Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azxswedcvfr

co robic

Polecane posty

Gość azxswedcvfr

Cześć dziewczyny;) od ponad miesiaca nie biore proszków a bralam 7 miesiecy. chlopak przyjechal z delegacji i oczywiscie sie kochalismy trzy dni pod rzad bez zadnego zabezpiczenia. minal tydzien i mam straszny problem z pecherzem i nie wiem czy to moze byc ciaza czy zapalenie pecherza co 20 minut latam do kibelka i jak sikam to mnie boli. a czekam za okresem ktory ma niby byc za 4 dni ale tydzien przed zawsze mnie bolaly piersi itp a teraz nie odczuwam zadnych dolegliwosci tak jak zawsze. i nie wiem co robic czy isc do lekarza rodzinnego na pecherz czy czekac za okresem. pomozcie

Czekam NA okres, a nie ZA okresem. To zapalenie pęcherza. Za wcześnie, żeby Ci dziecko uciskało na pęcherz i to było powodem częstego sikania.

Gość sdfghjkl
i nie żadne proszki tylko tabletki albo pigułki. Fakt na takie objawy ciąży to za wczesnie.Raczej zap pęcherza,jak nazywaja choroba miodowego miesiaca,czyli od intensywnego używania sobie.

Gość magiaia
hehe a od kiedy czestsze oddawanie moczu w ciazy jest spowodowane tym ze dziecko uciska na pecherz? ale bajki :D jest to spowodowane szybsza praca nerek i wplywu jakis tam hormonow, watpie ze w 4 tyg ciazy dziecko uciska na pecherz, a te objawy sa juz czasami wlasnie tak wczesnie. Ale no skoro cie boli przy oddawaniu moczu to raczej lekarz rodzinny i zapalenie pecherza.

Gość magiaia
w ogole Perwersja, obserwuje twoje posty od jakiegos czasu, i wnioski wysuwam takie ze nie wysilaj sie i nie wymądrzaj bo zazwyczaj piszesz takie głupoty ze az nie chce sie czytać, a wymadrzasz sie , pouczasz " NA" nie "ZA" zrozumialas/es o co chodzi to siedz cicho .

Gość malgosska
Jak boli przy siusianiu to na bank zapalenie pęcherza. Nie ma na co czekać, trzeba śmigać do lekarza.