Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abctakinie

Jak zapoznać się z chłopakiem

Polecane posty

Gość abctakinie

Witam. Na początku napiszę, że mam prawie 18 lat. Od jakiegoś czasu podoba mi się pewien chłopak ze szkoły o rok starszy, który w tym roku wychodzi ze szkoły. Nie znam go, nigdy z nim nie rozmawiałam, nie mamy wspólnych znajomych. Widzę go w szkole przeważnie tak 2 razy na tydzień i to krótko. Czasami widujemy się wzrokiem. Chciałabym jakoś go poznać ale mój problem to wielka nieśmiałość, nie potrafię nawet się uśmiechnąć do osoby która mi się podoba bo cała się blokuje :( Proszę o jakąś poradę i mam nadzieję, że potraktujecie mój wpis poważnie. Z góry dziękuję ;)

Gość sdcsdcsdcsd
mowisz mu ja dac ci kake a ty chodzic ze mna !? i tyle

Mam identyczny problem... Też mam prawie 18 lat i też od jakiegoś czasu jestem zakochana w chłopaku, który w tym roku wychodzi ze szkoły. W moim przypadku trwa to od października. Chciałabym jakoś go poznać, zwłaszcza, że czasu mam coraz mniej... Ale niestety- jestem zbyt nieśmiała. Czasami nasze spojrzenia spotykają się- i wtedy oczywiście wyobrażam sobie, że on czuje to, co ja, ale wydaje mi się, że przesadzam. Chociaż czasem mam wrażenie, że on szuka mnie wzrokiem na przerwach. Nigdy nie zamieniłam z nim słowa, nie mamy wspólnych znajomych (tzn. jakichś tam mamy, ale nie takich "bliskich", których można by ewentualnie zaangażować w jakiś plan). Nie wiem, co mam robić. Na dodatek on mieszka niedaleko mnie... Echh. Autorko, nie wiem za bardzo, jak Ci pomóc, bo przeżywam to samo- ale przesyłam Ci pozdrowionka i życzę powodzenia :)

Gość wartki1
pozwól mu szczytować w twoich ustach, powinien to zrozumieć :D

Jak zwykle tutaj- sami mistrzowie ciętej riposty... :P Tak myślałam, że na tym forum takie "niedorosłe tematy" nie mają szans- cóż. :) Zresztą, autorka też się gdzieś zmyła...

Gość kulturalny czlowiekk
śpiesz się bo on na koniec kwietnia kończy szkołę a potem ma matury :) i może nie mieć czasu na amory chcesz by przez amory zawalił maturę?