Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikidziadzior

Ratunku!

Polecane posty

Gość dzikidziadzior

Witam, jestem tutaj nowy! :) Sprawa strasznie dziwna, stąd moje pytanie do całej społeczności, może bardziej doświadczonej: Kochałem się dzisiaj z dziewczyną, raczej nic w tym niezwykłego. W pewnym momencie czułem, że dochodzę, ale przerwałem na chwile stosunek, a potem ponownie w nią wszedłem. Wtedy musiałem dojść, chociaż tego nie czułem :P Kochaliśmy się potem na jeźdzca, i po misjonarsku lub jak kto woli klasycznie. I właśnie wtedy mogło coś się wydostać. Przestałem, bo nie dało się GO używać kompletnie. Zdjąłem gumkę, a tutaj niespodzianka: w środku było nasienie. Podczas stosunku gumka lekko mi się zsuwała, już po tym moim dojściu. mam ogromne przeczucie, że mogliśmy zaliczyć wpadkę, ale nie wiem na ile jest to potwierdzone. Dodam jeszcze że według internetowych kalkulatorów dziewczyna ma teraz dni niepłodne, bo za 1-2 dni ma mieć okres. Ponoć ma dni suche, ale nie wiem na ile to prawda, a na ile sposób na uspokojenie mnie. Jeśli można to proszę o poradę, sprawa jest stosunkowo świeża, także chciałbym wiedzieć czy lecieć z tym do ginekologa. Dzięki wielkie! :)

Gość co za nie douczony bachor
:o:o:o:o

Gość selenkagg
jesli nie pomyliliscie sie w liczeniu nie ma szas zeby zaszla w ciaze, duzo dziewczyn kocha sie z chlopakami na zywca pzed okresem i nie sa w ciazy,ale jak sie boicie to jutro z rana po tabletke 72h po ;)