Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annakaszamanna

uzywacie kosmetykow z ziaji ?????

Polecane posty

ja np bardzo je lubie :) -mialam krem aloesowy do twarzy- byl ok lekki itd -pozniej kupilam rumiankowy ale draznil mnie zapach -pozniej nagietkowy ale nie zauwazylam ze jest tlusty i teraz uzywam go do stop, łokci. - nastepnie herbika plant odzywczo kojacy niebieskie opakowanie (takze tlusty ale pieeeeknie pachnie dobrze nawilza i jest swietny na zime ! ) - teraz uzywam antybakteryjnego w tubce tin tin, ladnie matuje twarz -zel do mycia twarzy takze z tin tin mialam ale sie skonczyl -odzywka do wlosow zniszczonych (ceraminy, jojoba, witaminy) bardzo dobra -zel do intymnej- babka lancetowata, lagodzenie podraznien- bardzo dobry -bloker ziaja antyperspirant- genialny, sucho pod pachami caly tydzien. mialam dwa szampony z ziaji; plantica i rodzinny aloesowy, dobrze oczyszczaly ale ciezko sie troche rozczesywaly. i teraz samierzam sobie kupic: - spoto balsam brazujacy do ciala -sopot krem braz do twarzy -jakis balsam do ust -blyszczyk bezbarwny -krem pod oczy jakis -inny krem do twarzy wyprobowac -jakis zel do mycia twarzy -peeling ezymatyczny i zwykly -maseczke jakas ciakawa jest jeszcze ta seria dla mezczyzn ale nigdzie jej nie widzialam... http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki_1/dla_mezczyzn.html co jeszcze polecacie z kosmetykow ziaji???

Gość aaaaaaaaaooooo________
Płyn do demakijażu dwufazowy jest super! Nigdy nie myślałam, że aż tyle brudu znajduje się na twarzy. Po żadnym płynie nigdy nie było widać aż tyle brudu po całym dniu na nogach. Polecam a zobaczysz o czym mówię.

ja nie przepadam za ta marka. uzywalam - balsamow i blyszczkow do ust - totalna porazka - plynow do hig.int - jak wyzej - kremy tez bez rewelacji i w zasadzie omijalam ta marke, do momentu az poczytalam na wizazu o linii ziaja med - kupilam krem redukujacy zaczerwienienie skory i w zasadzie po 1ym uzyciu bylo widac roznice - rewelacja

Gość biowax szampon
ja z Zaji polecam żele pod prysznic- najbardziej lubię pomarańczowy i kakaowy, dobre jest też oliwkowe masło do ciała- uwielbiam ten zapach, nie polecam jednak kremu matującego (w zielonym słoiczku) skóra błyszczy się po nim 2xbardziej.. Też lubię żele do higieny intymnej- duża pojemność za niewielką cenę, trochę jednak boję się używaćć tych kosmetyków do włosów- po takich kiepskiej jakości robi mi się łupież więc wolę nie ryzykować..

ten dwufazowy plyn mialam ale szybko sie go zuzylo. wole micelarny z bierdonki i mleczko biedronkowe rozniez. nie mam po ncihc podraznien, mleczko pachnie rewelacja, nawilza ladnie skore, a tym zelem micelarnym moge nawet oko ymyc, jako jedyny mnie nie szczypie w oczy.

a ktore kremy sa najlepsze dla skory takiej jak moja czyli czasami wielkie czerwone wypryski a caly czas na czole nosie i brodzie czarne troche i zolte wagry? na policzkach blizny po tradziku i biale prosaki czasem. mam 21lat. a i zmarszczki na czole. widoczne no i zeby nie zapychaly porow... na skladzie sie nie znam wiec nie wiem co ma byc a czego nie powinno. narazie uzywam tego kremu http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki_1/twarz/kremy_2,prod:beztluszczowy_krem_antybakteryjny_1.html a moze lepsza seria nuno? http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki_1/twarz/kremy_2,prod:krem_antybakteryjny.html albo ziaja med z apteki? http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/lojotok__tradzik,prod:krem_redukujacy_tradzik.html

Gość aj tam aj tam olaboga
plyn micelarny z Ziaji jest swietny!!