Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0-=jk

piosenki o najgłupszych tekstach

Polecane posty

Gość ssdjkakk
większość piosenek Maanamu

Gość zalpl
Weź się wyluzuj czego tak boisz się przecież Cum-Shoot na Twej twarzy tylko ozdobą jest! Weź się rozluźnij czemu tak gorszysz się, przecież walenie w dupe to piękny gest, piękny gest Mówisz mi, że masz zasady , że torbiszcze masz od Prady Ale dziś jest czas zabawy , czas analu i czas gały Mmmm . Nie będę śpiewał serenad pod oknem twym byś się dla mnie wypieła to nie mój styl . Więc prosze otwieraj , weź otwórz drzwi ! Chcesz kotku mnie w środku ale najpierw Ssij ! Pamiętam pierwszy raz gdy ci się spuściłem w jape . Ty mówisz 'nie podoba mi się to wcale' Mowisz do mnie ziomek zrób ciszej ja widze że masz w majtkach kisiel więc klękaj na kolana czeka twój pan . Weź się wyluzuj czego tak boisz przecież Cum-Shoot na Twej twarzy tylko ozdobą jest ! Weź się rozluźnij czemu tak gorszysz się, przecież walenie w dupe to piękny gest . Chodź już zaczynamy nową sale , weź w dziub mego albatrosa . jeśli poczujesz ból pod krzyżem Wzrusze twoją okrężnice , kotku też mam obawy też mam ten strach po zrobieniu mi lachy sperma płynie jak łza Oralnie banalnie lecz analnie jest strach czy finalnie jak wyjme to coś będę tam miał Pamiętam pierwszy raz też troche bałem -Czego się bałeś ? Że mi pościel upierdolisz kałem Nie było jednak aż tak źle , ty lekko zaczerwieniłaś Się bo od 3 dni nie byłaś już w WC To jest najgłupsza, najbardziej obrzydliwa i prostacka piosenka jaką w życiu słyszałam a moi ukochani sąsiedzi od kilku miesięcy puszczają ją prawie codziennie sprawiając, że mam drgawki jak ją słysze :O

Gość ja nerka, ty serce
Jadę na rowerze słuchaj do byle gdzie Rower mam posłuchaj w taki różowy jazz Może byś tak Damian wpadł popedałować Ubierz się w obcisłe bo to warto mieć styl I depniemy sobie ode wsi dode wsi Może byś tak Damian wpadł popedałować Flaga na maszt Irak jest nasz A rower jest wielce OK Rower to jest świat Dziki pies patoldy słuchaj nie gadaj że Też tam jest a potrafi się wściec Otóż rower nas ocala jak grom petroladę Zup terroru Damian chyba mamy już dość Deser się należy bo od wojny masz szok Może byś tak Damian wpadł popedałować Flaga na maszt Irak jest nasz A rower jest wielce OK Rower to jest świat Futu futu Futu futu Futu futu Ja jestem spoko kolarz I mam na imie Trish A oto ludu wola Cool na maxa full i ekstra Z powodu karambola Obsunął mi się strój I nie wiem czemu wołam Cool na maxa full i ekstra Wołam... Jadę na rowerze słuchaj do byle gdzie Rower mam posłuchaj w taki różowy jazz Może byś tak Damian wpadł popedałować Ubierz się w obcisłe bo to warto mieć styl I depniemy sobie ode wsi dode wsi Może byś tak Damian wpadł popedałować Flaga na maszt Irak jest nasz A rower jest wielce OK Rower to jest świat

Gość Lech janerga
Akurat piosenka o rowerze jest fajna i zrozumiała tepaku :o

Gość JIGU,
Odkąd mam radio, które gra I też chyba odkąd, widziałem gdzieś Twoją twarz Odkąd wiem, że tak głośno gra I wzrok chyba odkąd, tak dziwnie zapłonął nam Odkąd je potrafię włączyć sam To z tym radiem nocą szukam, aż świt stanie w drzwiach Twoich fal bym z nimi mógł ot tak Porzucić samotność, do nieba znów śpiewam Dom cały dom ja i on mocniej Dom kiedy dzień już się skończy Dom cały dom mocniej wierzy co noc Mocniej, mocniej, mocniej Gdy dzień się kończy Mocniej, mocniej, mocniej Mocniej wierzę mocniej W fale szalonych radości Tajemnicza moc co łączy nas To mówiąc najprościej, wieczór to radio i ja Więc przez fale, które dziś już znasz Przyrzekam jak nowa, stroić już będziesz na tak Dom cały dom ja i on mocniej Dom kiedy dzień już się skończy Dom cały dom mocniej wierzy co noc Mocniej, mocniej, mocniej Gdy dzień się kończy Mocniej, mocniej, mocniej Mocniej wierzę mocniej W fale szalonych radości

Gość jan Paweł kaczyński
Feel i Ala janosz : o siódmej 5 zbierz sie i p[edz lecz jeszce cos melodyjka brzmiw torbie, otwieram i juz dobrze mi co słychac skarbie :o zenujaca suka :O

Gość Dżem nie ma patetycznych tekst
ów! Chyba nie wiesz, co to patos! Najgłupsze, oprócz podanych tu piosenek Dody, są Friday- Rebecca Black im te pojebane co małolaty słuchaja 4 osiemnatki itp

Gość sdawew3234
i Chinka Czikuczikulinka :D

Gość Wiesłaff Tupatcheski
wszystkie Denzela :classic_cool:

Gość barrakuda..
FRiday Rebecca Black today is Thursday, tomorrow is Friday, and Saturday comes aferwards :D

Video & Ania Wyszkoni - Soft Hej hej ! Hej hej ! Hej hej ! Hej hej ! Chyba jeszcze nikt , nie miał tak jak my .. Powiedz jak Ci minął dzień ? O czym był wczorajszy sen ? Mów mi o czym tylko chcesz , Ja słucham , czytam z Twoich ust . Powiedz mi czy wszystko gra ? Co Ci jeszcze moge dać ? Opowiadaj mamy czas , ja słucham , a Ty szukaj słów . Hej hej ! Jeszcze raz ! Hej hej ! Zaczaruj czas ! Niech biegnie niech biegnie niech biegnie wolniej . Hej hej ! Jeszcze raz ! Hej hej ! Niech życie nam zawróci , zawróci , zawróci w głowie . Chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my . Czasem chciałbym w gorsze dni Uciec stąd nie mówiac nic .. Tam gdzie jeszcze nie był nikt Poszukać paru lepszych chwil Nie wiem co planuje los .. Czy mu o nas mówił ktoś ? Poczekajmy jedną noc Do jutra Potem chodźmy Hej hej ! Jeszcze raz ! Hej hej ! Zaczaruj czas ! Niech biegnie niech biegnie niech biegnie wolniej . Hej hej ! Jeszcze raz ! Hej hej ! Niech życie nam zawróci , zawróci , zawróci w głowie . Chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my .. Ukradniemy co się da , z ludzi się będziemy śmiać , podasz ręke mi a ja do ucha będę kłamać i zmyślać Tekst i wykonanie jest tak durne że nic juz tego nie przebije. "Ukradniemy co się da , z ludzi się będziemy śmiać ," typowe polaczki ukraść i się naśmiewać z ludzi

Gość sdoqasjdoiqwoa
Bajm- "Jestem plamą na ścianie..." i -mój ulubiony- "Twój ojciec pędziwiatr :D" Wciąż to rozkminiam :D

Gość dzis
oooj zdecydowanie u mnie wygrywa DOSKO -Stachursky. A jak jeszcze ktoś sobie posłucha to nie tylko tekst powala ale cała piosenka... Potężna wichura, łamiąc wzgórze drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Ważaj! Ważaj! Ważaj! Ważaj! Ważaj! Ważaj! Ważaj! Ważaj! Tak, wiem, zdrady nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole. I dosko się czuję. I wszystko kapuję. Na lekkiej fazie. Wciąż trybię i jarzę. [O! O! O! O!] I dosko się czuję. [O! O! O! O!] I wszystko kapuję. [O! O! O! O!] I na lekkiej fazie. [O! O! O! O!] Wciąż trybię i jarzę. [O! O! O! O!] Wciąż trybię i jarzę. Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, zryjemy berety. [O! O! O! O!] I dosko się czuję. [O! O! O! O!] I wszystko kapuję. [O! O! O! O!] I na lekkiej fazie. [O! O! O! O!] Wciąż trybię i jarzę. Potężna wichura, łamiąc wzgórze drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Jakie życie morał taki, dawaj w palnik i bez draki, bo jak przyjdzie co do czego, to już będziesz do niczego. - No to ja poproszę Colę. - On chce jednak Colę. - Dzisiaj poproszę Colę. - On chce dzisiaj Colę. - Jednak poproszę Colę. - O ja cię pindolę! - Ja poproszę Colę! - O ja cię...! A ja chcę Nervosol!

Jump - słodka kotka (disco polo) Ref.: Hej, hej muza gra, impra dalej trwa to jest Jej cały świat I znowu noc, noc zbudzi plan w głowie pomysł ma, rolę "słodkiej kotki" gra..../x2 1.Znów krok zakrokiem, pewność się wiedziała, nie jeden dobrze wie. Dziś Ciebie Skarbie w swoją grę wplątała, sztukę uwodzenia zna. Dla Niej oddałeś sny a w zamian nie dostałeś nic... Ref: Hej , hej muza gra, impra dalej trwa to jest Jej cały świat I znowu noc, noc wzbudził plan w głowie pomysł ma, rolę "Słodkiej kotki" gra... 2. Krótkie love story świtem zakończyła sam zrozumiałeś cel. Ona po prostu "Gościu" się bawiła , Ty dałeś kupe szmalu Jej. Mała swój rozum ma, dobrą aktorkę z siebie gra... Ref: Hej , hej muza gra, impra dalej trwa to jest Jej cały świat I znowu noc, noc wzbudził plan w głowie pomysł ma, rolę "Słodkiej kotki" gra.../x4 🖐️

Gość rzeki przepłynąłem, góry pokon
disopolo nie rozpatrujemy, bo wszystkie teksty są głupie

Piasek, coś tam "Nowe życie na śniadanie, pozwól, że cię nim nakarmię..." bla bla bla. Zawsze mam wrażenie, że śpiewa o zapłodnieniu.

Gość Paulina Kikut
buhahaha co??

Gość Danutka Ohujska
najgłupsze to oczywista discopolo wszystkie noe moze za wyjatkiem kilku piosneek BOYS bo sa w miare i nie wypierac sie bo na weselu jak zagraja to wszyscy macie taki szał pizdy ze hej :D Video ma fajne piosenki i ten co tu je podał chyba nie mumie czytac - tam się wszystko klei ze sobą cmoku :o ja proponuje: ALA JANOSZ - WSZYSTKO CO NAGRAŁA TO TOTALNY CHŁAM CO SIE KUPY DUPY NIE TRZYMA potem Danzel Pump it up, Rihanna wiekszosc jest denna, Ania wyszkoni - Wiem, ze jesteś tam :o Ich troje wiekszosc :D Pisek tez pasuje tu :D te jego nowe piosenki to chłam, Bajm za całokształt :o Kukulska, Golce, Stachursky, Monika Jarosińska, Ramona Ray, DODUŚKA, Blue Caffe wszystkie denne :P A teraz cytat z disco polo : Na chuj ci te ciuchy :D

Gość d6s5fd5s98f7
"i znów księżniczka Anna spadła z konia...lalala coś tam , kolega Maj" :classic_cool:

Gość 2pionki-żwirek und muchomorek
"jeszcze bliżej i niech gra dopóki starczy sił, jeszcze bliżeeeeeeej " 🖐️

Gość bututuytu
up

Gość rozzzy
wszystkie Kupichy :D