Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttttnooo MI

sobota wieczor a ja jak zwykle sama w domu

Polecane posty

Gość prrawddziwaowieczkabozza
No wiecie - dalibyście to dziecko na miejscu tego Farela? A jak jej walnie i je zechce udusić? On to dziecko kocha powie, a ona? Coś jej walnie i tyle. Przecież gdyby nie on to aborcja. No i wiecie - rodzinę miała PONO i tyle. Powinna wziąć tę stałą pracę w Londynie - nie będzie chciała. Wziąłby jej to dziecko, niańkę weźmnie - jej na przykład zostawi, dziecku się wytłumaczy że matka się POMYLIŁA - nie takie rzeczy się zdarzają i tyle. A może nie? I koniec :( A tak? co powiedzieć do cholery temu dziecku bo jest coraz starsze i w sumie nikt go nie chce. Niańka bo ma zapłacone a reszta? Jakośby wyglądał przed tym dzieckiem a tak? Jak debil bo matka sie nie moze zdecydować co ma w życiu robić. Matka z dzieckiem. I tyle. Może też by było inaczej gdyby to dziecko już miał, a tak? Jakieś romanse jej wpisują w gazetach widzicie - tacy sa dobrzy :( JAK DIABLI :(

Gość prrawdziwaaaoowieczczkabozzza
Witajcie rano w e wczorajszym watku. Ale się wczoraj napisałam. Ale to sama prawda :( Niemoralne osoby w pracy to tylko krzywda ludzka. I tyle. Nic poza tym :( Nie wiedziałam o tym wiecie we wrześniu 2009 gdy powiedziałam, że wyjeżdżam bo miałam wszystkiego dosyć. I wiecie - czemu ja wtedy nie wyjechałam? Traciłam pieniądze ciągle - bo mordercy mi nie dali wyjechać. Jeszcze za mną dzwonili do tej szkoły, żebym BIOLOGII uczyła. Ja tego wiecie nie rozumiałam. Przecież już miałam złą opinie tu wszedzie i chciałam odejść. Dlaczego znowu nie i tyle :( Wiecie - to było jedno wielkie znęcanie się nade mną. No to rok siedziałam w domu, każdy wiedział gdzie to mnie mieli zamknąć na 3 miesiące w wiezieniu i też jakoś wyglądam, nie? No znęcali się od początku, ale 5 lat to już przesada zupełna i tyle. No co o tym myśleć więcej , nie? Wiecie, żeby nie było, że ja tam za szkołą tęskniłam i tęsknię. No ale jakie mam szanse na etat z biologii. Poza tym wiecie i tak bym JUŻ nie poszła bo się nie będę ośmieszać. Wiecie - za granicą wpisałam biolog i wyleciałam na zbity pysk i DOBRZE ZROBIŁAM - przez jakieś zerska po podstawówce, a wszędzie mi wpisywali BIOLOG - ciekawe po co? A wiecie czemu ja to wpisywałam? One są tak schlane, głupie i chore umysłowo tam wszystkie, że nie wiedzą co pieprzą - OD RZECZY zawsze - i wiecie mnie tylko chodziło o ...ZDROWIE. Bo to praca fizyczna - zdrowie najważniejsze. I temu to wpisałam - jedyny powód. Może wiecie miały sie po prostu zapytać - po co wpisałaś biolog jak to praca fizyczna. No bo mi chodzi o zdrowie. No skąd miały to wiedzieć ale mogły zapytać i tyle. No co miałam wpisać? Lekarką nie jestem a coś przecież roiłam w latach 1995-2000. W końcu 5 lat i omal mnie nie zabili. I to już na początku, ale miałam żyć i sobie żyję. No a poza tym nie wiem co takie wściekłe bestie tam są. Bo wiecie - ja teraz słucham muzyki. To chyba wszystko jest z muzyki wiecie. Bo co piosenkarka to GWIAZDA czy piosenkarz/zespół. I ci nasi nawalą się i lecą na haju muzycznym i zaraz każdy jest GWIAZDA też jak ci piosenkarze. No bo normalny tego nie zrozumie i tyle. I DLATEGO oni dominują ten Zachód, a nie dlatego, że oni piją. Z TEJ MUZYKI i z tych gwiazd. Że sie robią gwiazdami wiecie - bo ja sie wiecie zastanawiałam gdzie oni tam wszyscy rozum zgubili i w sumie tyle. No czemu im ustępują? No bo oni tak ciężko pracują, piją i nie mają czasu nic zjeść, ze są WIELKIE GWIAZDY oni. Ale wiecie co u Boga są gwiazdy? WOJNA. Bo gdzie gwiazda tam wojna i tyle. I koniec :(

No i teraz zobaczcie jakie zera - żeby sobie mną coś ograć o trzeba ze mną trzymać i to chyba dlatego było dopuszczone, ze mnie chcieli zabić na studiach i ja miałam OdEJŚĆ a ja tego nie rozumiałam i 3 lata dalej się uczyłam. BEZ SENSU :( I tak jest do dziś. I DLATEGO jakby byli dla mnie dobrzy to mają wszystko ograne i nic im się nie dzieje, a ponieważ są świnie to nie. I wiecie - oni myślą, że sobie mną BHP ograją w Niemczech w tych książkach. NIC PODOBNEGO. Mieli mnie z mordercami do domku nie dawać. I wiecie - już mnie nie chcą bo zbyt moralna i tyle a życie takie nie jest. No ich na pewno. Wielkie gwiazdy JAK NASI. I tyle. Choć w tych ksiązkach jeszcze nie było najgorzej ale wiecie... czy to było aż takie wielkie coś? No WIELKI MAGAZYN to był. KOLOS I GIGANT, ale zawsze magazyn, trzeba się zachowywać i koniec, nie? Praca fizyczna znaczy się. Bo magazyn to praca fizyczna też. I to jest prawda. I wiecie - ja tam wyszłam na KRETYNKĘ bo sobie miałam pożar ograć i ich dawno PIERDOLIĆ, ale nikt mi tego nie powiedział, ja nie umiałam i taki koniec. I wiecie - myślałam o domkach a oni teraz odwrócą kota ogonem wiecie,że domki nieważne , ważne ksiązki. No to ich mogli wypalić wiecie jak domki nieważne. Wariaci wszyscy i tyle. A gdzie ja mieszkałam? A to by mi znaleźli mieszkanie. Wiecie co - dajcie se spokój z tymi Niemcami - wszystkim tam tak znaleźli mieszkanie, że pożal sie Boże i tyle :( POŻAL SIĘ BOŻE - ale mnie by na pewno znaleźli mi powiedzą. ZA PERFEKT NiEMiECKI. Bo tyle to w sumie warte. No wiecie - ojca biologicznego mam Niemca to tam niemiecki mi nie zaszkodzi. I tyle mnie obchodzą. Bo po tym pradziadku wiecie to dziękuję pięknie - to też angielski, ale po tym łomocie to mi pasuje i tyle. No co robić? Może kiedyś się zlitują i mieszkanie dostanę , nie? W końcu nie robią wojen BO BUDUJĄ i nie chcą się znowu rozwalić. Tak powiedzą USA i gdzieś ich mają - gdzie oni są a gdzie oni - wygrać , przegrać ale znowu taka budowa? Dziękują im pięknie i w ogóle nie rozumieją czemu w sumie oni się tak zrujnowali. No ale co im zostaje - budować dalej. A w ogóle wiecie - to po co oni ten Mur Berliński zburzyli. Nie szkoda im to było? Tyle ruin i jeszcze jedna. I wiecie oni tego żałują - bo to miało stać i starszyć jak ten Oświęcim a oni jak downy to zburzyli. To miał być ich największy SYMBOL bo tak to ich symbol jest Auschwitz. Bo chcieli to zwalić na Polskę ale czują , że nie da rady. I nie chodzi że chcą być podzieleni zaś ale to miało w tym Berlinie stać i tyle. I nikt im tego nie powiedział i co teraz? Mają se to odbudować? Wiecie - taka ruina. I tyle.

Wiecie - oni są dziś dosyć wygodni - no 20 lat razem 2 Rzesza to się jeszcze da się rozwalić wszystko bo to w USA czują. Co oni mają ze sobą wspólnego - wschodni Niemiec i zachodni. Bardzo źle zrobili że ten mur se zburzyli i koniec. No ale kto im powiedział. To tak jakby u nas Auschwitz zburzyli. To mieli wziąć pod uwagę -że ten cholerny Auschwitz stoi wiecie. Stoi i straszy. I wiecie - oni będą chcieli żebym ja im tak zrobiła, żeby to sie nie liczyło bo sami se przypierdolili znowu , nie? I wiecie - ja tak umiem zrobić, ale czy tak zrobię? To bym musiala mieszkać w Berlinie. Tak chciałam ale zaraz coś tam mi się wydawało, nie. I tyle. Ale jest to jakiś pomysł. I tyle. I wiecie - oni na mnie, że 1 legendę miałam mieć. I wiedzą którą. Nie - to trzeba było wierzyć w Najsw. Sakrament i cuda eucharystyczne. Ja tego nie rozumiałam po matce. Ja byłam protestantką dla siebie. Z kultu świętych. Bo rodzina pomawiała świętych I PRAKTYCZNIE zostałam bez kultu świętych bo nie i tyle. A poza tym ja od dziecka byłam bardzo specyficzna i wiecie ja bym była fajna, ale nie ta klasa co mnie dali rodzice tu. Ja tam łaziłam, ale ja sie zrobiłam jakimś leśnym downem w tej klasie. Niic tylko biegi w lesie tam były. I tyle. No może tak miało być, ale byłabym bardzo silnie brytyjska i w ogóle coś by ze mnie było lecz bez tej klasy. Czemu? No trudno mi dziś powiedzieć. Choć z tych innych też nic, ale coś miało być inaczej. Inna miałam być no ale to było niemożliwe i tyle. Zaczęlam sie robić dobra i dobra, a miałam być zła i iść w las. I wtedy byłabym brytyjska a ja nie umiałam. Znaczy jeden wspólny mianownik miałam z tą Wielką Brytanią, ale to nie miało sens. Ja miałam być wstrętna i stać o las. I byłabym taka jak ten moj brat w Niemczech. I tyle. I byłabym tą Brytyjką, a tak to tylko z roślin i najbardziej lubię USA. A to nie ma sensu i tyle. Z roślin i Arabów nią jestem. A miałam być takim wstręciuchem - taka poważna, zasadnicza - taka pedantyczna. Ale nie podobało mi się to. Uważałam, że w życiu najważniejsza jest rodzina, dzieci, dzieciom trzeba dać trochę luzu. I wiecie - miałam wzory jaka miałam być, wy tego nie rozumiecie, a postawiłam na dobre serce i tak skonczyłam. To mi też matka pomagała. I tyle :( Bo taka była - w sumie. I by postawiła wiecie tak jak ja miałam i by było wszystko dobrze w tej Wielkiej Brytani a tak nie było i tyle. Bo nie i już. A ja i tak już byłam zepsuta w tej podstawówce i dlatego po mnie przyszła. I wiecie - w tej książce co ją póżniej tak lubiłam - OD NIEJ było takie zdanie i ja je tak powtarzałam czasem - niby bez sensu ale brzmiało MNIEJ WIĘCEJ TAK - "to co jest nam drogie w dzieciństwie NA OGÓŁ pozostaje takim i dalej". I wiecie - jak ja sobie miałam to zdanie przemyśleć? A ja tylko chodziłam i powtarzałam sobie to zdanie w ogóle tego nie rozumiejąc. No ale co - zostawał mi wyjazd za każdym razem gdybym sie tym przejęła, a to byłoby niemożliwe i tyle. Czyli wiecie - te wcześniejsze rzeczy miałam od ojca, a póżniej matka biologiczna bo przybrana mnie szkołą popsuła i tyle. Bo szkołę mi zrobiła ważną, a gdybym miała książki najważniejsze to bym z siostrami adoptowanymi żyła. Moje książki bym im dała - świętego by miały zmienionego z książek. Z tej jednej - one i tak tylko świętym żyły. No to te książki miałam od ojca biologicznego i to były dobre książki. Bardzo je lubiłam. Ale miałam to wiedzieć, że to są książki od ojca. TYLKO TYLE. I nic. I póżniej wiecie ja sobie jako małe dziecko zaczęłam kupować inne książki - przysyłali mi je za darmo. I o tych zapomniałam. I tak bym miała ojca, a tak nie bo widział, że nie stoję o jego książki. Bo okolica jest taka , że tu byli protestanci i ja sobie byłam z tych drugich książek protestantką bo one były za darmo i w ogóle. Mieli mi ich nie pozwolić zbierać i tyle. I powiedzieć,że tamte są od ojca. Bo w sumie były lepsze. No i doprowadziłam sie do marnego końca i tyle.

I wiecie jak już byłam ta protestantką - a już byłam obierzmowana to ta matka przyszła. I tyle. I ZNOWU MIAŁAM KSIĄŻKI ZA DARMO. Ale najpierw był film. I wiecie - to już był koniec mojego ojca. Przez darmowe książki od protestantów i...2 obrazki, które pojawiły sie w tej książce i ja zaczęłam obrazki sobie zbierać i dalej był FILM. I to tak jakbym skądś to znała. Tę historię. I to miałam 14 lat i to był koniec mojego ojca. Bo w szkole mi było za cieżko i bez sensu wszystko i wtedy dostałam sobie następną książkę, a przez to wiecie że te książki protestanckie zamiawiałam i przyznawałam im rację bo nawet książki są darmowe to mi wiecie tu nie umieją dać rady i nie rozumieją czemu. Właśnie przez to i nawet jeszcze sobie duchy wywoływałam jak byłam mała i też przez to i tyle. I że tego miałam żałować to sie z nikim nie umiałam dogadać i chyba przez to zostałam tą protestantką bo się CHYBA z tego nie spowiadałam, a żal? STRACH , bałam się, ale żal? To chyba dziś. I zaraz poleciało 1 przykazanie. I tyle :(

chciaż ja powiem wam ja byłam BARDZO NORMALNA jako dziecko z powodu tej chmurki i tyle. Ale jak mi brat przyrodni rozwalił misia - jak mu urwał łeb to był już koniec. Ja mu wybaczyłam, ale to był koniec chmurki i wszystkiego. Na zawsze :( No wiecie AngielkoNiemka i WłochoNiemiec. To zawsze jest larmo i chaja i nie powinno być takiego rodzeństwa. Najgorsze rodzeństwo jakie istnieje. I tyle. I jeszcze się za póżno przeze mnie hajtnął i ze złą osobą. I tyle. Dzieci muszą być swoje i wtedy się nie biją. A reszta daremna i tyle. Można powiedzieć, że wojny z bratem mnie wykończyły bo też bym była inna i ksiązki od matki bym nie miała. Nie potrzebowałabym jej. Ale z tego bicia się do krwi olałam wszystko. Mieli mi ustąpić - nie ja miałam ustąpić zdaniem matki zwłaszcza. No to wiecie - koniec wszystkich marny bo AngielkoNiemce się ustępuje i tyle. A jak nie to nie i tyle. To se żyjcie dalej bez niej. :(

Dlatego wiecie nie stałam o wojny - no bo myśmy sie bili DO KRWI. I tyle. No to ogłosiłam POKÓJ i koniec. I tyle. Też bez sensu. O ile bym była mądrzejsza gdybym się z nim nie lała i tyle. Ale zawsze mnie zaczepiał, prowokował, strasznie się biliśmy. I tyle. I koniec :( Nie dało sie inaczej - jedynie, że go nie zabiłam. przykro mi :( Żałuję tego powiem wam, ale co robic? I wiecie - przez te cholerne duchy, że ich nie żałowałam ja nie dostałam tu żadnej pracy. Bo to wiem. Bo nie umiałam tego żałować. Nie wiem czemu. Nie rozumiałam co ja zrobiłam. I uważam przez to tu nie dostałam pracy żadnej po liceum. Dosłownie przez to bo to wiem. A jak nie ja to nikt a tu nie. I CZEMU? Ja tego nie rozumiałam. Chamstwo i tyle :(

No wiecie - to nie jest NAPRAWDĘ moja wina, że ksiądz na religii nic nie mówił o wywoływaniu duchów. O krzyżu mowił no ale na krzyżu nie umarłam i nikt mnie na krzyżu nie przybił. O duchach miał mówić, żałowałabym wtedy wiecie - ha! czy bym żałowała, ale bym to powiedziała na spowiedzi. A czy ja się z tego wyspowiadałam? Ja to uznałam za pierdoły i przez to macie zajechane całe urzędy, że przygotowując do komuni księża nie robia rachunku sumienia z dziećmi. I tyle :(

Wiecieci ksieza nie muszą kazać dzieciom głosno mówić grzechów, ale powinni zrobić rachunek sumienia z nimi przed spowiedzią taki żeby im pasował i tyle. I wtedy mają czyste sumienie a tak to nie. I zwłaszcza z wywoływania duchów powinny sie oskarżyć bo całe zycie im zniszczą. A ja zostałam zaraz wykorzystana przez diabła i wiem co się stało - te wiedżmy , aborcje co pisałam - to wszystko jest z tego. Matka mi to ograła bo przyszła mnie postraszyć wiecie, ale straszenie a porządna spowiedz z żalem za grzechy. Mieli mi wytłumaczyć żal za grzechy. To jest ostatni moment, żeby wytłumaczyć co to znaczy żal za grzechy. I tyle. Tylko od tego zależy ratunek lub potępienie wieczne człowieka i tyle. Zwłaszcza I przykazanie. I oni tak mają uczyć a nie o krzyżu. I tyle. No o krzyżu, że to przez moje grzechy, których NIE ŻAŁUJĘ. O i to bym była katoliczką jeszcze, a tak mnie moga ugryżć w zadek - odkąd bowiem straciłam Maryję to nic tam nie widzę. Nawet z tą Maryją niczego tam nie widziałam, ale jeszcze tą katoliczką byłam, a dalej? Tylko ze spowiedzi sie jest katolikiem i żalu za grzechy, krzyża. No zależy ale Najsw. Sakrament to ja nie mogłam bo matka go znieważała. I patrzcie - dziecko ksiedza i też weź się potęp bo taka matka :( Trochę wiecej o grzechach i tez jestem normalna - po wiarach nie latam, a tak? A poza tym wiecie - to jest takie co oni to za stałą pracę mają. A te dzieci jakie nieznośne - 8 lat i w sumie wziąć i zabić to, a co tu dalej? A czemu?

A idę sta, ale widać, że zaraz do USA mnie diabeł zniósł. A wiecie jak były egzorcyzmy Analizy Michael to wszystko źle, ale jak poczytałam jak w USA fruwała i dali jej Najsw. Sakrament i było OK to wiecie to na mnie działało. też wiedźma jakaś. To znałam takie rzeczy chociaż póżno. Ale mieli dużo o wiedżmach mówić, a wiecie baba jaga. O wiedźmach mi mieli mówić i ja bym też była normalna i o Polskę nie stała. A tak? Polska - kraj bez stosa. To była moja historia Polski. I tyle. Polska - kraj bez stosa. Niezła byłam - a miałam ich potępić, że nie mieli stosa bo co za katoliki jak stosa nie mieli. To mają teraz wrózkę na wrózce i tyle :(

I wiecie dlatego w Polsce teraz ksiądz to jest wróżka bo stosa nie mieliście. No musi taki być bo jak wam wczoraj napisałam umierać nie chcą , spowiadać nie umieją - no to wrózki to są i tyle. grzechy ich nie obchodzą no to tylko przyszłość. I to jest od Arabów. Bo Mahomet był prorokiem. Pan Jezus też, ale wiecie - nie o to chodziło. Chodziło o cuda i tyle. Najwięcej ich uczynił. I że był BOGIEM. Prorok to tam jedna sprawa, a cuda? Dlatego poszedł na krzyż. Normalnie powinien WYEMIGROWAĆ od nich. No ale tyle cudów I NIC. Egiptu nie szanował. Coś podobnego jaka oni tam mieli pamięc krótką:( {Pewnie z tego czasu jest skleroza wiecie i do dziś tak jest i tyle.

N razie spadam...

Gość kobietainteresu22
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach i polecaniu tej strony np.znajomym. Wystarczy mieć włączony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519 Wiadomo, że to nie fortuna, ale cierpliwość plus trochę chęci jest gwarancją całkiem sensownych zarobków; chyba warto spróbować.

Gość smuttttnooo MI
widze ze mój watek sie rozwinął... chcialam tylko sie wyżalić... dziś niedziela i znów to co wczoraj.... nikt nie zadzwoni , nie napisze... to jest taki dołujące... kolejny weekend i po raz enty siedze sama... nawet wyjsc nie mam do kogo pogadac,, kazdy ma swoje sprawy tylko jak czegos potrzebują to wiedzą gdzie zadzwonić... Jutro jade sie dowiedziec w sprawie nowej pracy... bardzo bym chciala zeby mnie przyjeli to przynajmiej sie czyms zajme i moze te weekendy nie bedą tak przytłaczające... albo bedzie jeszcze gorzej...

Gość kobietainteresu22
W zasadzie najlepsza metoda jesli powyzsza wam nie odpowiada to sa kamerki. Pokazuje cycki, bawie sie wibratorami, kulkami analnymi itd za kase, najlepsze jest jak kilku gosci na raz mnie oglada i mowia co chca, chwila moment i kilka stowek na dzien wpada. polecam

Gość smuttttnooo MI
ta... 🖐️

Gość Zrozpaczona;((((
znów sobota... znów nawet nie mam gdzie wyjść.... znów kazdy ma mnie gdzies... wiecie co?? Ryć mi sie chce!!!! ;(

Gość samotna zakochana
ja tez siedze sama. moj chlopak mnie olal bo sie nachlal i poszedl spac. a tak bardzo go teraz potrzebuje:( wie jaka jest sytuacja u mnie a on jakby nigdy nic... upil sie. mam wszystkiego dosc

Gość thaisse80
A ja siexze z coreczka:))

Gość barakuda87
Może mi ktoś powiedzieć o CZYM pisze owieczka? bo ja nie kapuję

chyba wycina jakies teksty z róznych stronek i wkleja, byle posta zaliczyć

Gość smuttttnooo MI
zakochana ty chociaz masz chłopaka.... a ja nikogo z kim by mogła sie po prostu spotkac pogadac chocby w ta sobote... tylko siedze sama jak palec nikt ze znajomych nie napisze ani nic... normalnie doła mam ;( a ta owieczka to rzeyczwiscie ma nie pokolei w głowie pisze huj wie o czym i tak nikt tego nie czyta