Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelika

Gdy ktos ci bliski robi to przy Twojej obecnosci

Polecane posty

Gość Amelika

Miałam niecałe 13 lat, gdy w pokoju hotelowym w Bieszczadach sie obudzilam. Pól metra ode mnie były dwa zlaczone łóżka . Wiedziałam co mnie obudzili i wy tez sie domyslcie.... Obok na tych zlaczonych lezeli mój tata i jego "laska"....zaczęłam wiercic sie w łóżku i tak jak chciałam ono zaczęło skrzypiec. Myślałam ze sie zatracili i ze jak ich o tym poinformuje w delikatny sposób to przestaną , ale było inaczej, trawalo to jeszcze chwile zanim Basia powiedzals do mojego ojca ze może ja mam zły sen. Ubrala sie I podeszła do mnie i zrobiła mi na czole znak krzyża! Rozwodka z rozwodnikien bez ślubu i znak krzyża, chyba hipokryzji pomyślałam. I co potem - wróciła i powtórka z rozrywki. Ojciec szepce sprobujemy jeszcze raz. Krew mnie zalała i cudem powstrzymalam sie od narobienia krzyku. Jakoś zasnelam. Obudzilam sie z płaczem i powiedziałam by unikali załatwianie przy mnie spraw intymnych. Ojciec zaoferował ze mogę spać z basia skoro on mnie s tym skrzywdził , a ona to niby nie święta jak zwykle!!! Spalam w tym samym msc i było ok. Ale koszmary powrocily bałam sie spać przez trzy miesiące! A potem zwierzylam sie im tak serio i oni powiedzieli ze myśleli ze ja znowu śpię i mogli dalej a ja sie zalamalam myślałam ze nierobiliby tego gdyby byli zorientowany ze tam jestem ale nie. Wmawiali mi ze to jak kogoś na tym przylapac a ja usilnie próbowałam im wytłumaczyć ze inaczej bo ja nie tam weszlam ale od początku do końca tam byłam. Słowem z każda sekunda było mi ciężej. Nasi myślała ze mi pomoże jak ze mną o seksie pogada i zaczęła gadać jak jej mój tata pasuje do Pociej ( tak sie kretynka wyrażała ) i to pogorszyło sprawę bo to wiedziałam bo to słyszałam już wtedy!!! Nie mogę sobie z tym poradzić mija rok pomocy ja sie zwykle nad sobą nie uzalam

Gość Amelika
Zaamiast Pociej powinno być pochwy, cholerny słownik T9

Gość dogadzacz
powinnas spac z tak laska i dac jej cipke do pieszczenia

Gość dogadzacz
a co do tematu raz bylem swiatkiem jak po imprezie u znajomych zerzna swoja zone na maksa a ja bylem w tym samym pokoju rano jej mowie ze spac nie moglem bo chalasowali a ona ze smiechem zapytala czy podobalo mi sie

Gość Panierka.
patologia

Gość blablabla ....
rozumiem, że to dla Ciebie frustrujące. Dorośli powinni dbać o swoją prywatność i pilnować by niepełnoletnie dziecko nie było świadkiem ich intymnych zbliżeń. Powiedz wyraźnie rodzicom, że to Ciebie krępuje, że rozumiesz ich potrzebę bliskości ale nie chcesz być tego świadkiem. Przeżyłaś coś w rodzaju szoku jak sądzę, skoro tyle czasu Cie to dręczy. Masz prawo czuć się zraniona.

Gość blablabla ....
A swoją drogą, to rodzaj molestowania seksualnego, może to otworzy oczy Twoim rodzicom