Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mariusz222

Ślub- Kobiety Pomocy!!!

Polecane posty

Witam wszystkie Panie, wiem, że to forum dla kobiet ale chciałby was zapytać o pewną kwestię, Chodzi o ślub, mianowicie: Osobiście najchętniej wziąłbym Go ze swoją dziewczyną gdzieś w samotni na plaży! Z kolei moja dziewczyna chce tradycyjny i tu pojawia się PROBLEM! Rodzice się rozwiedli, ojciec ma nową żonę i dziecko. Nie specjalnie chce ją zapraszać bo to ona rozbiła małżeństwo moich rodziców, z drugiej strony ma ona kolosalny wpływ na mojego ojca i jedno złe słowo zawsze odbija się na mnie stukrotnie . Jednak zależy mi na kontakcie za Ojcem. Czy mam w takim razie zapraszać żonę mojego Ojca? Druga kwestia, mój brat się ostatnio rozwiódł, a jego była żona jest mi bardzo bliska, jak najlepiej zrobić by obydwoje byli przyszli na ślub bez przypału, z tym , że obecnej partnerki mojego brata nie toleruje i nie chciałbym jej na ślubie. Kolejna kwestia jest taka, że moja mama ma faceta, który wydaje się być w porządku. Czy Jego też mam zapraszać? Sorry dziewczyny, ale nie ogarniam tych kwestii bo przez błąd mojego ojca ja będę się stresować na własnym ślubie. Jednocześnie zaznaczam, że Kocham swoją narzeczoną i bardzo chciałbym by ślub jej się podobał. Bo ona żyje w konflikcie z moim bratem, a ojciec jej nie toleruje. PS: Czy znacie jakieś sposoby by ojciec więcej uwagi poświęcał swojej "starej" rodzinie? Pozdrawiam i proszę o pomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować