Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanaj nanaj nanaj

Jakie dawne argentyńskie telenowele pamiętacie do dzisiaj?

Polecane posty

Gość nanaj nanaj nanaj

.

Gość Marcin facet w rajstopach
A kysz sfołciu marny

Gość ja pamiętam wenezuelskie
z kanału Romantica :) czad!

Gość ja pamiętam wenezuelskie
a raczej wenezuelskie z kanału erotica np " Leon Padro ssie lechtaczki jak szalony" - to był serial! Albo "juan manuel robi loda"

Gość bbhb
MARINA najjj:)

Gość Fiorella i zbuntowANY ANIOŁ
TO PAMIETAM

Gość gamera
katalina i sebastian , albo jakoś tak , pamiętam też magdalenę na poloni 1

Ja te imienne to chyba wszystkie oglądałam, Paloma, Luz Clarita, Marina... ale to takie same badziewia że nawet nie pamietam co o czym było. Jeszcze z takich bardziej tytułowych to Labirynt namiętności pamiętam... 4 baby w domu to się oglądało :D

Gość marcccccccccccccccccin
JA OGLĄDAM I JESTEM CHŁOPAKIEM I LUBIETO. NIE WIEM CZEMU ZA MNĄWOŁAJĄ OD PEDAŁÓW, TYLKO DLATEGO ŻE PODOBAJĄ MI SIĘ ARGENTYŃSCY MACHO UMIĘŚNIENI I BOSCY?

Gość Elliot
Paulina. Nie uważam, że facet oglądający takie seriale musi być niemęski.. Może po prostu jest romantyczny..

nazywacie mnie pedałem???????? To że lubię męskie owłosione klaty nasmarowane oliwką nie znaczy że jestem ciotą! SKANDAL! WY NIETOLERANCYJNE HOMOFOBY!

Gość tez ogladalam :P
Luz Maria czy jakos tak :P Zbuntowany Anioł Dziki Księżyc Taki z taka kulawą bohaterką 1 planową :P A na romantcy : Perła Kiedy będziesz moją I z taka co poszla do więzienia za zabójstwo niby a jak sie okazało wcale tego nie zrobiła :P potem jak wyszła zemscila sie na facecie ktory wsadzij ja do ciupy , a potem okazalo sie ze wszytskie 4 przyjaciolki zabijaly .Ten to fajny byl serial oj tak, chetnie bym jeszcze raz obejzala :P

oj naprawdę? dzięęęki bo już ryłem w kącie

To znaczy właściwie nie do końca uważam jak Elliot :P Po namyśle stwierdzam, że w oglądaniu takich telenowel coś niemęskiego jednak jest. Ale nie pedalskiego :classic_cool:

Gość Elliot
niemęskiego.. hmm... może coś w tym jest niemęskiego, skoro niektórych telenowel to nawet ja, jako kobieta nie oglądałam, bo były tragiczne..;p Ale niektóre.. sądzę, że romantyczni faceci mogli oglądać.. szczególnie mając w domu fanki tych seriali na co dzień..

Ja pamiętam Siniora z tego typu rok emisji chyba 1999 ,Trochę też oglądałam -tytułu nie pamiętam-bohaterkę była dziewczyna co jej chłopak pracował w hucie Właścicielem był gość co na niego mówili "król żelaza" i ogólnie się wszystko wokół tej huty kręciło

Gość kwiatuszek1m
Oj, ja pamiętam dużo telenowel :D Zbuntowany Anioł, Dziki Księżyc, Zalęte serce, Rubi, Grzesznica, Labirynt Namiętności, Esmeralda, Paola, Kachorra, Fiorella, Luz Maria, Celeste... :D Ale oglądałam ich jeszcze więcej tylko zgłowy wypadło:)

Gość meg450
A pamięta ktoś taki film co była tam taka kobieta która była o ile sie nie myle blondynką i ubierała peruke czarną z którtkimi włosami,ona miala cos z głową.. później popełniła samobójstwo.