Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drghtjuy

KOBIETKI CO NA ZMARSZCZKI W KĄCIKACH OCZU I OPUCHNIETE OCZY? JAKI KREM?

Polecane posty

Gość drghtjuy

mam 28 lat i niestety pierwsze oznaki starzenia:( wszystkie kremy z wyzszej półki, np. la roche possay mnie uczulaja:( avon, oriflame, loreal itp tez:(

Gość la roche posay nie jest polka
wyzsza, srednia najwyzej. wypróbuj produkty Sinesis

Gość polecam Ci
Serum na bazie kwasu hialuronowego DALIA, jest boski!!Pisze, ze jest przeznaczony do pierwszych oznakow starzenia sie skory. Kosztuje 11zl w zwyklym sklepie kosmetycznym. Polecila mi go sprzedawczyni i poszlam jej po pewnym czasie za ta porade podziekowac!! Pod oczy Krem HerbikaPlant Ziaji.

jak masz wrazliwe oczy to krem ziai z pewnością ci je podrazni, z calym szacunkiem dla tej firmy

to serum tez moze podraznic. ludzie, patrzcie na sklad!

ja ci moge polecic tez taki tani kremi z aloesem Cien med z Lidla

i okłady z rumianku jak masz lekkie podrażnienie oczu

Gość malagenia
Na pewno najlepszymi kosmetykami na zmarszczki są te, które mają dużą zawartość kolagenu. Jeżeli chodzi o krem pod oczy, to ten jest bardzo dobry: http://www.neolagen.pl/pl/eliksir-pod-oczy dzięki niemu zmarszczki są mniej widoczne, a oczy nabierają blasku. Działa on o wiele lepiej od kosmetyków, które znajdziesz w tradycyjnych drogeriach.

Gość cubea
Nie ma co ukrywać, że różnego rodzaju kremy (ile by nie kosztowały) są raczej mało skuteczne. Jeżeli naprawdę chcesz się pozbyć zmarszczek, to na pewno najlepszym wyjściem jest po prostu lifting. Tutaj możesz dowiedzieć się trochę więcej na temat tego zabiegu: http://www.youtube.com/watch?v=DHupbDrxJfc Na pewno jest to najskuteczniejszy sposób na takie oznaki starzenia.

Gość zosia========
Nie masz racji naprawde skutecznym kremem i nie tylko jest marka Blane polecam efekty super i coo najwazniejsze naturalne składniki spróbujcie koniecznie a zakochacie sie w tych kosmetykach tak jak ja