Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrabianna

Zauroczyłam się facetem z ogłoszenia.

Polecane posty

Gość Arrabianna

Niestety treść tego ogłoszenia pozostawia wiele do życzenia. Ale jak patrzę na zdjęcie, to miękną mi kolana... Niczego nie szukam, znalazłam je przypadkiem no i poczułam motylki. Do zdjęcia. O ja głupia :o A facet.. pewnie szuka laski na sexu :o

Gość htjhju
wklej tresc ogloszenia przeanalizujemy:D

Gość Arrabianna
A najgorsze jest to, że mam mega wielką ochotę do niego coś napisać. Powstrzymajcie mnie 😭

Gość Arrabianna
Mam 29 lat wolny chętnie to zmienię. Szukam .... :-) poznam panie ładne brzydkie grube chude , biedne bogate itd. Jeśli są tu jakieś dziewczyny które szukają nie bardzo wiedzą czego , to napewno szukaćie mnie:-) piszcie jak macie ochotę To zabrzmiało jakby.. no same powiedzcie. Jakby facet szukał kogokolwiek, nie ważne czy taka czy owaka, ważne, żeby była..

hej ja też bym raczej sobie odpuściła, jakieś mało konkretne facet być może chce otrzymać jak najwięcej ofert i sobie poprzebierać.. takie mam wrażenie..

Gość Arrabianna
A po co miałabym dawać swoją fotkę? :classic_cool: Wygląda na takiego łobuza he he No ale jednak chyba dam sobie spokój. Powzdycham do zdjęcia i... zapomnę :P

Gość Arrabianna
Lub ewentualnie mogę napisać i wybadać teren... :D

Gość Arrabianna
taki love figo fago Dokładnie! Ale ma coś w sobie.. Ciekawe czy na żywo też :P

Gość Arrabianna
Szkoda, że tacy faceci zazwyczaj mają tylko jeden cel. No i to zdjęcie... Bez koszulki. Nie powiem, że nie miałam grzesznych myśli :D No weźcie, pomóżcie. Napiszcie, że to na pewno jakiś babiarz i zalicza laski 😭 Bo kusi mnie, żeby naskrobać mu parę słów 😭

Gość Arrabianna
Mijam facetów na ulicy i wszyscy tacy bez wyrazu.. a ten.. ❤️ :D Ale zazwyczaj wygląd nie idzie w parze z charakterem... u facetów rzecz jasna! :D