Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huminka86

jestem z nim 5 lat, coś nie tak

Polecane posty

Gość huminka86

cos kur*a jest nie tak!!! na początku stopniowe niesłuchanie mnie, olewanie co do niego mówię, jakby robi mi na złość, jest obcy i nieswój. trwa to juz to od około pół roku. seks? jaki seks, zero inicjatwy z jegho strony, pytam sie co nie tak, zbywa mnie, ze jest zmeczony pracą:o zero komplemnetów, spontaniczncyh wyjść do kina, do restauracji czy znajomych. dla mnie jest starczne oschły, wszytsko zle robię : gotuuję, sprzątam, prowadzę samochodem, mam złą pracę, mam złe studia:o wychodzi czasem z domu, mowi ze dusi sie w nim i jedzie do kolegi: tak jest rzeczywsice bo kolega potwierdził:o ( tak podejrzewałam zdradę, upewniłam się). jest starswznie nieswój, stałs ie bardziej agresywny i oschły. nie wiem co moze być tego przyczyną. niedawno zapytałam go co dalej z nasza przyszłością ( mam 25 lat, on 28) powiedział niby w zartach, ze skąd mogę wiedzieć czy chce ze mną być:( popłakałam się, on mnie oschle przytulił i ... wyszedł. co jest nie tak?

Gość uif
skad pewnosc ze cie nie zdradza? zmienic sie tak bez pwoodu? a moze ma cie dosc i nie wie jak z toba zerwac:(

Gość huminka86
nawet jak mnie raczy od święta wyruchać, to kończy po minucie odwraca się do mnie dupskiem i jeszcze czasem pierdnie :(

Gość bara bara hy
znudzialas mu sie to prsote

Dokładnie znudziłaś mu się, prędzej czy później zostawi Ci dla jakiejś dziuni. Smutne ale prawdziwe.

ale tak przez pol roku mozna sie kim s znudzic z kim bylo sie przez 5 lat? pol rpku temu mielismy wspolne palny, od trzech lat mieszkamy razem.

Gość bleeeeeeee
normalka kryzys, uwazaj, bo po 3,5,8 latach najwiecej rozstan..

Gość podoba mu się
inna a nawet jeśli nie to doszedł do wniosku, że nie chce być w związku pewnie myślał, że będzie fajnie, ale okazało się, że wcale nie jest z tego na pewno nic już nie będzie

Gość ja jestem ze swoim dokładnie
pięć lat i jest zupełnie inaczej, jesteśmy ciągle razem, wspieramy się, zabiegamy o siebie, jesteśmy szczęśliwi, bezpieczni, planujemy wspólne życie, jesteśmy dla siebie najważniejsi.. Współczuję Ci szczerze, nie proś się o uczucie, zostaw go zanim on zrobi to pierwszy :o

Gość no cóż........
znudziłaś się