Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamotoja

Paszteciki!!!hmm mały dylemat

Polecane posty

Gość mamotoja

Robie paszteciki ale teraz miałabym ochote na takie ze szpinakiem zastanawiam sie cvzy one wyda w ciescie drożdzowym ?? bo wszystkie przepisy jakie znalazłam w google to na francuskim ;/ Moze ktos sie orientuje ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mlodamamasyna
a feta być nie może ?? tzn chyba feta bo to ser sałatkowo-kanapkowy tez w takiej zalewie z biedronki kupiłam ... mam nafdzieje ze moze byc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość margolka66
Często robię i paszteciki i kapuśniaczki ale z ciasta kruchego, też są bardzo smaczne!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mlodamamasyna
a ze szpinakiem robiłas ?? ;) ma ktos moze jakis farsz szpinakowy sprawdzony ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość margolka66
Opakowanie szpinaku mrożonego łyżka tartego chrzanu i 2 ząbki czosnku (przeciśnięte przez praskę) 2 serki małe "mój ulubiony" 1 łyżeczka masła 3 jajka. Na patelni podsmażam szpinak na maśle + czosnek + chrzan, odsączam na sitku do ostudzenia.Do ostudzonego szpinaku dodaję rozmącone dobrze jaja.Łączę z serkiem dobrze mieszam, doprawiam do smaku solż i pieprzem , ciut gałki muszkatołowej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×