Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czoczonner

kretynka szuka pracy o dała takie zdjęcie

Polecane posty

Gość ssaffasghtawefaaaaaaaaa
hehe dobre :P

Gość kretyńska to jest moda
dodawania zdjęć do cv, kiedy szuka się pracy w zawodach innych niż modelka, hostessa itp. Czemu to ma niby służyć? Weryfikacji prawdomówności cv? A nawet profesjonalne serwisy doradzajce "Jak napisać doskonałe cv" każą te słit focie wstawiać.

Gość czoczonner
prawie każda firma każe fote do cv wstawić też nie rozumiem - czyli biorą jakieś kryteria wyglądu, że kogoś nie mogą przyjąć

Gość Henio229
Widać jakiej szuka pracy.Poleżeć i dobrze zarobić.

Gość kretyńska to jest moda
Wiem, że firmy same każą dodawać fotki i to usprawiedliwia bezrobotnych, którzy muszą w końcu się dostosować, ale sam pomysł uważam za idiotyczny. Rekruter przegląda jedno cv ok. 20 sekund podobnież, dlatego zadbaj o to, żeby na zdjęciu nie mieć czasem bluzki innej niż półelegancka. Co to za bzdury.

Gość a masz z tym problem ze
to chyba jakieś jaja, watpie zeby to bylo na powaznie wstawione foto moze ktos sie chcial zemscic na tej dziewczynie

Gość Nie widzę nic złego w tym
zdjęciu. Dziewczyna jest młoda, tyłka nie wystawiła gołego, a w końcu to nie jest cv. Czym się tak oburzacie?:o

Gość czoczonner
gdy wzejdzie slonce radosnie przywdziewam nonszalanckie kalesony dziadka Mieczysława i biorąc ze sobą tłuczek do mięsa wyruszam stawić swoje zapryszczone i owłosione jak u king konga czoło miejsjkiej dzungli. wtedy to staje na przystanku nr. 5 pośród hordy moheroweych beretów, rencistów oraz matek z dziećmi by w oczekiwaniu zaciskając zwieracze czekać na tramwaj nr.6. jedzie! kiedy otworzyly sie drzwi mohery i rencisty rzucili sie dziko zajmowac miejsca z krzykiem. rzuciwszy się w dziki tłum broniłem sie tłuczkiem do mięsa oznajmiajac moje rozjuszenie głośnym popierdywaniem oraz rozsiewając groźne dla zdrowia wyziewy. po ciężkiej bitwie siadam dumnie na miejscu za spoconym kierowcą ryszardem:classic_cool:

Gość kachaaa88333
to na pewno nie zemsta:) czesta przegladalam takie strony jak poszukiwalam pracy. zdjecia jakie ludzie czasami wstawiaja tylko prosza NIE ZATRUDNIAJ MNIE! ludzie chyba nie potrafia rozroznic ze do szukania pracy nie wstawia sie zdjec z nk, czyli dziwnych poz, dziobkow, z pozycji zrobie ci loda itp.

Gość kachaaa88333
oczywiscie ze nie ma nic zlego w tym zdjeciu, ale nie nadaje sie ono do "szukania pracy". no chyba ze szuka sie pracy w sponsoringu, jako hosessa

Gość a tez bym wolała
ja mimo iż w ogłoszeniach jest napisane że cv z zdjęciem nie mam zdjęcia i na pewno nie wyślę, skoro patrzą na wygląd to zdjęcie powinno być z przerobione chcą idealnych ludzi to niech mają (nie jestem paszkwilem, ale zdjęcie w cv to dla mnie głupota) albo oceniają przebieg kariery albo to jak wyglądam

Gość dfdffdfsdfsdf
Napisała, że ma książeczkę sanepidowską, czyli szuka pracy na dzię w agencji towarzyskiej.

Gość defdsfsw
ja pierdole co się z tymi dziewuchami porobiło. toż innej roboty jak w burdelu to nie znajdzie:D

Gość wiverto
jak sie szuka pracy to nie daje sie zdjęć słitaśnych typu z portali społecznościowych i randkowych co poniektóre uważają że to normalne zdjęcie i ją usprawiedliwiają ja pierdoIe

Gość Zdjęcia są potrzebne
bo są stanowiska, które pełnią funkcje reprezentacyjne firmy, kiedy się negocjuje itd. trzeba być ładnym i dobrze wyglądać. Bo kiedy ma się dobry wyglad jest łatwiej wynegocjować warunki umowy. Wtedy nie wolno wyglądać jak gruby i zaniedbany pasztet. Oczywiscie mam na mysli zdjecie legitymacyjne zrobione u fotografa

Gość ewtrte4te
A ja bym suce ściągnął spodnie i przeleciał w tym parku.

Gość a ja mam okres
to drugie zdjęcie jest jeszcze lepsze, aż oczom nie można wierzyć :)

Gość czoczonner
ale co ona będzie robiła w tej pracy chałupniczej jak taką fote nadała ? chyba nie będzie kleiła pudełek ? :D