Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kseninka

BEZDZIETNOSC - nie z Waszego wyboru.

Polecane posty

Gość kseninka

Witam mam ochote podzielic sie wrazeniami z osobami ktore tak jak ja z jakiegokolwiek powodu musza wyzec sie tego wspanialego cudu jakim jest macierzynstwo. Niestety ja z powodu choroby meza nie moge pozwolic sobie na in vitro a niestety naturalna droga probowalismy lata i nic nie wyszlo. Co mnie najbardziej boli to pogodzic sie z tym faktem bo nie ma szans, ze w wieku 37 lat stanie sie cud i zaciaze ot tak.... lza mi sie kreci bo mojemu mezowi jest to obojetne, radzi sobie z tym wspaniale a ja sa dni, ze doluje sie okropnie. Wiem,ze bedzie trudno znalezc kogos w podobnej sytuacji, poniewaz zwykle pary walcza do ostatniego i tego im zazdroszcze. Jak opuscic mazenia zwiazane z macierzynstwem, jak sie z tym pogodzic?

Gość a dlaczego tak
pózno sie zdecydowaliscie na dziecko?

Gość a dlaczego tak
pózno sie zdecydowaliscie na dziecko?

Gość kseninka
Ja niestety w wieku 30 lat wyszlam za maz, probowalismy owszem, robilismy badania etcetcetc....i jak zdecydowalismy sie na inseminacje 2 lata temu maz sie rozchorowal i koniec wszystko sie zawalilo, jeszcze przez te 2 lata mialam nadzieje, ze cos sie zmieni, ale chyba Bog tak chce i jest mi pisane z tym sie pogodzic

Gość a dlaczego tak
a co mu bylo? jesli mozna wiedzec?a jestesmy obydowje zdrowi? ty robilas badania a maz badanie nasienia/?

Gość a dlaczego tak
jesli jest szansa to jak najbardziej prubowac moim zdaniem my tez sie leczymy

Gość ksenika
Owszem, zalapal infekcje ktora doprowadzila do niewydolnosci serca uszkodzenia i obumarcia wiekszej polowy miesnia sercowego. Taki los i jak tu walczyc o malenstwo. Maz mial nasienie calkiem calkiem, teraz to tyle lekow co bierze obnizaja tez ruchliwosc...a ja lecze hashimoto i mialam problemy z prolaktyna teraz jest dobrze, ale mam podejrzenie endometriozi bo towarzysza mi okropne bole owulacyjne. Taka to moja sytuacja.

Gość a dlaczego tak
no tak to nie jest kolorow ale moze insminacja byla by rozwiazaniem a w ostecznosci i n vitro?? warto wlaczyc jeszcze nie wszystko stracone mysle najlpeij udac sie do jakies kliniki

Gość ksenika
Wiem,ze to jedyna szansa ale M nie czuje sie na silach, powiedzmy tak juz nawet nie rozmawiamy o malenstwie bo wydaje mi sie, ze on poprostu boi sie