Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie odtwarza mi się

Czy da się skonwertować muzykę z soundtrack na mp3?

Polecane posty

Gość nie odtwarza mi się

.

Gość asdddddddddfasfasds
Wszystko się da,tylko trzeba wiedzieć jak :P

Gość nie odtwarza mi się
są to pliki muzyczne skopiowane z płyty tylko że mi nie odtwarzają się w programach typu winamp itd. ich format to "CD Audio Track shortcut" więc czy jest taki program co zmieni ich format, bo szukałem ale ich chyba jest b. mało albo nie ma wcale?

Gość jesli to jest skrot
czyli shortcut to znaczy ze jest to skrot a nie pelen utwor dlatego sie nie odtwarza. kiedys byl tak kawal jak informatyk probowal wytlumaczyc kobiecie na czym polega skrot. skrot to jest taka informacja, gdzie dany plik sie znajduje, ale sam skrot tego pliku nie ma tylko odtwarza plik z danej lokalizacji. jesli wlozysz swoje futro do szafy, to ono bedzie w twojej szafie. jesli napiszesz sobie na kartce "futro jest w szafie" i wlozysz ja do torebki, to za kazdym razem jak bedziesz u siebie i przeczytasz te kartke, pojdziesz do szafy, to to futro tam znajdziesz. ale jak pojdziesz do kolezanki, przeczytasz te kartke i pojdziesz do szafy, to juz swojego futra w szafie kolezanki nie znajdziesz. trzeba pliki skopiowac z plyty, mozna jednoczesnie skonwertowac, ale utworzenie skrotu da tyle, ze jak plyta bledzie w napedzie to bedzie dzialac, a jak plyty nie bedzie to dupa :(

Gość nie odtwarza mi się
to jak mam skopiować te pliki z płyty, przecież skopiowałem te pliki wszystkie z płyty

Gość jesli to jest skrot
NIE SKOPIOWAŁEŚ A UTWORZYŁEŚ SKRÓT! zresztą nawet w nazwie plików masz to zaznaczone - shortcut to skrót z angielskiego

Gość jesli to jest skrot
skasuj to, włóż płytę do napędu i powiedz mi jakie ci się opcje wyświetlają jak zaznaczysz wszystko i klikniesz PPM

Gość jesli to jest skrot
zaraz spdam spac, masz 5 minut na odpisanie

Gość jesli to jest skrot
bo tak to kogos inego bedziesz usial prosic o pomoc

Gość jesli to jest skrot
dobranoc, milego dnia!