Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_00

problem...big problem.

Polecane posty

Gość Marta_00

Hej pracowalismy z mężem od 3 lat w jednej firmie.firma z dnia na dzień została zamknięta - ogłoszona upadłość. szef zapadł się pod ziemię i niewypłacił ostatniej pensji ani mi ani mężowi.żadnego rozwiązania umowy ani świadectwa pracy nie mamy a zobowiązania typu opłaty za mieszkanie, kredyt i inne są. Od 2 tygodni szukam pracy i nie mogę znależc a mam wyższe wykształcenie.Proszę o radę jak i gdzie szukać pomocy?

Gość Aliszjaaaaaaa
powiem ci szczerze, ze mój Pawełęk ma swojąfirmę i mnie utrzymuje, ma kupe kasy, świetnie zarabia i na pewno nie dał by się oszukać bo jest INTYLIGENTNY I MĄDRY! Ja za to dbam o siebie, chodzę do fryzjera ale nie myślcie że na solarke chodzę, o nie, to juz nie modne! I nie zdrowe! Więc kochana znajdź zaradnego faceta jak mój Paweł który nie da się oszukać. Mój Paweł,przepraszamza dosadne określenmie, ale to jego słowa, mówi że tacy niezaradni faceci do pedały! I tyle ci mogę dać rad kochana. Buziaki. Aliszja

Gość takajednamaruda
do inspekcji pracy i to pędem,

od razu do sądu . rozumiem ,że umowy o prace posiadacie na dany okres do momentu upadłości . niestety jesli było tak żle . to jestescie ostatni w kolejce po wynagrodzenie . najpierw us. potem windykator . dopiero potem wy . licz tez odsetki powyższych instystucji ,które musiały sie juz niezłe zebrac , skoro właściciel ogłosił upadłośc . ale wy wczesniej nic nie wiedzieliście / .mogliście pójśc na chorobowe wcześniej .

Gość Marta_00
o to chodzi że nic nie wiedzieliśmy,przychodzimy do pracy a tu zamknięte i UKS pozamykał wszystko itd. Szef nie odbiera tel jego żona twierdzi że wyjechał i jest "super".

Gość a za to lidl jest tani
lidl jest tani