Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandra1986

hej ludziska kochane!!!

Polecane posty

co porabiacie?ja nie moge spac,blakalam sie jak glupia po domu az w koncu usiadlam z dupka w miejscu i postanowilam ze poklikam z wami troszeczke,o ile macie ochotke:)

Gość ANIA MA LECHTACZKI
no pewnie ze mamy. Tylko zeby się z ciebie nie okazało zawistne i chamskie dziewuszysko jak zdesperowana domowa żona - ona najpierw miła a teraz oczernia wszystkich!!!

nie nie jestem CHYBA taka nie wiem nawet co to za zdesperowana zona.Nudzi mi sie wiec pomyslalm ze moze znajdzie sie tu ktos mily z kim mozna poklikac,bo do pieruna nie moge zasnac.

Gość Cześć Olka...
...nie moge zapiąć rozporka :):):o

Gość nudy ;///
zdesperowana żona chciałą podebrać mi pomysł z nagimi fotkami ale na szczęście Ania ma Lechataczki wzięła mnie w obronę, za co jej dziękuję! A zdesperowana domowa żona co chcwilę chce ukraść komuś pomysł, więc aleksandra1986 , jeżeli chcesz np rozsyłać tu na kafe swoje nagie fotki to lepiej nie mów tego zdesperowanej żonie bo ona z zazdrości kradnie wszystkim pomysły! Pozdrawiam :)

Gość nudy ;///
więc jak widzisz tu na kafe sporo się dzieje, rozsyłamy swoje nagie fotki, gadamy co lepsze: lidl czy biedronka, jemy draże kokosowe i stawiamy kloce. Więc zapraszamy do nas! Tylko unikaj zdesperowanej żony bo ona ma obsesję żeby innym dogryźć i ich OCZERNIĆ!

Gość Ola nakrecimy poronola?
:D:P

Gość etatowa podszywaczka
Lubię wygryzać rodzynki z winorośli mojego taty...

Gość Ola nakrecimy poronola?
siedzi Ola sama w chacie zaraz sciagnie sobie gacie strzeli fotke i wysle nam bedzie sie dzialo mowie wam :D:D 🖐️

Gość Marcin facet w rajstopach
TO WRZUĆ CHOCIAŻ SWOJE FOTKI NAGIE

Gość Marcin facet w rajstopach
Zdesperowana żona a ty dalej oczerniać innych będziesz? Jeszcze ci się nie znudziło. Daj już spokój dziewczynie! Popuść. Ależ ty jesteś uparta!

Gość a o czym chciałabyś pogadać?
Moze spróbuj wygryzać rodzynki z winorośli swojego taty... podobno dobrze robi na wieczór...

Gość pawełcioooooooooooooooo
zdesperowana żona daczego ty tak sięwszystkich czepiasz? Czy ty chcesz sie wyżyć? No po prostu wszystko tylko zeby innemu dokuczyć! Ależ z ciebie PERFIDNA DZIEWUCHA!