Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny rafal

Mam 24 lata a wygladam jak dziecko. Zadna kobieta mnie nie chce

Polecane posty

Gość smutny rafal

chyba ze 13 latka :/ zalosne. Wszystkie chca powaznie i mesko wygladajacego. A ja ? Mam twarz dzieciaka z gimnazjum. Do tego mase problemow - pracuje, ale ciagle kazdy sie dziwi. Babka w ochronie 1dnia wezwala kierownika bo nie wierzyla,myslala ze wlazlem tam okrasc magazyn. Na lepsza prace nie mam szans,wszyscy patrza na wyglad- mlody? Pewnie niedoswiadczony,bedzie wszzstko olewal. Kupic alkohol to tez problem, przygladaja sie jakby dowod byl falszywy. Na portalach randkowych pisza dzieci, w realu to samo albo starsze panie. Jest mi smutno :(

Gość taksiesprawymają
to znaczy że masz twarz dziecka czy wzrost? To ma znaczenie

Gość magddda
A tam , gorsze ludzie problemy mają niż młody wygląd. Na przykład w drugą stronę:D

To przeciez zaleta nie wada:) za jakiś czas bedziesz sie cieszył, że ciągle wyglądasz młodo a większość panów ma już brzuszek i zakola :P głowa do góry:)

Gość baby facee
znam to nikt tego nie zrozumie jak nie odczuje na wlasnej skorze

Gość her_komendante
hahahhahaa

Gość hehehe.........
chyba troche przesadzasz dogi autorze tematu

Gość encyklopedia.
doskonale rozumiem cie autorze.. ja mam 22 lat i rowniez wygladam jak dziecko czasem sie boje isc do sklepu po glupie piwo bo wiem, ze sprzedawczyni bedzie sie na mnie patrzyc jak na gnoja i jest duza szansa ze poprosi o dowod.. a mnie to krepuje, ja juz nie jestem gnojem świeżo po 18stce zebym musial zapierdalac z dowodem po piwo... w tym roku ukoncze 23 lat :O oczywiscie problem kobiet mam identyczny - zadna mnie nie chce bo nie wygladam powaznie, mesko, tylko jak dzieciaczek- chudy, niski, twarz dziecka.... raz umowilem sie z pewną panną z neta na randke.. po 3 tygodniowym pisaniu przez gg i gadkach przez skype, co prawda była stasza o 4 lata.. ale idac na randke doskonale o tym wiedziala i mowila mi ze jej to nie przeszkadza... no a jak mnie zobaczyla w realu to po 30 minutach gadki pojechala do domu i wiecej sie do mnie nie odezwała

Gość adasd324124234
ja jestem kobieta ale rowniez mam ten sam problem z tym ze pracy nie mam :( jak chodze sie gdziekolwiek pytac to mi mowia "dziecko ty do szkoly idz nie dasz sobie rady" mimo iz jestem juz po studiach:(

Gość ssssama samotna ppp
ja to bym sie na twoim miejscu cieszyła , to tylko swiadczy o dobrych genach. Miliony ludzi wydają miliardy na kosmetyki zeby zachowac urode a inni dają sobie wszystko naciągac zeby wygladac jak dawniej , czego wlasciwie chcesz? :D I nie kazda kobieta szuka smolucha w typie turka :O