Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeraldaf

dzisiaj mialam takie powodzenie

Polecane posty

Gość esmeraldaf

że szok ubrałam: czarne rajstopki spódniczkę przed kolano w kwiatki granatowa -biała bokseke -koralowy sweterek -czarna skore -szpilki gladiatorki Zaczęło się odkąd wyszłam z domu ,dwóch facetów siedziało w aucie takich kolo 30stki i wlepiało we mnie gały ,pojechałam taxi do szkoły 3 koksów za mną szło -gwizdało i mówiło ,że jestem fajna koleżanka ...w szkole mam w grupie 4 facetów teksty typu: Aniu masz idealną figurę,jak zemdlejesz zrobię ci sztuczne oddychanie ,będę twoją rurą a ty tańcz koło mnie,kazałam się posunąć jednemu to powiedział że jedyne co może zrobić to mnie posuwać ,mieliśmy warsztaty więc siedzieliśmy w kółku oczywiście obok mnie wszyscy faceci ,czułam ich wzrok na siebie .Stali przy oknie podeszłam otworzyć okno a dwóch z nich do mnie że tak kusząco wyglądam żeby mnie zruchali na miejscu..Po zajęciach idę na przystanek z koleżanki ,podjeżdza jakiś autobus i z tyłu faceci jeden ooworzył okno i mówi chodź kochana zrobisz mi lodzika wiec powiedziałam ze ma spierdalać..Na koniec ,żeby było śmiesznie do autobusu wchodzi mój wielbiciel ze szkoły(którego odstawiłam z kwitkiem -mam męża) z kolegami i dostaje od niego smsa ślicznie wyglądasz....szok!!!!! dotarłam do domu i mam dość

Gość szliri
A jak się obudziłaś,. to bałaś się spojrzeć w lustro żeby czar snu nie prysł 🖐️

Gość esmeraldaf
nie bo wbrew pozorom wg mnie nie jestem taka śliczna ..ale byłam w szoku ,że dzisiaj miałam takie powodzenie -przeważnie chodzę w spodniach

Gość dzisiaj miała takie
powodzenie, jak kurwa w deszcz, nie dość,że zmokła, to jeszcze nie zarobiła:P

Gość dlfkvdflkvmcdfvc
odstaw narkotyki

Gość esmeraldaf
nie wiem czy sie cieszyc czy plakać

Gość jfoejnejnmfwk
prowo