Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka miesiączka

Jestem miesiąc po porodzie, czy to już okres?

Polecane posty

Gość szybka miesiączka

Urodziłam miesiąc temu drugie dziecko, miałam jeden szew, krwawiłam 4 dni, a potem kilka dni plamienia, a potem nic, i wczoraj znowu troche krwi mi się pojawiło a dziś jeszcze więcej, brzuch troszke mnie boli, ale czy to nie za szybko na miesiączke?? na kontrole ide 12 kwietnia.

ja dostałam 8 tyg po porodzie i najpierw było to lekkie plamienie przez 3 dni, pozniej 2 intensywne dni i koniec...

Gość asica.....
Zapewne to okres, mój połóg (razem z plamieniem) trwał około 5tygodni, potem 3 dni przerwy i dostałam okres.

Gość szybka miesiączka
dzięki za odpowiedzi a i karmie piersią tylko

hmm jak na karmienie piersia to bardzo szybko ten okres sie pojawil... no ale kazdy organizm jest inny... lekarz na pewno wszystko wyjasni :)

Gość asica.....
Ja też tylko persia karmiłam, przez ponad rok, a okres regularnie co 30 dni. ;((.

Gość no ale chwileczkę
czy ty po porodzie krwawiłaś tylko 4 dni? bo tak to zrozumiałam jesli tak to cos za krótko

Ja po porodzie ( cc) krwawiłam ok tygodnia ( własciwie to z 5 dni po po tygodniu byłam w kosciele i miałam swoją imprezę osiemnastkową i byłam tylko w wkladce) natomiast miesiączkę dostałam po 3 tyg... jeszcze wtedy karmiłam tylko piersią :/

Gość szybka miesiączka
no ale chwileczkę --- w szpitalu miałam 2 dni intensywnego krwawienia, co chwila musiałam podkłady zmieniać, jak wychodziłam to już tylko troche mi "leciało", jak mnie badała lekarka przed wypisem to mówiłam jej że od kilku godzin ledwo krwawie, a ona powiedziałą że to ok, w domu zużyłam do końca paczke podładów które otworzyłam w szpitalu, a potem przeskoczyłam już na największe wkładki, też mnie to bardzo dziwiło, tymbardziej że przy pierwszej krwawiłam intensywnie prawie 2 tygodnie, a potem jeszcze sporo plamiłam no i okres pierwszy dostałam po 4 miesiącach. No zobacze co lekarz mi powie.

Gość szybka miesiączka
a jeszcze dodam że łożysko nie było całe, musieli mnie wyłyżeczkować - niewiem czy ma to znaczenie.