Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega mojego brata to cham

Mój brata został pobity przez tego chama!!!

Polecane posty

Gość kolega mojego brata to cham

Mój brat wczoraj powiedział swojemu koledze kilka prawdziwych rzeczy na temat jego siostry i matki a także ojca. To znaczy powiedział koledze że jego ojciec to nieudacznik zarabiający groszę, że matka też nie lepsza bo piję a siostra z bękartem to też nie powinien mówic kolegom że ma siostrę dziwkę i ten kolega uderzył mojego brata z pięści.

Gość borges
jakby mi ktoś powiedział to co twój brat, też zareagowałbym jak jego kolega

Gość kolega mojego brata
Ale on powiedział mu prawdę, może w niezbyt delikatny sposób ale... Ten kolega nie ma normalnej rodziny, ojciec mało zarabiający, matka pijąca i siostra panna z dzieckiem. Określił każdego osobnika jego rodziny jak na to patrzy społeczeństwo, nieudacznik, pijaczka, dziwka i bękart.

Gość borges
może i powiedział prawdę ale takie słowa dotkną każdego, więc nie dziw się

Gość zona mojego meza
a siostra twojego brata to skonczona debilka a jej brat to prostak bez taktu.Podejrzewam ze rodzice tacy sami bo skads musieliscie brac przyklad.Pozdrawiam srodkowym palcem.

Gość kolega mojego brata
Te słowa mnie nie bolą ponieważ wiem że to nie prawda :) A co do tego to ten kolega mojego brata jest naprawdę skończonym debilem. Wiecie że to on utrzymuje swoich rodziców? a ze swoim siostrzeńcem spędza więcej czasu niż jego własna siostra(która mało co się interesuje dzieciakiem). Mój brat chciał mu to uświadomic.