Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olala..

Facet nie widzi na jedno oko i dalej prowadzi auto

Polecane posty

Gość olala..

on jest niebezpieczny. stracił wzrok w jednym oku- nieudana operacja. gdy zapytałam jak w takim razie prowadzi auto odpowiedział, że na szczęście jak szedł na operację to już prawo jazdy miał i ma je bezterminowo. ale ten człowiek jest zagrożeniem na drodze. sama widziałam jak on jeździ, pod szkołą byłby przejechał dziecko idące na pasach!! gdzie zgłosić konieczność weryfikacji zdolności do kierowania pojazdami??

Gość olala..
a czy gdzieś napisałam, że jedno oko wizualnie różni się czymś od drugiego??... on nie ma bielma na oku..

Gość olala..
coralick- ale to jest osoba, która ze swoim kalectwem niezbyt sobie radzi z prowadzeniem auta

Gość olala...
halo, czy ktoś coś podpowie??

Gość pirat_23
ja też nie widze i prowadze coś ci sie nie podoba ? jesteś wredną mściwą kurwą !

Gość olala...
halo... nikt nie odpowie?? może jeszcze powiecie, że chcę kablować... donosić... ciekawe jaka frustracja by was ogarnęła, gdyby kogoś z waszego otoczenia zabił lub potrącił kierowca półślepy!!! wtedy byście mieli żal, że ktoś wiedział, nie powiedział... że nikt nie weryfikuje zdolności do kierowania po skąplikowanych zabiegach itd

Gość znajomy w podobnej sytuacji
ma prawo jazdy czasowe. Zeby je przedluzyc na kolejne (chyba) dwa lata musi przejsc przez testy sprawdzajace, na ile jest sprawnym kierowca...

Gość znajomy w podobnej sytuacji
a odpowiadajac na Twoje pytanie - zawsze mozesz pojsc na policje

Większym problemem na drodze jest brak współpracy płata czołowego choćby z jednym okiem mimo dwóch zdrowych.

W większości przypadków taka współpraca a) nie została wytrenowana na kursie b) neuroprzekaźniki mają ochotę na wakacje c) płat czołowy zajmuje się poprawianiem tipsów d) brak płata czołowego

Gość olala...
rudy ok, nie brakuje deb*li na drodze pomimo obu oczu sprawnych, ale uwierz mi ten gość ma bardzo duże problemy z przestrzennym postrzeganiem, sam się do tego przyznał. nie umie trafić filiżanką na spodek lub strzepnąć papierosa wprost do popielniczki. po prostu ŹLE widzi...

Gość olala...
rudy... kontynuując- dwa neurony nie mogą się zderzyć?? ;)

Gość Petronia
a może w wydziale ruchu zgłosić w urzędzie miejskim. albo w wydziale drogowym na policji

Gość aceras
nie wiem nie znam na tym się ale jeśli lekarza mu pozwolił to chyba może jesli tak dobrze widzi ;) a tak serio to może zgłosić to na policję, co do chorób pamiętajcie o chemnoprewencji

Gość przegrau
to przeciez tylko jedno oko. dopoki nikogo nie przejechal nie ma co sie go dopierdalac :(

a mało tego, znam kobietę która ne ma ręki od ramienia i super prowadzi auto. Na prawku facet mówi do niej: Ale pani nie ma ręki.. a ona: No wiem?!

Gość olala...
jego lekarz nie badał pod względe zdatności do prowadzenia pojazdów. koleś to widzące oko też ma chore- ma stożek rogówki. słuchajcie- gdyby był super kierowcą to tego wątku by nie było...

Gość olala...
halo... nikt nic nie doradzi??

Gość to jakaś porażka
ludzie czy wy na serio akceptujecie fakt półślepca za kółkiem??

Gość szperaczkaa
Nie akceptujemy ale co mamy zrobić?