Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeraldaf

dzisiaj miałam takie powodzenie ,że szok

Polecane posty

Gość esmeraldaf

że szok ubrałam: czarne rajstopki spódniczkę przed kolano w kwiatki granatowa -biała bokseke -koralowy sweterek -czarna skore -szpilki gladiatorki Zaczęło się odkąd wyszłam z domu ,dwóch facetów siedziało w aucie takich kolo 30stki i wlepiało we mnie gały ,pojechałam taxi do szkoły 3 koksów za mną szło -gwizdało i mówiło ,że jestem fajna koleżanka ...w szkole mam w grupie 4 facetów teksty typu: Aniu masz idealną figurę,jak zemdlejesz zrobię ci sztuczne oddychanie ,będę twoją rurą a ty tańcz koło mnie,kazałam się posunąć jednemu to powiedział że jedyne co może zrobić to mnie posuwać ,mieliśmy warsztaty więc siedzieliśmy w kółku oczywiście obok mnie wszyscy faceci ,czułam ich wzrok na siebie .Stali przy oknie podeszłam otworzyć okno a dwóch z nich do mnie że tak kusząco wyglądam żeby mnie zruchali na miejscu..Po zajęciach idę na przystanek z koleżanki ,podjeżdza jakiś autobus i z tyłu faceci jeden ooworzył okno i mówi chodź kochana zrobisz mi lodzika wiec powiedziałam ze ma spie**alać..Na koniec ,żeby było śmiesznie do autobusu wchodzi mój wielbiciel ze szkoły(którego odstawiłam z kwitkiem -mam męża) z kolegami i dostaje od niego smsa ślicznie wyglądasz....szok!!!!! dotarłam do domu i mam dość.Nie wiem czy się cieszyć z tego ,czy kiedykolwiek się tak jeszcze ubiorę,chociaż uważam ze spódniczka nie była jakaś mocno krótka...

Gość esmeraldaf
nie wiem jak odpowiadać na takie chamskie teksty

Gość esmeraldaf
no właśnie nie kręcę ,na dodatek rzadko chodzę w butach na obcasie -dzisiaj chciałam się przełamać więc uważam ze chodziłam strasznie jakbym miała kija w dupie;).

Gość Pani z Przebarwieniami:(
To nie odpowiadaj wcale - ja po prostu to ignoruje, a Ty piszesz tak jakby Tobie to się podobało... Nie wiem, chwalisz się czy żalisz?:O

o cholera!! w moim rejonie dostalabys 35 ojro i zaproszenie na loda bedac w takim stroju

Gość esmeraldaf
nie jestem żadną dziwką ,to kobieta nie ma prawa ubrać się elegancko i lekko sexownie ?od czasu do czasu nie wiem czy to ubiór tak prowokował czy figura..

Gość Naucz się linki
Raczej pustostan we łbie :classic_cool:

ani figura ani ubior....twoje oczy i zachowanie

A w Twoim mieście kobiet nie ma, że faceci tacy wyposzczeni? A może wyobraźnia Ci za bardzo działa? Jak sobie ten strój co opisałaś wyobrażam to nie wydaje mi się szczególnie seksowny. A gdyby o figurę chodziło to ciuchy jakie masz na sobie niewiele mają z tym wspólnego

Gość Koonihc
To musi byc prowo... Bo nie wierze ze dalas tym facetom tak sie do siebie odzywac. Kazdy, ktory gadal te chamskie teksty powinien z miejsc z liscia dostac. Fajnie cie tam widac traktuja i szanuja. Musisz byc fajna osobka skoro tak sobie pozwalaja :o

Gość esmeraldaf
no właśnie pojęcia nie mam co ich dzisiaj opętało .Figurę mam ponoć perfekcyjną ale tak mówi mój mąż;) i nie końca mu wierzyłam a dzisiaj normalnie nie wiem..hehe

Gość esmeraldaf
albo udawałam ze nie slyszę albo mowilam sie maja spadać a oni dalej swoje

Gość kjhksahd
a ryj jak kon pewnie :D

Gość esmeraldaf
jak mamut;) nie no nie ma w sumie co analizować bo i tak się nie dowiem co im dzisiaj odbiło;)

Gość zawsze stoi
wiosna, pierwszy raz od kilku miesięcy zobaczyli kawałek nogi + świetna Twoja figura zrobiły sprawę pozdrawiam Aniu :classic_cool:

Gość kachaaa88333
sorry ale g...a pipa z ciebie, ze dopiero teraz doszlas do tego ze szpilki+spodniczka = wywieszone jezyki u polskich facetow.