temu żyję chyba. A morderstwa mieli ograć sobie idioci i tyle. I ludzi poprawiać a tak? Wiecie jak ksiądz może sobie dzieci zrobić, żeby zabić człowieka i popiera lesby z morderstwami w tym celu i ma prawo BO ON WYBUDOWAŁ. Oby mu Pan Jezus wiecie nie powiedział pewnego dnia - lepiej by było dla ciebie byś się nie narodził. Bo na pewno przeciw aborcjom walczy wiecie. To taka obłuda zawsze. Oby mu tak nie powiedział i tyle :( Tak ja na nich przeklinam bo przez nich nie mam stałej pracy, ale to jest bardzo skomplikowane. Co z nich za ludzie są? Jakieś gówna z dupy to są a nie ludzie. I o to mi chodzi. A jedyna ich wartość to stały arbajt - to odejdź, ożen się i zrób se 10 dzieci z jedną babą, nie? I jeszcze mnie pomówili,że jestem winna samobójstwa jakiejś kretynki ostatniej. Bo ze wsi jestem. jak ja im kiedyś przypierdolę wszystkim za to co mi zrobili to sie zesrają. A tematu rodzina czy wierność małzeńska to w ogóle nie ma - rób se dzieci z kim chcesz albo chodż to ja ci zrobię. Dajcie spokój. Nie warto rzygnąć na połowę. A tam połowe - na 2/3 i tyle :(

I wiecie po tym co tu napisałam niech se ograją morderstwa bo ich uratowałam ale nic - jak kamole. To ja też wiecie i ja mam morderstwo ograne. Tam mnie zabiją ale mam to ograne, a oni? Nie moja sprawa. No wiecie - rok sie męczyłam z tą wizją. Ja tego w ogóle nie rozumiałam. Wystarczyło mi nie wiem ... no coś mieli zrobić i tyle. Nie wiem co - przejąć sie tym. POMODLIĆ SIE ZA MNIE. Nikt się po prostu za mnie nie pomodlił i tyle z całości. Chyba tylko o to chodziło. Jakąs odpowiednią modlitwę żeby mnie z tym SPŁAWIĆ. Bo dobrze wiedzieli co ja za jedna wiecie. I mieli mnie spławić jak tego diabła widziałam bo teraz to wiem. Że jestem nic nie lepsza od matki. A oni mnie OBŁUDNIE stali. I to w spowiedzi. Chyba o to poszło. Bo mi Bóg bardzo dużo pomógł. W razie co mnie zabiją - chyba tak było. A ja nie rozumiałam czego znowu dekle chcą. Po prostu musiałam tam jeździć i tyle. I CHYBA o to poszło, że obłudnie mnie spowiadali bo mieli od razu nie rozgrzeszyć za matkę i juz bym była na zachodzie 2 lata, a oni zawsze mnie rozgrzeszali plując na mnie i tyle. Bo nakłamali ludziom i tyle. I ja wiem o co chodzi bo JA SIĘ TEŻ NA TO NABRAŁAM I TYLE. I wiem o co chodzi i nigdy sie nie dam bo moja matka była OK i koniec. A oni to dekle i tyle. Tak to odwrócę i koniec :(

Wiecie ja musze stac o rozgrzeszenie, a czy je tam dostanę to inna kwestia. Bóg mnie kiedyś rozgrzeszy tylko grzechów musze żałować i tyle. Bo wiem co poszło bo mi się dziś śniła pewna osoba i tyle. I wiem, że mam rację. Wszystko przez prababcię tu i tyle. Ale tego już nie powiem nikomu. Za chytra była do tych ludzi i po prostu oni mieli stąd wyjechac po wojnie - wszyscy. Te dzieci mieli zebrać i wyjechać. Gdzie? Albo w czasie wojny uciekać i koniec. Ona juz wiedziała gdzie i koniec. Ta moja prababcia i tyle. A za rodowód wiecie tej kucharki nie umiały mnie zabić te lesby w Niemczech teraz. Nie umiały i koniec. I tak mi się śniło i tyle. No co wiecej? Teraz to sobie tak składam i koniec :(

A wiecie teraz gdyby nie Bóg to by mnie Kościól zabił bo nie stoję o Janię. A czy ja o nią stałam? Taka głupia wariatka. Gdzie ona ma dzieci? Czy ona księdzem jest? Może przez to tak syna olała starszego , a młodszy u kuzynki - to samo dyć robi. Może przez księży jest taka. I wiecie - ten Kościół jest taki żenujący bo myśleli w Holandii, że przez Janię północ Holandii oddadzą. Ale głupy, a Niemcy? A rodowody? Oni chyba nie wiedzą co to jest. I ja wiem dlaczego to sie tak stało i ja się musiałam rok ponad modlić bo tak i juz. Żeby nic nie było na mnie. A oni chcieli od Jani przez komputer mieć północ. No fajnie , a ja kilka lat pracy nie mam bo JA MAM PÓŁNOC. Ode mnie Niemcy mają północ, że muszą ich słuchać. Oni nie mają rodowodów. Wiedzą czemu. I tyle. I Niemcy już ich mają. DZIEKI MNIE. I tyle. I rządza tam. A Holandia jest DO NAJAZDU przez Francję i Belgię jak się Unia rozleci. Bo najpierw się musi Unia rozlecieć - SKANDALEM i tyle. I tak będzie bo znajdą powód , przyjrzą się rachunkom i tak będzie koniec Uni, a co tam zrobią to nic nikogo nie obchodzi i tyle. Bez sensu bo z Unia miała być Rosja - nie ma. Ja mam Rosję, ale nikomu jej nie dam. Bo nie i już. Ode mnie by była pokojowo, ale coś za coś i tyle. A tak? Walcie sie z nimi choćby i atomem. A Polsce nigdy nie dam Rosji bo Rosję trzeba lubić i rozumieć i tyle. Nigdy tam nie byłam, ale nie dam ich i koniec. Nie mogę :(

Jak Hitler doszedł do władzy to prababcia miała uciekać i tyle. Dokąd? Ona tam wiedziała dokąd. Dzieci zbierać i spadać. I ... ktoś miał być mądrzejszy, a tak? Wszyscy zaczęli sie nienawidzić i taki koniec. A byliby mądrzejsi i wszystko by było OK. A tak? :( I tyle :( Ona też mi pomagała w tych pierdolonych kwiatkach. Też jej tam słuchałam bo mimo wszystko była mądra i tyle. Bardzo. Tylko miała to POCIĄGNĄĆ i tyle.

A wiecie ta moja prababcia dobrze wiedziała co robić, inni mądrzy też, ale się bali języka - bo nie znali języka - jak oni się nauczą języka? A dzieci? Mieli zwiewać i koniec. I zawsze tym żyła i przez to moja matka jest taka szurnięta i koniec. Przez nią bo ją wciągnęła. Dyć by się wyniosła z tej deklowatej wsi - nie . TO SAMO. I taki koniec. :(

Wiecie - ta moja prababcia tez miała dom i tak dalej i wiecie - ona sama miała zrobić to co CAŁE ŻYCIE CHCIAŁA. Ona była GŁUPIA MI POWIE KIEDYŚ, ale wszystko przez jej matkę i tyle. I dobrze , że o nia stałam bo po mnie. I tyle. A tak nie po mnie i jeszcze 1 sen miałam dziś, żebym się pośmiała jaka byłam naiwna we wrześniu 2010. Wcześniej też bo taki kryminał w Polsce ale wtedy - coś strasznego. No wiecie - ja się będę modlić za księży ale wiecie - gdyby Pan Jezus był królem wiecie to wszyscy kończa jak Popiełuszko. NO WIDZIELIŚCIE COŚ TAKIEGO? A przecież byliby MĘCZENNIKAMI? Czy nie o to chodzi w życiu, żeby oddać życie za swoje wartości? No pomyślcie i chyba przez to, że papież to rozumiał raz beatyfikował 3000 męczenników z jakiegoś tam kontynentu. Z AZJI. Tu powinno być TO SAMO - to nawet było przepowiedziane. No było coś tam powiedziane, że Kościół będa prześladować. Ale no to chyba to słyszeli - to tam wiedzieli i tyle. To se mieli wymyślić jak tu ograć te morderstwa i tyle. A Faustyną wiecie też mieli sie interesować ale nie majtkami tylko innymi rzeczami bo teraz się zastanawiają na zachodzie jak to pójdzie ta Faustyna - bo do rodowodów mogą ją wpisywac bo to wiedzą bo stałą o Hiszpanię. To mogą. I O ROSJĘ. I teraz co? No właśnie - źle namalowała obraz i po niej. Gdzie pójdzie? No - właśnie . A jej zachowanko w tym klasztorze. No i tyle. Ruska i tyle. Takie pól na pół. I że zakonnica to do Rosji. Była na wschodzie i tyle.

No to wiecie - acha - oni z niej zrezygnują wiecie bo im się ona nie opłaca powiedzą. A z niej by była HISZPANIA I ROSJA. I oni z niej rezygnują? Dekle. No to nie może tak być. Bo mogą wpisać 1 osobę, drugiej wam nie powiem i wybierają tę drugą no to tu przychodzi USA i tyle. Czyli jak wojna to jest tu USA i tyle. Już za pózno i tyle :( No tak niby miało być i koniec. POWINNI być Niemcy będzie USA. Bo granica i się będa bali CHIN bo jak ruszą to im Chiny przywalą. I to wiedzą już. Bo powinni isć na Rosję, a oni tylko Polska - na Rosję się nie odważą bo dostali w czachę. Czyli co - USA tutaj - matko :( Tak to jest jak nie ma pracy i tyle :(

I widzicie - DLATEEGO nie mogłam dać Rosji bo trzymam z Faustyną i koniec. Bo mi uratowała życie bo by mnie zabili za geografa z Irlandii i tyle. I z Faustyną nie muszę stac o spowiedz. No a po co mi ta spowiedz? Sami powiedzcie i tyle. Poza tym wiecie - ona źle pisała dużo rzeczy w tym dzienniczku - naciągała wszystko i dlatego ja jestem w Polsce. Nie wiem co - np. obraz źle wpisała. Czyli np. słyszała w sobie A, a pisała B. Taka gwiazda i tyle. I mnie za to przeprosi bo przez to nie mam matki na przykład. DLATEGO tego Dzienniczka nikt nie czyta. Dlatego sie musiałam tyle spowiadać. I tyle :( No i z innych powodów też. Ilu ona ludzi będzie musiała przeprosić, ale wszystko przez to, że jej nie chcieli powiedzieć czyja ona jest i koniec. Na pewno nie jej matki, a dalej? Myślała, ze po to idzie do klasztoru POZNAĆ PRAWDĘ wiecie. A tu jakieś wizje - co ona miała z tym zrobić? Komu to powiedzieć? I tyle ją to obchodziło w sumie. Ja tylko PRAWDA obchodziła. Jak moją matkę :(

Wiecie - wybaczcie moje slownictwo, ale Niemcy nie mają Rosji. Tylko kaska i kaska - no to mają. Już za pózno i tyle. Wiecie - wielu ludzi będzie żałowało. Ale jakie to są zera. A ze będą gwałty z USA to wiecie - ja się stąd wynoszę. Bo w USA też będa gwałcić bo to lubicie i tyle. Bo zrobiono, że Farel zgwałcił Bachledę - no wiecie - oni wam wytłumaczą co to jest gwałt i tyle :( Ale oby świat się skonczy. A Niemcy niech się wstydzą. Ja? No cóz... ja mam swoje wartości i koniec. I ich nie sprzedam za tytkę suchego chleba. Wolę zdechnąć z głodu. A suchym chlebem to się najem, nie? :(

Wiecie w tej Rosji by trzeba być - ja bym tam musiała być w 1 miejscu i wtedy po Zachodzie. Rosja wygrywa. A tak nie i tyle. I będzie to drugie bo juz bez przesady. W tej chwili należy im sie atom i to już wiedzą i tyle. A dalej? I koniec :( A dalej się będa walić i walić - jak w Iraku. To samo. Trochę im tam popuszczą. Zimna wojna - tam takie rzeczy. Nie wiem czy przed końcem świata czy po. Zależy kiedy przyjdą do Polski i tyle. No to pytanie co z Holandią - rządzi kasa i tyle :(

Oni wiecie myśleli, że dostaną Rosję z pólnocy. No dajcie spokój. A skąd ta połnoc się wzięła? Ale naiwni. Tam zawsze bedzie poparcie dla Rosji. Wiecie dlaczego Rosji nie umieli ogarnąć? PRZEZ POLSKĘ. Uważają , że sie dogadają. Kaktus mi wyrośnie. Póżniej wiecie wykreślą te osobę i wpiszą Faustynę, ale to już za póżno. Tak stawiaja na wartości w rodowodach. Dwie gwiazdy się stykają dla nich - walczą - to wojna. No dobra, ale to nie jest do końca tak. Musieliby wiedzieć o co chodzi w obrazie Faustyny. NIe wiedzą. Ich strata. te gwiazdy nie zachodzą na siebie. Dwie święte - no to co - włosy se będą wyrywać? Co wy :( Nie doceniają świętych w Niemczech. Tyle wam napiszę. Jeden święty drugiemu nigdy glowy nie urwie. I tyle. Co poza tym? :(

I widzicie - ja wiem co trzeba zrobić, zeby Rosja była pokojowo. I to zalezy wyłącznie ode mnie bo tylko ja mam Rosję. Bo tak - bo ocaliłam polskę ostatnio i tyle. Ale nikt się tym nie zainteresuje co trzeba zrobić zeby ograć sobie Rosję i by się poddali bo racja i tyle. Ale nic - cisza. A ja? Czy ja w szkole uczyłam, nie? I gdzie powinnam coś zrobić. No bo wiecie - lekcję mają, że mój brat żyje - to samo w Rosji i pokojowo są ich. Jedną rzecz bym tam musiała zrobić, rozmówka krótka i by im przyznali rację kiedy chyba uważają, ze skrzywdzili tę Bachledę. Mieli ją ożenić i rozwieść. Wtedy by lepiej wyglądała w Polsce bo tak zostają jej kolejne romanse. W kolejnych miejscach, a tak by była rozwódka z dzieckiem bo na małzeństwo nie było szans i tyle. No co było robić? Żenić drugi raz rozwodnika? To miała być polska i tak dalej uważają choć też nie pasuje. Nic im nie pasuje nie wiedzą jak ją odkręcić i ją smolą. Róbcie coś wy wam powiedzą. Oni mają atak na Libia i i tyle :( No bo co do niej BY PASOWAŁO. Powiedziała im śpiew i taniec od dziecka. A miało być pewnie aktorstwo? Nie wiem. No ale to miała wiedzieć czego chce. Grała - tak ją tam biorą , ale nic im z tego dalej nie wychodzi. Czemu? NIe rozumieją. Pieprzą. Też bywa, że ktoś czegos nie rozumie i już :(

Wiecie grac może i tyle. Ale pasowałoby im żeby grała na skrzypcach I MUZYKA - tak jak mówiłam kiedyś. Kiedy grała w teatrzykach. No to teatr w Londynie - przyjdzie kto przyjdzie - stała praca pewnie. Może póżniej powrót - nie chce. Wybrzydza im pewnie, że w filmie zarobi a tam? Jeszcze z dzieckiem bo postanowili, że dziecko dadzą chyba - wychowa co wychowa. Ten chyba nie chce dać dziecka - samo życie. Niech jedzie grać, po co jej dziecko i tyle. Co on powie tej żonie swojej pierwszej i ostatniej na pewno mówi. I tyle :( Samo życie i koniec :(