Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0-=jk

piosenki o najgłupszych tekstach

Polecane posty

Gość 0-=jk

wasze typy?

Gość Zielona Truskafka.PRAWDZIWA.
Nicole Sherzinger Baby love

Gość masakra jakaś panowie
abradab - piosenka o gownie echo - dlugopisy

Nie jestem łatwa 1#Myślałam niemożliwe, zjawisko nieprawdziwe. Twe ciało opalone na wszystko już gotowe jest. Solarium,auto,kasa- ty wierzysz,że to klasa, lecz prostactwo w tobie drzemie. pół gminy z ciebie śmieje się. Ja to wiem, inni też. Marne ciacho z ciebie jest, słoma z butów ci wystaje, żadnej to nie rusza wcale. Gorzki los czeka cię, jeśli wnet nie zmienisz się. U mnie szanse zmarnowałeś,ja takiego nie chcę mieć. ref. Nie jestem łatwa, chociaż ty tak tego chcesz. Nie jestem łatwa i nie będziesz mnie dziś mieć. Nie jestem łatwa może wreszcie zmienisz się, bo nie dasz rady raczej nigdy zdobyć mnie. 2#Poznałem laskę prawie cud, usteczka słodkie niczym miód. Lecz kiedy tylko zagadałem, ona gadać nie chce wcale. Pytam czemu tak to jest, że nie mogę ciebie mieć. Ona tylko mówi "nie" to nie zdarzy nigdy się. Nie, nie, nie wiem kolego. Wszystkie laski nie wiedzieć dlaczego odrzucają,wyśmiewają, jakieś ''ale'' zawsze do mnie mają. Czemu?-bo nie rozumiem, każda panna tu w tym tłumie Kasa,złoto, bryka ładna nie poleci na to żadna. ref. Nie jestem łatwa, chociaż ty tak tego chcesz. Nie jestem łatwa i nie będziesz mnie dziś mieć. Nie jestem łatwa może wreszcie zmienisz się, bo nie dasz rady raczej nigdy zdobyć mnie. Nie jestem łatwa...Nie jestem łatwa ...Nie jestem łatwa bo nie dasz rady raczej nigdy zdobyć mnie. Nie jestem łatwa, chociaż ty tak tego chcesz. Nie jestem łatwa i nie będziesz mnie dziś mieć. Nie jestem łatwa może wreszcie zmienisz się, bo nie dasz rady raczej nigdy zdobyć mnie. http://www.youtube.com/watch?v=0O7nbvkZ0U8

Gość piosenka Dody
"stara szmata zamiast drzwi" :classic_cool:

Gość xtzzzzzzzr
najlepiej od razu wklejajcie tekst :classic_cool:

Gość ,loooooooooooooooooo
Wilcy Baśka miała fajny biust Ania styl, a Zośka coś, co lubię, Ela całowała cudnie Nawet tuż po swoim ślubie Z Kaśką można było konie kraść Chociaż wiem, że chciała przeżyć Ze mną swój pierwszy raz Magda - zło, Jolka mnie Zagłaskałaby na śmierć A Agnieszka zdradzała mnie Ref.: Piękne jak okręt Pod pełnymi żaglami Jak konie w galopie Jak niebo nad nami Karolina w Hollywood Z Aśką nigdy nie było tak samo Ewelina zimna jak lód, Więc na noc umówiłem się z Alą Wszystko mógłbym Izie dać - tak jak Oli, Ale one wcale nie chciały brać Małgorzata - jeden grzech Aż onieśmielała mnie A Monika była okej varius manx -maj Pomogło mi, Bo szybko zapomniałam A tych mroźnych dni nie chcę już Uległam znów nic w zamian nie dostałam Ty znów dałeś mi tylko noc Ref.: I wtedy przyszedł maj Zamieszał w moim sercu Zgubiłam cały żal Poczułam co to szczęście Tylko szczęście Całe szczęscie Tylko szczęście Tracisz mój czas Rozmieniasz go na drobne Bo nie łączy nas teraz nic I kilka dni, każde z nas osobno A ja już wiem Jak chcę żyć Ref. (2x) Bo wreszcie przyszedł maj Zrobiło się gorąco Ktoś teraz o mnie dba Przeszłość upiłam słońcem Tylko słońcem Całym słońcem Tylko słońcem Pomogło mi, Bo szybko zapomniałam A tych mroźnych dni nie chcę już Uległam znów nic w zamian nie dostałam Ty znów dałeś mi tylko noc Ref.: I wtedy przyszedł maj Zamieszał w moim sercu Zgubiłam cały żal Poczułam co to szczęście Tylko szczęście Całe szczęscie Tylko szczęście itddddd Lzy -normalnie mistrzostwo świata To ja, Narcyz się nazywam Przepraszam i dziękuję - ja tych słów nie używam Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy To ja, Narcyz się nazywam Powodzenia oraz proszę - ja tych słów nie używam Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje Niech dziś mój pocałunek na ustach innej gości Byś mogła się przekonać, jak ona Ci zazdrości Niech moje słodkie ręce dziś pieszczą innej ciało Byś mogła się przekonać, jak krzyczy: "Mało, mało!" To ja, Narcyz się nazywam Przepraszam i dziękuję - ja tych słów nie używam Jestem piękny i uroczy - popatrzycie w moje oczy Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy To ja, Narcyz się nazywam Powodzenia oraz proszę - ja tych słów nie używam Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje Niech dziś mój pocałunek na ustach innej gości Byś mogła się przekonać, jak ona Ci zazdrości Niech moje słodkie ręce dziś pieszczą innej ciało Byś mogła się przekonać, jak krzyczy: "Mało, mało!"

Variusmax Przebudzenie chciałam płynąc po lady nieznane dopłynełam do siebie samej ao co chodzi???

Gość papier06
cytat z Variusów nie jest akurat głupi:O czego nie rozumiesz?

Gość kupiłem czarny ciągnik
kupilem czarny ciągnik....

Gość VARIOUS MANX
WIDZIAŁAM ORŁA CIEŃ-NAJGŁUPSZY TEKST WSZECHCZASÓW!!!! A ZARAZ PO TYM WSZYSTKIE PIOSENKI VIRGIN

Gość fan Koksa
Dowolna piosenka Manowar

Wlasnie ze varius jest głupie i bez sensu i co mi zrobisz??

i jeszce piosemki ruchhanej [Rijany jakby kto nie zakminił oraz wczesniej wspomniana doda :D

Gość bziuuuuuuuuuuum
wszystkie dody ii w ogole taka nowa co leci w radio cos tam 'dzwonisz... ' huj wie jakis facet to spiewa przepity.

Gość bziuuuuuuuuuuum
ej ludzie ale nie oceniamy zespołów tylko tekstów :P

Gość ceres
Dżem ma wkurzająco patetyczne teksty Kiedyś byłem mały teraz jestem duży buhahahahahaaa

Gość Adamo997
piście :classic_cool:

Gość uppppppppppppppppppppppps
uppp